Kocamın eski eşi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taşınma ihtimalimiz yok çalışıyoruz eşimde bende ve bebeğime annemle kv bakıyor. Diğer türlü ya ben çalışmamalıyım ya da bakıcı tutmalıyız ama onuda kaldıramayız
Şimdi kadın iftira atmaya kalksa da madem küçük yerdesiniz sizin öyle olmadığınızı da görüyordur insanlar elalemi takmayın o yüzden. Ortada ortak çocuklar olduğundan ve aynı şehirde yaşama zorunluluğu olduğundan kestirip atamayacaksiniz belli ki yani kadın hayatınızda olmaya devam edecek. Ama kadının babasının işine engel olması falan şikayet edilmesi gereken şeyler bence, bu kadar müdahele edilmemeli nerde çalışacağınıza karışmamalı buna adli bir çözüm geliştirmek gerek size bulaşmamasi için. Kadın da doğumdan sonra ya hepten delirir lohusalık etkisiyle daha fazla saçmalar ya da tam tersi bebeğiyle ilgilenir sizi serbest bırakır belki bilemedim. Eşinizin muhatap olmaması iyi en azından. Siz de olmamaya devam edin çünkü laftan anlayacak bir tip değil belli mi münakaşaya girip kendinizi alçaltmayin. Hesabınızı da gizleyiverin bu kadar şey yaşanmış gölge gibi takip etmesine müsaade etmeyin yani

taşınma ihtimalimiz yok demişsiniz ama aile içi huzurunuz için taşınmaktan başka bir yol yok gibi gözüküyor. belli ki kadın da ailesi de çamur tipler. sizden bir tepki alana kadar rahat vermeyecekler. siz de onlara cevap verdikçe yaptıklarının dozunu daha da arttıracaklar. maksat huzursuzluk çıkarmak ki bunu da başarıyorlar. şartlarınızı ayarlayıp taşınmadıktan sonra daha kulağınıza çoook laf gelir, canınız daha da sıkılır.

Ben ortada senlik bir konu göremedim açıkçası. Sadece çalışmaya gireceğim yere bulaşması sorun. Onun haricinde tabiki de babası alacak her ihtiyaçlarını. 2 çocuklu biriyle evlenirken başka bir durum beklemen saçma.
Gelgelelim eşin çizgiyi Ya çekememiş ya da sen çok takıntılısın. Yatıp kalkıp kadını düşünüyorsun. Ben olsam eşime güveniyorsam ne derse desin umursamam hayatıma bakarım. Eşinle sorunun yoksa kadını da umursamazdın açıkçası. Benim de 2 çocuğum var. Ben babalarıyla en son mahkemede muhatap oldum. Tiksinme hissim var ondan. Ama istesem çocukların her ihtiyacını isterim. Çocuklarla ilgili her durumda ararım. İhtiyaç halinde hep çağırırım. Çocukları da istediğim zaman yollarım. Ama dediğim gibi tiksindiğim için 3 yıldır bir kere görmedim. Hep merak ederdim boşanmış 2 çocuğu da annesine vermiş adamlarla evlenen var mı diye varmış
Bence siz kendi sorununuzu halledememiş bana girişiyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben cocuklarla aramın iyi olduğunu ve cocuklara harcanan paradan rahatsız olduğumu söylemedim. Biz cocuklar için her şeyi yaparken çok pahalı seylere kadar annesinin insanlara bir kuruş bir şey almadığımızı paraları benim yediğimi hatta cocukları istemediğimi aç bıraktığımı söylemesi daha saçma.

Yaşadığımız yer küçük söylemiştim. Sürekli beni takip halinde sosyal medyadan vs. Bu kadının kardeşi firmacılık yapıyor mağazalara girip çıkıyor gideceğim mağazadada çalışan arkadası var yüksek ihtimalle buraya gelecek diye ona söylendi. Babasıda o mağazadan devamlı alışveriş yapıyor zaten.
Bütün kasaba sizi takip ediyor o zaman. Taşının.

