Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Eşim de öyle söylüyor stresli zamanlarında daha çok tetikleniyormuş

Annesi bu dediklerinizi yapacak bir insan değil, az çok tanıdım kendisini

Bunları da düşünmüyor değilim, beni el üstünde tutar üzgün görmeye dayanamaz mesela gülmem için elinden geleni yapar ama durum bu işte ben elimden geleni yapıyorum

Aynen öyle dışarıda çok rahat hiç sorun yok. Ama tek tek herşeyi anlattım doktora dedi bilemiyorum

İnternette çok araştırma yaptım bu konu ile ilgili çok da iyileşen göremedim tam anlamı ile, bu da umutsuzluğumu daha da artırıyor. Annenize de acil şifalar dilerim çok zor

OKB teşhisi kondu, evet doktor dediğimi düşünüyoruz. Annemlere söyleme konusunda kararsızım ya düzelirse diye düşünüyorum. Dışarıdan gelince duş almak kıyafet yıkamak evet normal şeyler ama bunları yapış tarzı garip oluyor. Mesela çamaşırları atarken Makinaya atar içine kapağı kapatmaz, elini yıkar ondan sonra kapağı kapatır. Bir yer değdirmez o çamaşırları. Bunlar zorluyor zaten insanı. Salgın öncesi de böyleydi değişiklik yok yani

Herseyi geç benim ailem evime gelemicek boşarım o adamı. Hafif doz ilaçla olacak bişey degil terapi alması gerekiyor.

Tabiki bizim de tartışmalarımız oldu hala da oluyor, ilk başta başladı uyarılarına. Yanlış bir hareket yaptığımda (ona göre yanlış) elini yıkar mısın ya da üzerini değiştirir misin rica etsem derdi. Ben de hep düzeleceğini düşündüğüm için, çünkü düzeleceğini söylüyordu uyarılarını yaptım, hem söylenip hem yapardım çünkü bir yerde patlıyor insan bazen sinirlenip yapmıyordum lütfen rica ediyorum kızma bana nolur elimde değil deyip Bi şekilde yaptırıyordu ben de üzerine çok gitmek istemiyordum

pandemiden sonra mı böyle oldu? yoksa evlenmeden önce de böyle miydi?

Ailemle görüşmeme hiçkimse engel olamaz 🖐demeli her (kadın +erkek)
Tabiki ailemle görüşmeme engel olamaz asla da öyle bir şey demez. Hatta aileme karşı çok saygılıdır onları el üstünde tutar ihtiyaçlarını sorar ziyaret eder bana da yaptırır onlar ailen zaten yeteri kadar vicdan azabı duyuyorum lütfen onları ihmal etme ne gerekiyorsa yap ve yaparız diyor. Sadece eve çağıramıyorum

Boşanmalısınız böyle birinden
Kuzenimin eşide böyleydi şimdi boşanıyorlar çok mutlu oldu kuzenim rahatlayacağı için

İki yıl dayanmaniz mucize bence. Ömür geçmez böyle bosanin. Ailem evine gelemeyecek de o benim evim değildir zaten. Ailenize bunu yapmayin
Evet çok vicdan azabı duyuyorum, eğer onlara bişey olursa bu vijdan azapları ile kalıcam eşime söylüyorum sinirlenince onlara karşı vicdan azabı çekmeme sebep sensin diyorum. Eğer ki onları ben görevlerimi yerine getirmeden kaybedersem Allah sana daha beterini verir senin de annen var diyorum

Zaten şimdi bUOTE="petrapuella, post: 65217912, member: 792714"]
Adam 10 senedir böyleymiş kadından saklamış evlenmişler. 1,5 sene kendi halledemeyeceği bariz olmasına rağmen tedaviyi reddetmiş daha yeni başlamış. Kadın gelmiş kaç yaşına daha adam iyileşecek de çocuk yapacaklar. Bu normal bir kötü gün değil benim için. Çocuk sahibi olamazsa kimse de kadına ay kocan rahatsızdı ne güzel destek oldun demez çocukları olmadı derler bitti gitti. Ben o kadar saf iyi niyetli bakamıyorum bu olaya o nedenle.
[/QUOTE]
Zaten şimdiden söylüyorlardır çocukları olmuyor diye kimse bilmez ne yaşadığımı herkes soruyor çocuk yok mu diye bir de onunla uğraşıyorum sebep gösteremiyorum kimseye

Bu konuda eşimden şüpheleniyorum ilaç dozunu artırmasını istememiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…