Kocamla nasıl bir konuşma yapmalıyım ?

Kesinlikle haklısınız.. Benim eşim de bile isteye kafasını çevirip hiç bir kadına bakmaz. Saygısızlık ve taciz bu

Sürünsün hiç değmez hiç hemde başka kadınlara bakan bir erkegin karısına saygısı olmaz birde seni kotulemis evde kavga dışarıya anlatilmamali

Senle değilken bakıyordur o senin bahsettiğin yüzde 3 falandır ya da kadına doymustur kişidir bana göre

Kesinlikle haklısınız.. Benim eşim de bile isteye kafasını çevirip hiç bir kadına bakmaz. Saygısızlık ve taciz bu
Yapmayan erkekler var zaten keşke herkesin eşi de öyle olsa ama ben çoğunluğun öyle olduğunu düşünmüyorum yani oransal olarak bakıyorum

Senle değilken bakıyordur o senin bahsettiğin yüzde 3 falandır ya da kadına doymustur kişidir bana göre
abaza erkeklerle takılıp saçma sapan muamelelere katlanıp katlanıp kendi küçük dünyanızdan genellemeler uydurmayın
sonra kıskançlığınızdan kalkıp yok senle değilken bakıyordur dediğinizde çok komik oluyorsunuz
bu dünyada adam gibi adamlar da var
size denk gelmemiş veya sizin onlara layık olmamış olmanız burada başka kadınlara kıskançlık içinde sataşma hakkı vermiyor size
haddinizi bilin!

Aynen canım bi gün kandirilirsan layık olmadığınız dediğin sözün aklına gelsin

Aynen canım bi gün kandirilirsan layık olmadığınız dediğin sözün aklına gelsin
bak CANIM ben o kandırılmayı da yaşadım
şerefsizin teki girdi hayatıma ve başkalarından görmediğim yaşamadığım şeyleri yaşadım
öğrendiğim anda tekmeyi bastım çok pişman oldu yalvardı ama affetmedim çünkü bi kere yapan yine yapar
senin dediğin gibi nasıl olsa hepsi yapıyor hepsi o haltı yiyor bunu yapmayan sayısı yüzde bilmem kaç tanedir gibi avuntulara sığınmadım
ilişkilerde iyisini de gördüm kötüsünü de yani emin ol
göklere de çıktım tokat yemiş gibi yerlere de indim bunca zamanlık hayatımda ilişkilerimde
neyin iyi neyin kötü olduğunu bi bakışta anlıyorum artık
buna tecrübe derler, sallamasyon değil
sen karşında çocuk mu var sanıyorsun
yani öyle oturduğun yerden millete akıl vermeye kalkma
kalkıp da burada karısının yanında başka kadınlara bakacak kadar iğrenç bi herifi nasıl olsa yapmayan erkek sayısı çok azdır diyerek savunma
allah akıl fikir versin senin gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…