Kocamla nasıl bir konuşma yapmalıyım ?

yorumun alnı olsa da öpsem
hanımefendinin yorumlarına hayret ediyorum
kötü deneyimler yaşamış belli ki
her erkek bakıyor diyecek kıvama gelebilmesi için mantıken
hayatına giren adamların %90'ının falan "bakıyor" olması lazım
ben kendimi şöyle hayal edemiyorum mesela "hımm bu kız güzelmiş benim adam kesin bakar buna" diye aklımdan geçirirken hayal edemiyorum
bunu aklımdan geçirten adam çoktan eski sevgilim olur
nitekim zamanında benimde karşıma çıktı öyleleri
bundan bi cacık olmaz dedim ilişkiye başlamadan bıraktım

Ya keşke böyle yazmasaydiniz riskli hamileligim var diyor böyle denmez ama.

Peki siz benim yanimda baska birine bakan adama nasil tepki verip bu durumu nasil karsiladigimi bilmeden nasil kendine saygisizlik olarak adlandirabiliyosunuz bu durumu? Ben pusuya yattim gordum sonra da affettim mi dedim?
Evet, erkekler bakiyor. Erkeklerin genelinde boyle bir sikinti var maalesef. Bunu ben neden normalleyeyim ki kafanizda neden bunu normalledigim dusuncesi belirdi? Ben aksine erkeklerin hicbirine bu baglamda guven olmayacaginin kadinlarin koru korune guvenmemeleri gerektiginin alt metnini veriyorum, erkektir yapar zihniyetinde oldugumu tam olarak nereden cikardiniz? Komedi burda basliyor :)
Kendi degerimin oyle farkindayim ki, bu ugurda neler yaptim anlatsam bana sarilir helal olsun dersiniz, ama iste, klavye uzerinden yazi dili hep boyle eksik birakiyor bazi seyleri.

Hicbir sey bilmeden gecmisim hakkinda istatistik deger de verdiniz ya helaaaal olsun offff

Çok teşekkür ederim öncelikle. Ama sanmıyorum x kişisi aşırı dedikodu seven biri bence karısına kendi anlattı tabi suç eşim de o anlatmasa ortada sorun da olmazdı

Çok teşekkür ederim öncelikle. Ama sanmıyorum x kişisi aşırı dedikodu seven biri bence karısına kendi anlattı tabi suç eşim de o anlatmasa ortada sorun da olmazdı
Bu da bir ihtimal tabiki ama erkeklerin ne kadar dedikoducu olsa da böyle bişeyi eşine anlatacağını sanmıyorum kaldı ki detayları akıllarında tutamıyor çoğu erkek. Umarım sadece dedikodu ürünüdür yine de çok çok ayıp. O kadın da hadsizmiş böyle bişeyi bilsen bile sanane elalemin ev içi mevzusundan üstelik bir akıl danışma durumu da yok patavatsızlıktan başka bişey değil

Konudaki en büyük dedikoducu eşiniz, karısının dedikodusunu yapmış ayrıntısına varana kadar.
Eşiniz de yumuşatın söylemiş size, basbayağı evdeki yemeğe kadar dert yanmış.
Bakma konusuna gelince, fark ettiğiniz anlarda nasıl susabiliyorsunuz ben anlayamıyorum.
Çok büyük saygısızlık olarak görüyorum eşin,sevgilinin yanında başka kadınlara bakilmasini. Sonrada söyleyince inkar etmesi, üste çıkması çok daha kolay olur ayrıca.

Rica ediyorum , kendinize deger verin.hersey kendinizi sevmek ile basliyor.baskalarini tabiki sevin ama once kendiniz.size tüm bunlari yapilmasini nasil normallestirebilirsiniz? Nasil musade edersiniz?
Benim esim cok dikkat ceken biridir. Manken veya oyuncumusunuz diye sorarlar. Kadinlar hemen flort etmeye calisir.(ikimizde yuzuk takmayiz) Ben ise siradan gorunuslu bir kadinim.yani kendimi begenirim ama kimse bana manken misiniz demez:)esim ne benimle ne bensiz kimseye bakmaz.benden once de bakmazmis.eski yillar onceki mesajlari vs okudum facebookta.ona yuruyen kadinlari nazikce reddetmis hep.bana ise dunyanin en guzel kadiniymisim gibi bakar.hic ezik hissetmedim, ego yapmadim, kiskanclik krizlerine de girmiyorum. bizim iliskimizde kiskanan hep eşimdir. cunku bilir kendimi cok severim:)en cok kendimi severim:) gidersede kendi bilir derim yanikendi kaybeder derim özsayginizi kaybetmeyin lutfen..

Evet size katılıyorum hem de çok bence siz de çok güzel bir kadınsınız. Ne yapmam gerek onu bilmiyorum kadınlara bakma konusunu açıp açmama konusun da kararsızım konuşsam kendime saygım kalmaz konuşmasam içime yük ne yapacağımı bilmiyorum maalesef.

Ben bir konunun ve eylemin sonradan acilmasina karsiyim.gecen kopek egitimi hk bir video izledim.diyorki kizginliginizi eylemi yaptigi anda gostermelisiniz, aksi halde etkili olmuyor. Yani o an baktimi yapistirin suratina lafi milletin icinde bile olsa farketmez.o yaparken utanmiyorsa siz soylemekten neden utaniyorsunuzha bakmak sevapsada sizde bakin hoş adamlara :) sadakat tek tarafli olmaz:) ya ogrenecek , ya aci yollarla ogrenecek..egitim sart

Bu arada yanlis anlasilma olmasin aman onden diyeyim..insan ve hayvanlarin temel icgudulerinin benzer oldugunu ve davranislarinin temelinin ayni icgududen geldigini, insanin sadece ustune nefis ve zeka ekledigini dusunuyorum.bu nedenle temel icgudulerimiz ayni ve ayni doga temelleri ile isliyor.bu nedenle bu ornegi verdim. Cunku cinsellik, kadin erkek iliskisinin en temel taşi bence temel icgudu.

Böyle birinden neden çocuk yaptın?
Ben olsam kıyameti koparırım. Susmak yerine ilk önce o kadına haddini bildiririm sonra eşime.
Silkelen kendine gel ve kendi değerinin farkında ol.

benimde iki ilişkimde de bakan olmuştu ayrıldım aldatmaktır bana göre beni ciddiye almadığını düşünür hayatıma bakarım sizde tepkinizi koyun karaktersizliklerini çekmekte zorunda değilsiniz

Dedikodu kismi can sikici, ama dedigi gibiyse olabilir.
Kadınlara baktigi konusunda eminseniz?
Yapmaniz grrrken sey konusmak. Ama sakin bir sekilde. Empati yapmasini saglayin.
Kavga cikartiyorsa bence bakmistir.
Hoslanmadiginiz seyleri yerine gore soyleyin
ki bir daha karsilasmayin.
Ama kibar ve sakin olmaya calisin.
Kendinize guveniniz olsun ,kaybetmekten korkmayin. Hata yaparsa kendi kaybeder.
Cunku eden kendine eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…