Kocamın eski eşi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun hesabına nasıl şifremi unuttum dediniz o kısmı anlamadım. Yani şifremi unuttum demek için email adresi bilmek gerekmiyor mu? Bu şekilde herkes herkesin hesabına şifremi unuttum diyebiliyor mu?
Evet diyebiliyor. Nasıl yapılıyor söyleyeyim mesela instagram kullanıcı adınız aysex giriş yap yerine gelip kullanıcı yerine aysex yazıp şifremi unuttum dediğinizde telefon numarası kayıtlıysa ona e mail kayıtlıysa eğer ona gidiyor mesaj. Bizimkinde tel kayıtlıydı ve şöyle çıkıyor tel no *** ** 4300 böyle cıkıyor bu numaraya şifre yenilemek için mesaj gönderildi diyor mesela

İnstagramı es geçelim zaten kapatacağım gizli hesap yapacağım sence diğer konularda napmalıyım?

Onun hesabına nasıl şifremi unuttum dediniz o kısmı anlamadım. Yani şifremi unuttum demek için email adresi bilmek gerekmiyor mu? Bu şekilde herkes herkesin hesabına şifremi unuttum diyebiliyor mu?
Kullanıcı adı ile yapmıştır önceden öyleydi 1 senedir kullanmıyorum değişiklik olduysa bilemiyorum

Benim böyle tabiri caizse sapıklarım olsa, sosyal medya hesabımı herkese açık yapmam şahsen.
Bu sapık aslında hep vardı bu arada yani hesabım kapalıyken de beni takip eden birinden rica ediyordu mesela ama ben artık hesabı açınca herhalde daha fazla kendini rezil etmek istemedi fake hesap açayım da öyle bakayım dedi

Bazen şey diyoruz ya ben onun seviyesine inmem. Bazen karşı tarafın bir şeyleri anlaması için onun seviyesine inip öyle davranmak lazım. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali

Delil toplayıp eşine ulaştırın ama kendinizi açık etmeyin basınız belaya girmesin
Eşinizin tavrı ne ?

Bazen şey diyoruz ya ben onun seviyesine inmem. Bazen karşı tarafın bir şeyleri anlaması için onun seviyesine inip öyle davranmak lazım. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali
İşte bahsettiğim fevrilik tam olarak bu. Delilikse delilik neyse ne yazmak yani ağzına yüzüne sıçıp sıvamak

İşte bahsettiğim fevrilik tam olarak bu. Delilikse delilik neyse ne yazmak yani ağzına yüzüne sıçıp sıvamak
Valla madem küçük bir yere oturuyorsunuz bunun kocasını da illa ki uzaktan da olsa biliyorsunuzdur. Bir şekilde adamın kulağına su kaçırın bir alsın karısının gazını bakalım

Siz eşinizle eski eşinden ayrıldıktan ne kadar süre sonra evlendiniz

Valla madem küçük bir yere oturuyorsunuz bunun kocasını da illa ki uzaktan da olsa biliyorsunuzdur. Bir şekilde adamın kulağına su kaçırın bir alsın karısının gazını bakalım
Kocası için şey diyorlar yıllar sonra bi karı buldu onuda elinden kaçırmamak için her şeyi görmezden gelir

Benim böyle tabiri caizse sapıklarım olsa, sosyal medya hesabımı herkese açık yapmam şahsen.
Çünkü mutluluğunu eski eş! Görsün istiyor. Ben de asla açmam ne münasebet herkes görsün yaşadığımı . Hani ünlü değilsem bu işten kazancım yoksa.

Çünkü mutluluğunu eski eş! Görsün istiyor. Ben de asla açmam ne münasebet herkes görsün yaşadığımı . Hani ünlü değilsem bu işten kazancım yoksa.
Bunuda nereden çıkardınız? Bir sürü insan var hesabı açık olan tek instagram olarak bakmayın sosyal medya olayına. Kadınla benim bir derdim yok o zaten allem edip kallem edip görüyor merak etme. Kendi acınıda benim konumun altında benden cıkarma lütfen.

Yaw benim açım yok senin var. Benim boşandığım salağı kim napsın bekar o. Senin tutarsızlıkların var. Bak kardeşim ben evlensem 2 küçük çocuklu biriyle asla evlenmem. Bir ömür boyu eski eşle muhatap olacak. Benim asgari ücret maaşıma ihtiyacı olan biriyle de evlenmem. Sen belli ki çok aşık olup evlenmişsin o nedenle de bu adamın eski hayatını çok deşiyorsun boşver. Kaldı ki bu adamın senden başla çaresi yok artık meraklanma. 2 evlilik yapıp boşanmış 3 çocuklu parasız adamı kimse istemez zaten. MaşAllah mutluymuşsun da ba hayatına mis gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…