Şimdi kadın iftira atmaya kalksa da madem küçük yerdesiniz sizin öyle olmadığınızı da görüyordur insanlar elalemi takmayın o yüzden. Ortada ortak çocuklar olduğundan ve aynı şehirde yaşama zorunluluğu olduğundan kestirip atamayacaksiniz belli ki yani kadın hayatınızda olmaya devam edecek. Ama kadının babasının işine engel olması falan şikayet edilmesi gereken şeyler bence, bu kadar müdahele edilmemeli nerde çalışacağınıza karışmamalı buna adli bir çözüm geliştirmek gerek size bulaşmamasi için. Kadın da doğumdan sonra ya hepten delirir lohusalık etkisiyle daha fazla saçmalar ya da tam tersi bebeğiyle ilgilenir sizi serbest bırakır belki bilemedim. Eşinizin muhatap olmaması iyi en azından. Siz de olmamaya devam edin çünkü laftan anlayacak bir tip değil belli mi münakaşaya girip kendinizi alçaltmayin. Hesabınızı da gizleyiverin bu kadar şey yaşanmış gölge gibi takip etmesine müsaade etmeyin yani
Aynı sizin yazdıklarınızı bende düşündüm ama fevrilık yapmamak için akılda almak istedm teşekkür ederim

Uyardılar tabii ki dinlemedim ve evlendim tekrar söylüyorum ben eşimle çok mutluyum konuda bu değil. Ayrıca o kadınla eşimin tek bir muhabbeti yok. Cocukların ikisinede telefon aldık oradan arıyoruz görüşüyoruz. Çocuklarda o kadar küçük değiller yani anneleri yanlarında olması gerekmiyor. Hiçbir şekilde eşimde bende o kadını görmüyor duymuyoruz ve benim eşimden yana bir sıkıntım yok mutluyum.
Bu olayların içersinde nasıl mutlusunuz ben anlamadım . Mutluluk bu değil ki . Adamın sizden önce olan bir ailesi ve bitmemiş dertleri var . Size de sürekli bulaşan bir durum var. Ben olsam buradan tasinacagiz der başka şehre giderdim . Sizin çocuğunuz büyüyünce ne olacak psikolojisini düşünün bu durumda . Çocuğa saçma sapan bircok şey anlatabilirler. Ama eşiniz gelebilir bı bilmem sonuçta iki çocuğu var .

Bu olayların içersinde nasıl mutlusunuz ben anlamadım . Mutluluk bu değil ki . Adamın sizden önce olan bir ailesi ve bitmemiş dertleri var . Size de sürekli bulaşan bir durum var. Ben olsam buradan tasinacagiz der başka şehre giderdim . Sizin çocuğunuz büyüyünce ne olacak psikolojisini düşünün bu durumda . Çocuğa saçma sapan bircok şey anlatabilirler. Ama eşiniz gelebilir bı bilmem sonuçta iki çocuğu var .
Mutluluktan kastım eşimden yana

Bence siz kendi sorununuzu halledememiş bana girişiyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben cocuklarla aramın iyi olduğunu ve cocuklara harcanan paradan rahatsız olduğumu söylemedim. Biz cocuklar için her şeyi yaparken çok pahalı seylere kadar annesinin insanlara bir kuruş bir şey almadığımızı paraları benim yediğimi hatta cocukları istemediğimi aç bıraktığımı söylemesi daha saçma.
Bizim sorunumuz 3 yıl önce bitti hallettik. Siz kendi sorununuza odaklanın. Söylesin sen kendinden eminsen her söyleneni neden takıyorsun? İnstagramdan seni takip etmeye mi çalıştı bunun peşine düşüp ne elde ettin mesela? Bence eşine güvenmiyorsun o nedenle takıntı yapmışsın. Yanlış sulardasın. Ortak 2 çocukları var ömür boyu muhatap olabilirler senlik bir konu yok.

Bizim sorunumuz 3 yıl önce bitti hallettik. Siz kendi sorununuza odaklanın. Söylesin sen kendinden eminsen her söyleneni neden takıyorsun? İnstagramdan seni takip etmeye mi çalıştı bunun peşine düşüp ne elde ettin mesela? Bence eşine güvenmiyorsun o nedenle takıntı yapmışsın. Yanlış sulardasın. Ortak 2 çocukları var ömür boyu muhatap olabilirler senlik bir konu yok.
Tm haklısın

Ya taşınmalıyım ya da umursamamaya devam etmeliyim sanırım teşekkür ederim sizlere

Delil toplayıp rahatsız edildiğinize dair şikayet etseniz bütün aileyi? Ya da kadını? Aile üyeleri araba sürtüyor falan bunları rapor ettirseydiniz olmaz mıydı? Polis işin içine girince biraz korkabilir mi acaba? Eşine söyleyinca ayrılms ihtimallerş var bu durumda daha çok yapışır size bu konuda haklılar. Bi de ayırdınız diye kinlenir daha kötü leyler olabilir. Ya da eşiniz velayet davası açıp çocukları alabilir mi? Bir de çocuklar bu konuda ne hissediyorlar acaba? Farkındalar mı bu durumun? Onlara ne kadar yansıyor?

