Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Bir de çocuk mu düşünüyorsun? Belli ki maddi durumu iyi diye her şeye katlanırım sanarak evlenmişsin ama işlerin beklediğin gibi olmamış ama o bebeğe yazık lütfen bencillik edip çocuk doğurma bu adamdan allah şifa versin

Tedavi bile olmamis bu adam aslinda.
7 ay bosa gitmis 50lik ilacla.
Neden duzelmesin duzelebilir.
De esin sabri pnemli destegi.

Rabbim yardim e3tsin sifa versin.
Tedavi nasil ise yaramior anlamiorum.
Hafif doz mu.
Ya da kendisi cabalamiyor.
Korku kaygi kitliyo iste insanin beynini.

Ailenize neden söylemediğinizi anlayamadım.
Sizin mutsuz olduğunuzu düşünmelerindense gerçeği bilmeleri daha iyi.
Anne yüreği kimbilir kadının aklına neler geliyor. Şiddet gördüğünüzü bile düşünüyor olabilir.

2 yıllık evliyiz ve bunun son bir yılı tedavi görüyor. Bu ikinci doktoru ve 7 aydır da ilaç kullanıyor. Evet belki hemen başlamalı idi bu konuda haklısınız ama ilk yıl hem maddi konuda imkan yoktu hem de ben olayı sinderemiyordum geçecek derdi bir de, ben de ilk bir yıl zaman tanıdım tedavisi olmayacağını ve çok ağır olduğunu anladım. Sizn dediğiniz gibi ben de ona dedim merak etmeyin düzgün bir tedaviye başlayacaksın ve bakıcaz dedim. Çocuk yapmayı düşünmüyoruz zaten o da, ben de durum böyle iken

Sorun galiba düşük doz devam edilmesi. Terapi alıyor ayriyeten. Doktor değişimi düşünüyoruz.

Kesinlikle oyle. Ama altta hep tetikleyen bi etken var durup dururken ortaya cikmiyor bu hastalik. Dusuk doz ilaclar veriliyor. Bi kere hatta bende gittim teyzemle ben konusurlar diyede bekliyordum sadece ilaci yazip gonderdiler. Acikcasi ilac ve terapi birlikte alinmali diye dusunuyorum

Asıl sorun şu ki gerçekten bu bir hastalık ve kendisi ve ailesi bunu sizden gizlemiş. Resmen bu bir dolandırıcılık. Evlendikten sonra başlasa anlarım da zaten evlenmeden önce de varmış. Tamamen iyileşen var mı bilmiyorum. Bence ailenize anlatın neden anlatmıyorsunuz. Boşansanız da sonuna kadar haklısınız, içiniz rahat olsun çünkü kandırılmışsınız

Bence siz önce psikozun ne olduğunu öğrenin, sonra kimin ne yapacağı konusunda ahkam kesersiniz.

Buraya yazdığınız şeyler yüzlerce, binlerce kişi tarafından okunuyor. 2-3 kişi toplanıp kısır yiyerek sohbet etmediğinizin bilincinde olsanız keşke.
Şu an tedavi gören ya da tedavi görmeyi düşünen insanlar bu yazdıklarınızı okuyunca ne düşünmeli? Nasıl hissetmeli?
Burada 14-15 yaşındaki kızının okb olduğunu yazan bir üye de var. O ne düşünmeli nasıl hissetmeli?
Şurada en nefret ettiğim şeylerden biri gerekli gereksiz duyar kasılması ama zorla yaptırıyorsunuz insana.
İnsan bir durup "ben ne yazıyorum" falan der arada.
Ruh hastası damgası yiyeceğim korkusuyla kaç kişi tedavi olmaktan vazgeçiyor haberiniz var mı acaba? Bir salın insanları. Bilginiz olmayan konularda çok önemli sandığınız fikirlerinizi ortalığa saçmak zorunda değilsiniz.

Bir söz var ya onu daha yumuştayim. Bilgisi yok fikri var. Psikoz ne okb ne kel alaka.

Tabiki tanışma faslı falan oldu. Tanışma faslından ziyade biz zaten 1,5 yıl görüştük. 1,5 yıl sonunda söz oldu 2 ay sonrasında düğün Ama dediğim gibi dışarıda normal zaten eve girerken sıkıntı başlıyor. Evlerine görüşürken gitmedim zaten sadece bir kere nişanlı iken gittim o kadar. Tabiki farkettiğim şeyler vardı ama bana hep geçecek dedi önemli değil dedi bir de çoğu şeyde normal davranıyordu. Annemler konusuna gelince eğer ki bir kaç ay içinde düzelme olmazsa onlar zaten herşeyi bilecek halanızın takıntısı eşimden farklı bişey bence

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Baris Musluyu arastirdinizmi?
Incelemenizi tavsiye ederim
Hep boylemiymis?
Askerde ne yapmis yada ogrenciyken?
Ailesi ile nasil yasiyormus? Dugun nasil yapti?
Bence destekle cozulebilir ama destegi kesmek gerekiyorsa kesilmeli
Araştırmadım ama bakarım.son 10 yıldır böyle imiş ,askerde normalmiş ailesi ile de yaşarken odasından pek çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…