• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Rica ederim ben atlatabileceğinizi düşünüyorum eşimde de bekarken olmuş duştan çıkamazmış hep temizlenmemiş algısı olurmuş şuan öyle bir durumu yok iyileşmiş 9 dk da çıkıyor geçen dk bile tutmuş
Duşunda falan sıkıntı yok her insan gibi girer hemen çıkar elini de öyle çok tekrar yaparak yıkamaz umarım atlatırız teşekkür ederim

Siz de keşke baştan tavrınızı koysaydınız. Onun kurallarına göre hareket etmez ve bu kadar sıkıntı yaşamazdınız.
Hep bana düzeleceğini bu günlerin geçici olduğunu söyledi ben de yaptım işte belki de yapmamalıydım ama onun kurallarına da uymazsam o eve alamazdı beni bunu biliyordum yani evlilik kalmazdı hoş böyle de kalmadı da ne bileyim Bi umut işte düzelecek sandım onu zor durumda bırakmayayım diye düşündüm ama kendimi mahvettim

Yani evet.
Anaf.. ari.. vardi bildigim.
Bunlar da olfu mu 2 e aya normallesir bnce.
Zaten calisyormus.
Bos dusunmeye firsati kalmazsa ve terapi de aliormus.
Senin terapist okN ufuk muydu sorabilsen aslinda sen ona ayni bunabenzer durumda terapi olur mu online.
İki aya ne güzel söylediniz buna inanmak istiyorum

O isterse olur tedaviyi kabul etmiş en önemlisi de bu zaten umutsuz olmayın ona biraz daha zaman tanıyın ben asansöre tek başıma binemezken dediğim gibi geçen 6 kat birden çıktım baştan ilk 3 kata basayım dedim ama üzerine gittim 6. Kata bastım üstelik ben bunun çizimlerini yapmış biriyim
İnşallah teşekkürler

Tabiki ailemle görüşmeme engel olamaz asla da öyle bir şey demez. Hatta aileme karşı çok saygılıdır onları el üstünde tutar ihtiyaçlarını sorar ziyaret eder bana da yaptırır onlar ailen zaten yeteri kadar vicdan azabı duyuyorum lütfen onları ihmal etme ne gerekiyorsa yap ve yaparız diyor. Sadece eve çağıramıyorum
Neden ailenin pis olduğunumu düşünüyor? 🙄

Sen de zamanla onun dediklerini yaptikca o daha da benimsemis. Abartmis da abarrmis.
Tipki esimin benim dedikleimi yapmasi gibi.
Off.
Iyilesince esime kizmistim niye her dedigimi yaptin diye
Ama iste o an saglikli dusunemiorsun.beynin kitlenior. Takiliyor en olmayacak seylere.
Bi de alisiosun o sacma dusunce ve davranislara zamanla onlar da normallesiyor. Kisir dongu yani.
Esine son sans vermek srnin elinde yani
Cikin hemen gidin bugun doktora.
Selectrayi 100 yapar en basitinden ben 200 e cikmistim yaninda da baska ilac vardi
Yani diorum ki senin esin aslinda hic tedavi olmamis bana gore baslangicta suan. Rahatliorum dedigi de dogrudur ama okb ile mucadeleye yetmez o doz iste.
Evet aynen dediğiniz gibi, değiştirince doktoru hafta içi gidemiyor yol olduğu için hafta sonu bu hafta sonu olmaz artık zaten doktor bakıyoruz haftaya ayarlamamız gerek

Muhtemelen bu yaştan sonra boşansam evlenenemem korkusuyla bu adama katlanacaksınız. Üzüldüm. Sonradan oluşan bir hastalık olsa neyse kandırılmışsınız. İnsanın kendi evine girememesi çok gurur kırıcı. Biz ne desekte siz bekleyeceksiniz o yüzden umarım herşey için daha çok geç kalmış olmazsınız.
Düzelmezse beklemem ama bu saatten sonra çocuk sahibi olmam zor artık o hakkım gitti elimden

mutlaka siz de görüşün

yukarıda bir yorumumda da yazdım

korona sürecinde bu anlattığı olağan şeyler gibi gelmiş olabilir doktora

kapıdan girip duş alıyorum poşetleri siliyorum vs vs

ilacı da içince bir sonraki muayenede iyiyim demişse tamam deyip doktor devam etmiştir

eşinize yaptıkları olağan geldiği için evinin içini dışarının kirinden arındırdığı söylemiştir. bunu doktora ayrıntılı aksettiremeyebilir

doktor da daha farklı hastaları gördüğü için ne bileyim doktorun koltuğuna oturamayan, yıkamaktan eli kanayan, para anahtar vs elleyemeyen, eşiniz ileri boyutta görülmemiştir

zira adam öğretmen günde 100lerce kişi ile aynı yerde oluyor vs vs

bence mutlaka bir süre doktorla baş başa görüşün
Bu sefer kesin görüşücem hatta ayrı bir seans ayarlayıp

