Tek ailem değil onun için dışarısı hep öyle güvenli değil diye düşünüyor. Ben de bir keresinde sizin gibi demiştim o da öyle olmadığını gayet iyi biliyorsun bu benimle alakalı bişey onlar temiz insanlar bu başka bişey demiştiNeden ailenin pis olduğunumu düşünüyor?
Terapi de alıyor evet haklısınız tedavide sıkıntı varuzun zamandır ılac kullanıyormus ama yavas ılerlıyor sankı en azından su asamaya gelebılmelıydınız mesela kendısının de dedıgı olsun sızınde sız alısverısı yapın evın belırlı bır kosesıne koyun esınızde sılmek ıstıyorsa sılsın
sız eve geldıgınızde zaten ustunuzu degıstırırsınız dısarda corona var ogretmenız dıyorsunuz sızın ıcınıze sınmez zaten sıze bu konuda guvensın yanı bu asamaya sımdıye kadar gelınmıs olması gerekıyordu
psıkolog degısmelı bence sadece ılac verıp mı gonderdı terapı yok mu ?
Evet onu da düşünmüyor değilimOKB tedavisi görüp başarılı olan takıntılarından kurtulan ya da huyu değişen kimse görmedim üzgünüm. Maalesef hayat böyle geçmez bu saydıklarınızla ömür zaten geçmez, çocuk sakın yapmayın ve bence boşanmayı düşünün çünkü tedavi işe yarasa bile asla yüzde yüz değişmez.
doğru düzgün ilaç kullanıcak psikologa gidecek o zaman hayat mı geçer nasıl aynı yatağa giriyo sizle bu kadar her şeye tiksiniyosaBu kadarını bilmiyordum
ayyy keşke ozaman baştan evlenmeseydinizSon 10 yıldır böyle imiş
Gülseren budayicioglu na yakın misiniz? Yeni dizisi masumlar apartmanı OKB li insanları anlatıyorEvet aynen dediğiniz gibi, değiştirince doktoru hafta içi gidemiyor yol olduğu için hafta sonu bu hafta sonu olmaz artık zaten doktor bakıyoruz haftaya ayarlamamız gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?