Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Merhameti ve saygısı kime? Eve giremiyorsunuz çocuk yapamiyorsunuz aileniz evinize gelemiyor. Ama efendi namazinda niyazinda takinti hastaligi var iman konusunda zayif olanlarda cok cikar. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. Yotubedan Nureddin Yildiz hocayi dinleyin derim. Cok gecmis olsun tez zamanda iyilesir insallah

Tabiki bu dediklerinizi ben de düşünüyorum ve biliyorum. Ayriten zaten çocuk yapmıyorum sadece çocuk için yaşımın geçtiğinden bahsettim ve çocuk gerçekten istiyorum ama bu durumda hayır

Allah teyzenizin de yardımcısı olsun, çok zor bir durum. Teşekkür ediyorum

Ne diyebilirim ki, teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Eşinizin ilaç(düşük doz değil) + bilişsel davranışsal terapi (psikolog) alması lazım. Ben de okb hastasıyım hem de 6 yıldır. Şu an psikologa gidiyorum. Ağır bir rahatsızlık haftada bir terapi gerekli. Şu an 7 seans gittim daha yeni yol katediyorum. İyi bir psikolog bulmalısınız derhal. Maalesef ki bu korona en çok okblileri etkiledi. İyice manyağa döndük. Ki eşiniz benden 2 kat ağır vaka. Derhal tedavi olmalı yoksa yüksek depresyona girerse dibi bulur.

Bu arada okb kalıcı bir rahatsızlık. Sadece terapiyle nasıl başa çıkacağımızı öğreniyoruz. Hayatımınızın sonuna kadar bizimle. Ama okbden güçlü olursak bize bu saçma ritüelleri yaptıramaz ve normal insan olarak yaşarız. Okb insan deli değildir. O da yaptıklarının saçma olduğunu bilir ama kendini kontrol edemez.

Bu görseldeki kitabı alıp okuyun. Hem eşiniz hem siz.

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-20-22-40-42-991_com.android.chrome.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben çocuk yapıcam demedim dikkatli okursanız sevinirim, sadece çocuk istediğimi ve yaşımın geçtiğini ama eşim bu durumda iken ondan çocuk istemediğimi yazdım. Konuyu nasıl maddiyata getirdiniz anlamadım. Ben çalışan ve kendi ayaklarının üstünde duran biriyim. Ben sadece mutlu bir yuva kurmak istedim

Ekşi sözlükte Okb hastası birisi kriz anlarında melissa papatya çayı içmenin iyi geldiğini belirtmiş.. süt ve şekerin ise krizi tetikledigini...
Çok kararsız kaldım, haklısınız. öğrenecekler yakın zamanda

Ama elinde değil bunu da düşünmek lazım diye düşünüyorum. İsteyerek yapmıyor,teşekkür ederim

Çok teşekkür ediyorum sizlerin yol göstermesi, deneyimlerini anlatması önemli benim için, Ankara da iyi bir doktor arıyorum devlet mi özel mi karar da veremedim, çok da bir bilgi bulamıyorum doktorlarla ilgili nette

Çok teşekkür ediyorum sizlerin yol göstermesi, deneyimlerini anlatması önemli benim için, Ankara da iyi bir doktor arıyorum devlet mi özel mi karar da veremedim, çok da bir bilgi bulamıyorum doktorlarla ilgili nette
Rica ederim. Geçmiş olsun tekrardan. Kesinlikle özel. Hem devleti hem özeli denedim. Bu durum yüzünüzden eşinizi bırakmayın. Ama tedavi olmayo tercih etmezse ömrünüz böyle çok zor geçer. Orta yolu bulup birbirinize yardımcı olmasınız. Eşlik böyle günde belli olur. Sizin için çok çok zor biliyorum. Allah razı olsun sizden. Sevmeseniz eşinizi 1 ay katlanılacak bir yaşam biçimi değil gerçekten. Ama yüzde 100e kadar iyileşebilir. Sadece iyi bir tedaviye ihtiyacı var. İyileşince bebek de isteyecek eminim. Hatta bana istediğinizde özelden yazabilirsiniz. Süreç hakkında moral verebilirim. İsterseniz psikologuma da sorabilirim Ankarada eminim iyi bir psikolog biliyordur.

Ama elinde değil bunu da düşünmek lazım diye düşünüyorum. İsteyerek yapmıyor,teşekkür ederim
Siz bu yorumdaki gibi kişilere hiç kulak asmayın. Okb Dünya genelinde insanı aciz kılan 10 rahatsızlıktan biri. Yaşamayan bilemez. Ancak böyle boş konuşur.

Ben bi okb hastasıyım ve 7 seansın sonunda lavabonun yanundan geçmek bile tiksinç gelirken şimdi elimi değdirip çıkıyorum. Çok boş konuşuyorsunuz.

Bu arada ben emziren bi anneyim. Ve psikiyatrik ilaç kullanmıyorum. Sadece terapi ile yüzde 70 başarı gösterdim 1,5 ayda. Burdan da yok ruh hastaları onlar, yok boşa gitsin, yok neden evlendin, yok asla düzelmez diyenlere kapak olsun. Okbli insanlar ince düşünen naif insanlardır. Normal bi insandan daha iyi kalplilerdir. Hasta olmaktan ve başkalarını hasta etmekten korkan yüksek sorumluluk duygusuna sahip olan insanlardır. Bu yzden okbliler zaten. Sinir oldum ya. Kınadığınızı yaşamadan ölmeyin inşallah. Konu sahibi sen de bilseydim evlenmezdim demişsin yeni okudum. Sana da yazıklar olsun.

6 yasinda kizla evlenilir diyen adami mi oneriyorsunuz merhametten yola cikip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…