Sizene benim yorumumdan, mesleğimden? İnsanları kandırmak suç değilde onları çekmeyince mi suç? Dürüst olsaymış. Ayrıca boşanıp evlenemezsini ben demedim kendisi yazmış yorumlarında. Bu arada millet benim yorumlarıma sarıyor sizene yani
Ben boşanıp evlenmek istiyorum diye bişey yazmadım sanırım hatırlamıyorum öyle birşey

Evet bu bir hastalik ama ben çekemezdim. Bastan bilip kabul etmek ayri, var olan bir sey gizlenerek evlenmek ayri. Senelerce kendi evime bile giremedikten sonra ne anladim o isten ben.

Ayni sekilde benim bu tip bir hastalığım olup esimin hayatini eziyete çevirsem o da cekmek zorunda degil.

Isten yorgun argın gelip evde ayaklarimi bile uzatamadan annemlerde bekleyecegim, niye, senelerdir hastalığı olup sakladigi ve tedaviye yanasmadigi icin.

Konu sahibi cocuk isini askiya alin, esinizle de daha ciddi bir tedavi icin konusun bence
Evet öyle yaptım zaten bir kaç ay daha verdim bakalım artık

Ben ailenizden neden gizlediniz ona takıldım yani bu bir hastalıksa ailenizin bilmesinde ne gibi bir sorun var tam tersi siz türlü bahanelerle ailenizin evinize gelmesini engelleyerek onların içinde şüphe oluşmasına neden oluyorsunuz belki de kafalarında kimbilir neler kurup düşünüp üzülüyorlardır. Bence ailenize durumu anlatın bilsinlerki kızlarının evine neden gelemediklerini en azından elinizde olmayan bir sebepten dolayı diye içleri rahat eder.
Çok kararsız kaldım bu konuda, zaten herşey belli olur bir kaç sonra

Gecis donemi cozumu olarak aklima gelen fikir:

Esinizin butun evi kontrol etmeye calismasi ve sizi kisitlamasina alternatif olarak, esinize evdeki bir odayi ayirin, o odayla ilgili kendi kontrolu olsun, kendi bolgesi olsun.

Boyle bir sey deneseniz takintisini hafifletmesi icin ise yarar mi acaba?
Odaya tıkılır galiba çıkmaz

Gecis donemi cozumu olarak aklima gelen fikir:

Esinizin butun evi kontrol etmeye calismasi ve sizi kisitlamasina alternatif olarak, esinize evdeki bir odayi ayirin, o odayla ilgili kendi kontrolu olsun, kendi bolgesi olsun.

Boyle bir sey deneseniz takintisini hafifletmesi icin ise yarar mi acaba?
Teklif ettim misafirime falan karışma dedim çıkamam ki odadan dedi

Zaten şimdi bUOTE="petrapuella, post: 65217912, member: 792714"]
Adam 10 senedir böyleymiş kadından saklamış evlenmişler. 1,5 sene kendi halledemeyeceği bariz olmasına rağmen tedaviyi reddetmiş daha yeni başlamış. Kadın gelmiş kaç yaşına daha adam iyileşecek de çocuk yapacaklar. Bu normal bir kötü gün değil benim için. Çocuk sahibi olamazsa kimse de kadına ay kocan rahatsızdı ne güzel destek oldun demez çocukları olmadı derler bitti gitti. Ben o kadar saf iyi niyetli bakamıyorum bu olaya o nedenle.
Zaten şimdiden söylüyorlardır çocukları olmuyor diye kimse bilmez ne yaşadığımı herkes soruyor çocuk yok mu diye bir de onunla uğraşıyorum sebep gösteremiyorum kimseye
[/QUOTE]
Zaten şimdi bUOTE="petrapuella, post: 65217912, member: 792714"]
Adam 10 senedir böyleymiş kadından saklamış evlenmişler. 1,5 sene kendi halledemeyeceği bariz olmasına rağmen tedaviyi reddetmiş daha yeni başlamış. Kadın gelmiş kaç yaşına daha adam iyileşecek de çocuk yapacaklar. Bu normal bir kötü gün değil benim için. Çocuk sahibi olamazsa kimse de kadına ay kocan rahatsızdı ne güzel destek oldun demez çocukları olmadı derler bitti gitti. Ben o kadar saf iyi niyetli bakamıyorum bu olaya o nedenle.
Zaten şimdiden söylüyorlardır çocukları olmuyor diye kimse bilmez ne yaşadığımı herkes soruyor çocuk yok mu diye bir de onunla uğraşıyorum sebep gösteremiyorum kimseye
[/QUOTE]
Yanlış alıntılama yapmışım kusura bakmayın daha yeni üyeyim

Back