Delil toplayıp rahatsız edildiğinize dair şikayet etseniz bütün aileyi? Ya da kadını? Aile üyeleri araba sürtüyor falan bunları rapor ettirseydiniz olmaz mıydı? Polis işin içine girince biraz korkabilir mi acaba? Eşine söyleyinca ayrılms ihtimallerş var bu durumda daha çok yapışır size bu konuda haklılar. Bi de ayırdınız diye kinlenir daha kötü leyler olabilir. Ya da eşiniz velayet davası açıp çocukları alabilir mi? Bir de çocuklar bu konuda ne hissediyorlar acaba? Farkındalar mı bu durumun? Onlara ne kadar yansıyor?
Ya da artık dediğiniz gibi delil toplayacağım ne yapacağımı şaşırdım. Ben şahsen çocuklarına da yansıttığını düşünüyorum yani çocukları eşime karşı doldurduğunu düşünüyorum zaten çocuklara yalanı öğretiyor nasıl dersen mesela çocuklarla görüşecek onları alacak oluyoruz yandan fısır fısır fısıldıyor anlıyoruz yani çünkü biz bir şey söylüyoruz çocuk bir duraksıyor yanındakini dinliyor ve işte biz buraya gideceğiz şöyle yapacağız ama gitmiyorlar yani mesela gibi

Mutluluktan kastım eşimden yana
Eşinizle nasıl mutlu oluyorsunuz işte yani gerçekten eleştirmek için değil soruyorum . Evli bir kadın var sürekli sizi takip ediyor eşinizi özlediğini söylüyor . Eşiniz bu kişiyle bağını ömür boyu koparamaz çünkü bu kadından iki cocugu var . Bu aile çalışacaginiz yerlere bile satasiyor. Küçük yer ve herkes birbirini taniyorsa nasıl bu ortama çocuk getirdiniz. Bence bu karşılıklı bir yarıs haline dönmüş

Taşınacaksınız, paraya kıyıp bakıcı tutacaksınız. Herkes nasıl yapıyorsa siz de öyle yaparsınız. Huzurunuzdan önemli değil. Böyle böyle hasta edersiniz kendinizi. Değer mi? Küçük yerde yaşayıp iki çocuklu adamla evlenirken az çok tahmin etmişsinizdir bu tarz şeyler yaşayacağınızı. Şimdi sızlanmak yersiz.

Herkes herkesi tanıyıp biliyormuş yaşadığı yerde.

öyleymiş.
ama tam oturtamadım kafamda sosyal medyamı takip ediyor diyorda insan iş değişikliği yapıcağı zaman daha görüşmeye gitmeden sosyal medyada mı paylaşır.
birde bu görüşmeler haftalar sonra mı oluyor. çağırırlar gidersin bir yada iki gün sonra hemen çabuk çabuk orada çalışan firmacı kardeşe söyleyecek o kadına kadın babasına..
gerçi mevzu bu değilde🤦‍♀️

konu sahibesi sosyal medyanızı kapatın. neden onun için kapatmak zorunda kalayım demişsiniz ama rahatsız olan sizsiniz ve seçtğiniz adamın bu kadın gibi bir geçmişi var bazı durumlar için yapacak şey yok.
kadına kocasına vs yazın gibi yorumlar var asla böyle birşey yapmayın.

Eşinizle nasıl mutlu oluyorsunuz işte yani gerçekten eleştirmek için değil soruyorum . Evli bir kadın var sürekli sizi takip ediyor eşinizi özlediğini söylüyor . Eşiniz bu kişiyle bağını ömür boyu koparamaz çünkü bu kadından iki cocugu var . Bu aile çalışacaginiz yerlere bile satasiyor. Küçük yer ve herkes birbirini taniyorsa nasıl bu ortama çocuk getirdiniz. Bence bu karşılıklı bir yarıs haline dönmüş
Benim bir yarısım yok kendisi yapar mı bilmem. Ben kendi yuvama kendi evliliğime bakıyorum. Bunlar bizim evimizde çok büyük bir sorun değil biz sadece konuşuyoruz bir şey yapmamız gerekiyor mu falan birbirimize fikir alışverişi yapıyoruz ve bu konu kapanıyor yani bizim evimizi bir huzursuzluk getirmiyor çocuğumuza bir huzursuzluk getirmiyor benim mutluluktan kastım buydu ve dediğim gibi üstüne ne yazdım bunca yapılan şeyi umursamadım umursamıyorum zaten sadece artık hani bu özlem konusu benim sinirimi bozmaya başladı bizi takip edebilir çocuklarla alakalı saçma sapan şeyler uydurabilir hiç önemli değil ama benim artık ayarımı kaçıran Kendi de evli olmasına rağmen Yaptığı bu terbiyesizlik .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X