Kocamın eski eşi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte ben çok şaşırdım mesela sizin bunlara takilmamaniza. Adamlar mağazayı tehdit etmiş burada çalışmayacak diye nasıl hiçbir şeye takilmiyorsunuz ?

Yok gideceğim yeri sosyal medyadan paylaşmadım tabiiki sadece her şeyimizi takip ettiklerini anlatmaya çalıştım bir de ben iş görüşmesine gitmeyeceğim zaten ben şu an o şirkette çalışıyorum sadece mağaza değişikliği hani bunun için de bir görüşme bir şey gerekmiyor direkt gidebiliyorsun yani onayın verildiğinde ve onayı almak için hani bu konu dillendirdik. ben daha önce çalışmıştım zaten orada arkadaşlarım da var oradan birine de söylemiştim orada da çalışan bir kız bu firmacı kardeşiyle arkadaş onun soyledigini düşünüyorum yok eşine falan falan yazmayacağım zaten dediğiniz gibi emin oldum Instagram hesabımı kapatacağım

Bu kadın. Bu kadar takıntılıysa sizi takip ediyorsa aynısını çocuğunuzada yapar . Onada laf söz söyler . Ya taşınacaksınız yada hukuksal yollara başvuracaksınız . Mutluluk diye dile getiriyorsunuz ama hayatınız çok yorucu . Mutlu evlilikte bu değil.

Işte ben çok şaşırdım mesela sizin bunlara takilmamaniza. Adamlar mağazayı tehdit etmiş burada çalışmayacak diye nasıl hiçbir şeye takilmiyorsunuz ?
Şimdi şöyle ben zaten ulaşacaktım babasına bizzat ama yapmadım ortalığın çok fena karışcağını biliyordum ve üstte bir üye de yazmıştı bunlar sizi de çamura çeker size de Çamur atar diye gerçekten o yapıda bir aile ama hani karaktersizliklere terbiyesizlikleri artık dayanamıyorum

Yazık zaten en çok onlar hırpalanıyor bu konuda. Belki eğer gönlünüz varsa çocukların velayetini alıp baya uzak bi yere taşınmak çözüm olabilir. Babalarından uzak kalmasınlar diye. Hem iyi birine benziyosunuz muhtemelen dahaa karakterli yetişirler. Ya da daha yakın ulaşımın sorun olmayacağı bi yere taşınmakta çözüm olabilir. Dikkatli olmanızı önereceğim tek şey şu. Hem müşterek çocukların hem kendi çocuğunuzun etkilenmeyrceği bi ortam oluşturmaya gayret edin. Zaten fena yıpranıyorsunuz tek başınıza kendi çocuğunuz için bile iyi bişey değil. Kendi çocuğunuzda buna şahit olmaya başlayacak, diğer ailenin söyledikleri kulağına gelecek falan. Uygun bi taşınma ortamı, ya da gerçekten korkutup susturmak. Başka alternatif göremedim.

Valla artık napacağımı şaşırdım ya

Çok Zor bir durum Allah sabır versin.
Sizin ilk evliliğiniz mi?

Gerçekten şu an burada insan gibi beni anlayan tek siz çıkmışsınız diyebilirim bir de birkaç üye daha vardı. çocukları seviyorum hiçbir sıkıntım yok hatta yesinler diye hani her her türlü yemeği her şeyi yaparım üstlerine düşerim sohbet muhabbet ederim zaten çocuklardan biri yalvarıp duruyordu eşime baba beni al ben bu evde yapamıyorum gibisinden ama velayetler anne de eşim de dedi ki annene söyle velayetini bana versin o zaman dedi ama kadın velayetleri vermeye de yanaşmıyor

Velayeti alsa bile rahat bırakmaz diye düşünüyorum. Yine sıkıştırır. Sonuçta anneleri maalesef.

Bu küçük yerde sizin kulaginiza gelen elbet onun kocasının kulağına da gider. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Hayır bari adam zengin olsaydı… Zengin de değil. İkiniz çalıştığınız halde bakıcı tutmayı kaldıramazmışsınız. Şimdi nafaka masrafı var diyeceksiniz ama Türkiye’de ödenen nafaka tutarları belli. Arada bir bisiklet, krampon almayla falan da kimse batmaz zaten. Bu yorucu hayata değseydi bari. İnsan okurken bunalıyor, siz bir de yaşıyorsunuz. Ben niye üzüldüm bu kadar ya ahsjjs

Hakikaten ben de üzüldüm. Bir de ilk evliliğim diyor yazdıklarından hanımefendi biri olduğu da belli . Kendi cocugu gibi ilgilenmiş.

Ama maalesef kendisini düşünen kadın kazanır bu tip öykülerde.

Maddi durumumuz iyiydi battik gibi bisey oldu diyim ben size su an toparlanma aşamasındayız. Bu arada inanın cocuklara yapılan maddi şeylerde asla gözüm yok ben kendimden bile harcıyorum zaten sadece hani hiç bir şey yapmıyormusuz ya öyle diyor onun için demiştim.

Hakikaten ben de üzüldüm. Bir de ilk evliliğim diyor yazdıklarından hanımefendi biri olduğu da belli . Kendi cocugu gibi ilgilenmiş.

Ama maalesef kendisini düşünen kadın kazanır bu tip öykülerde.
Bazen bu yaşadıklarıma bende üzülüyorum hep takmıyorum ama işte son olaydan sonra dayanmıyorum artık bardak doldu oluk oluk taşıyor yani. Napacağımı bilemedim..

Yanaşmaz tabi elinde koz var. Ama sizin karşı tarafın aleyhine deliliniz varsa çocukları ihmal ettiğine dair falan o zaman kadının yapacak birşeyi kalmıyor mahkeme aa kadın istemiyor hadi vermiyim kıyamadım demez. Zaten çocuğun biri istemiyor anneyi bu da göz önnüde bulundurulur. Bilmiyorum ben olsam sanırım eşimi cesaretlendirip bu adımı attırırdım.

Velayeti alsa bile rahat bırakmaz diye düşünüyorum. Yine sıkıştırır. Sonuçta anneleri maalesef.
İlla ki öyle ama üstünlük babada olmuş olcak ya nasıl baba şu an pasifse çocuklsr üstünde söz hakkı olarak annede öyle olucak. Taşınıp görüş günlerinde eski eşleri yüzyüze baktırmadan teslim etme gibi bi durum vardı sanırım onu da uygulayıp taşınırlarsa iyice aralarındaki mesafe açılıp ulaşılmaz olabilirler diye düşündüm. Ama kadının vazgeçmesi önemli tabi öbür türlü ömür boyu rahat edemezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…