- Konu Sahibi ezgigizem_
Fiziksel şiddet değil fiziksel karşılık. Annesi fiziksel şiddet uyguluyormuş karşılık versin dedimSiz iyimisiniz fiziksel şiddet ne yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiziksel şiddet değil fiziksel karşılık. Annesi fiziksel şiddet uyguluyormuş karşılık versin dedimSiz iyimisiniz fiziksel şiddet ne yaaa
Fiziksel karşılık nedir?Fiziksel şiddet değil fiziksel karşılık. Annesi fiziksel şiddet uyguluyormuş karşılık versin dedim
Aynı şey işte fiziksel şiddet Allahim YarabbimFiziksel şiddet değil fiziksel karşılık. Annesi fiziksel şiddet uyguluyormuş karşılık versin dedim
Vururken kolunu tutmak olabilir odadan zorla çıkarmak olabilir tutup da suratına vuracak değil herhalde. Benim üzerime geldiğiniz kadar anne olamamış kişinin üzerine gitmeyi ve eleştirmeyi denediniz miFiziksel karşılık nedir?
Ah yavrum annen sana annelik yapacağına sen ona annelik yapıyorsun, bu durumda kendini düşün bir şekilde kendine yeni bir hayat kurmalısın belli ki annen baya sorunlu ve düzelmeye de cabası falan yok , kaç kurtul kendi hayatına bak ...Burada birçok kişi annemle ilgili yazdıklarıma yorum yapmıştır bilir. Annem aşırı huysuz, sinirlenince ağzından çıkana kulak vermeyen bir kadın. Bu yıllardır böyle. Şimdi de kanser oldu derdi hiç çekilmiyor yanında benden başka kimse yok.tüm bakımı, psikolojik destek kısmi bende. En ufak bir şey olsa sinirlenir küfür eder ben senin eline nerden düştüm der hatta beddualar eder. İşine gelmediğinde eline bir şey alır kırar ya da bana doğru fırlatır. Ve ben artık buna dayanamıyorum. Annem evet ama cidden psikolojim bozuldu. Dışardan sürekli hazır yemek istiyor dün 2 tosta 400 tl vermiş bende sen cidden buna bu kadarmı verdin yeri gelince param yok diye başımın etini yiyosun dedim diye dünyanın azarını işittim. Böyle olunca benim aşırı zoruma gidiyor ve beddua ediyorum içten içe. İlk başta saydığım şeyleri diyor bana ya da yapıyor. Ben artık asla dayanamıyorum. Bankadan 70 bin kredi çektik aylık ödemesi 7 bin küsür aldığı maaş kendine yetmiyor dışardan yemek isticem diye bütün kartları patlatıyor. Sonra tabi bütün hayıflanmaları ben çekiyorum. Cidden hiç muhattap olmamalı mıyım? Allah biliyor ya ölse üzülürüm ağlarım ama her gün psikolojik şiddet çekmem. İnsanın etrafındaki herkes değişik sorunlu mu olur yahu cidden öyle. Hayatımda bir adam akıllı insan yok. Her gün bir sorun her gün bağırtı her gün stres. Ben daha 21 yaşındayım ya
Eski konusunu hatırladım baya tutarsızlık var , hangisi doğru acaba ...Bunları yazdığın annen mi sana böyle davranıyor?
Eski konusunda annem annem diye ölüyordu fedakarlıklarını anlatıyordu şimdi kadının mayası bozuk çıktı valla ben inanmadım.Eski konusunu hatırladım baya tutarsızlık var , hangisi doğru acaba ...
Okuluna geri dön bence ...Psikolojik tedavi de aldı mayası böyle bu kadının mayası. Sakinleştirici de içse iyiliğine çok iyi kötülüğüne çok kötü birisi. 10 iyilik yapsın 1 kötülükle ortalığı yakıp yıkar. Hasta olduğu için bir şeu demiyorum ondan dolayı üste çıkıyor aklı sıra şimdi. Tehtid ediyor beni bazen hastayım bana söylediğin şeylerden dolayı ölünce vicdan azabı duyarsın vs vs. Yani çok toksik birisi. Kuyruğuna bir bas ta 10 sene önceki şeyleri insanın önüne getirir bazen iğreniyorum
Ben öğretmenim valla bu yeni nesil çok tuhaf kolayca yalan söyleyebiliyorlar defalarca şahit oldum , bu yüzden de size katılıyorum ...Eski konusunda annem annem diye ölüyordu fedakarlıklarını anlatıyordu şimdi kadının mayası bozuk çıktı valla ben inanmadım.
Sadece bir soru sordum. Kimsenin üstüne gittiğim yok. Tarzım da değil. Anne olamamış kişi kim? Neden öyle bir şey yapayım?Vururken kolunu tutmak olabilir odadan zorla çıkarmak olabilir tutup da suratına vuracak değil herhalde. Benim üzerime geldiğiniz kadar anne olamamış kişinin üzerine gitmeyi ve eleştirmeyi denediniz mi
Ya sizinle dalga gecmis isteAynı şey işte fiziksel şiddet Allahim Yarabbim
Tabiki öyle canim kizinda psikolojisi iyi değil yaşayan bilir ama burada başka bir uye öyle bir akil vermiski ona sinirlendimYa sizinle dalga gecmis iste. Yani durduk yere degilki karsiligi gibisine. Anneye el kalkmaz tabiiki, cok haklisiniz.
Rabbim kimseyi büyük konusturmasin, o duruma dusurmesin. Kendini korursun o ayri.
Konu sahibinin durumu çok zor. Elbette annesininde. Rabbim sifa versin tez zamanda.
Bence kimse sınanmadığı dert hakkında da ahkam kesmesin. Bunu size söylemiyorum. Genel olarak herkes icin her konuda böyle olmalı diye düşünüyorum. Tabiiki dogru tektir, o ayri.
Sadece hissettigim bu konu ile ilgili şu oldu...belki daha önce annesi hakkında güzel şeyler yazmış olabilir konu sahibi ama bazen de insan öyle görmek istediği için de öyle hissetmeye çalışabilir. Yani ben de benzer bir anneye sahip olduğum için kolay kolay hiçbir evladın durduk yere bu duruma geleceğini düşünmüyorum. Bunlar yıllarca sabretmişliğin bir sonucu gibi geldi bana... yani özellikle narsist anneler gerçekten çocuklarını delirtebilecek güce sahipler.
Buradaki konu olan anne de biraz öyle gibi sanki. Çok zor bir durum. Allah korusun çocuğun elinden bir kaza bile çıkabilir. Ben anne haklı veya evlat haklı demiyorum, yanlis anlamasin kimse. Sadece durumu değerlendirmeye çalışıyorum ve gerçekten çok zor Allah yardımcıları olsun. Umarım sakince bu durumu atlatırlar.
Biliyorum tabii o uyenin yazdigi zaten kabul edilemez. Allah kimseyi boyle sinamasin,kimseyi kimseye muhtacta etmesin. Bakmakta zorundada birakmasin.Tabiki öyle canim kizinda psikolojisi iyi değil yaşayan bilir ama burada başka bir uye öyle bir akil vermiski ona sinirlendim