Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Duşunda falan sıkıntı yok her insan gibi girer hemen çıkar elini de öyle çok tekrar yaparak yıkamaz umarım atlatırız teşekkür ederim

Siz de keşke baştan tavrınızı koysaydınız. Onun kurallarına göre hareket etmez ve bu kadar sıkıntı yaşamazdınız.
Hep bana düzeleceğini bu günlerin geçici olduğunu söyledi ben de yaptım işte belki de yapmamalıydım ama onun kurallarına da uymazsam o eve alamazdı beni bunu biliyordum yani evlilik kalmazdı hoş böyle de kalmadı da ne bileyim Bi umut işte düzelecek sandım onu zor durumda bırakmayayım diye düşündüm ama kendimi mahvettim

İki aya ne güzel söylediniz buna inanmak istiyorum

İnşallah teşekkürler

Neden ailenin pis olduğunumu düşünüyor?

Evet aynen dediğiniz gibi, değiştirince doktoru hafta içi gidemiyor yol olduğu için hafta sonu bu hafta sonu olmaz artık zaten doktor bakıyoruz haftaya ayarlamamız gerek

Düzelmezse beklemem ama bu saatten sonra çocuk sahibi olmam zor artık o hakkım gitti elimden

Bu sefer kesin görüşücem hatta ayrı bir seans ayarlayıp

Ben boşanıp evlenmek istiyorum diye bişey yazmadım sanırım hatırlamıyorum öyle birşey

Evet öyle yaptım zaten bir kaç ay daha verdim bakalım artık

Çok kararsız kaldım bu konuda, zaten herşey belli olur bir kaç sonra

Odaya tıkılır galiba çıkmaz

Teklif ettim misafirime falan karışma dedim çıkamam ki odadan dedi

Zaten şimdiden söylüyorlardır çocukları olmuyor diye kimse bilmez ne yaşadığımı herkes soruyor çocuk yok mu diye bir de onunla uğraşıyorum sebep gösteremiyorum kimseye
[/QUOTE]
Zaten şimdiden söylüyorlardır çocukları olmuyor diye kimse bilmez ne yaşadığımı herkes soruyor çocuk yok mu diye bir de onunla uğraşıyorum sebep gösteremiyorum kimseye
[/QUOTE]
Yanlış alıntılama yapmışım kusura bakmayın daha yeni üyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…