- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.456
-
- Konu Sahibi sanayitostu
Valla duydum öyle. Taharet eli bu yüzden sol elmiş,sol elin kendi kendini temizleme özelliği varmış. Bilimsel yönünü bilmiyom. Sen bi deneseneEmin miyiz? Sonra test etmek zorunda kalmayalım bak.
Siz masumsunuz bu konuda anlaşıldıDuş musluğu değil hortumlu duş musluğu hdhdhs
KuscamOral sex gruptan ayrıldı.
Evett dubaininkiler de böyle
Ay insan kocası hakkında böyle konu açmaz bemerhaba kızlar
Kocamla 1 senedir evliyiz ve çok iyi bir mesleğe sahip (memur) ancak kişisel bakımlarını oldukça aksatıyorBir memur nasıl böyle olabilir bilmiyorum ama kendisinden çok yoğun arka taraf kokusu geliyor
Uyarmaya çalışıyorum ama nasıl söylenir böyle bi şey bilmiyorum. Ben de kokulara aşırı hassas biriyim ve acaba çevredekiler de hissediyor mu diye içim içimi yiyor evden çıkmak bile istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Kokarken utanmıyor da konu açılınca mı utancak bdvshsAy insan kocası hakkında böyle konu açmaz bedüşünsene kocasınız karınız bir formda eşimin arka tarafı kokuyor diyor
Mahremiyet diye bir şey var yaKokarken utanmıyor da konu açılınca mı utancak bdvshs
kahve içiyordum az kalsın ölüyordum son cümlene Allahta seni güldürsünBak hele sana çözüm, akşam sevişirken şey de, anah bu ne koku osurdun mu falan de sonra yok derse aşkım bu ne her yer b*k kokuyor tuvaletten çikinca yıkamadın mı de.
Yine anlamazsa salağa yatarsa başımız sağolsun aşkım g*tün ölmüş de.
Ne oluyoSiz masumsunuz bu konuda anlaşıldı
Kadın bu göt kokusuyla yaşıyor napsın care arıyor kendine.Adam zaten temizlikten bi haber rezil bi herif. Napsındı o da yıkamasın gtünü kokular el ele verip göt gte yaşasınlar madem.Mahremiyet diye bir şey var yaay ne bileyim ben kocamı böyle rezil etmezdim be biz şimdi niye öğrendik adamın totosunun koktuğunu
Bilgi oldu hejshsMahremiyet diye bir şey var yaay ne bileyim ben kocamı böyle rezil etmezdim be biz şimdi niye öğrendik adamın totosunun koktuğunu
Hoş geldin Mevla geliiinnYengem abimin arkasi kokuyor diyor, valla ben kokladim, iftira atiyor, abimi bizden ayırmak istiyor, anam hep soyledi, oglum bu kizla evlenme dedi, sonra ardindan ardinin dedikodusunu yapar dedi, abim dinlemedi. Cok yuksek mevlalar odedik biz bu geline, ben tam altin taktim, ama kocami uzak tutuyorum konudan abinin mabadindan banane dedi hakli adam, ceksin karisi.
Biz de bundan kullanıyoruzEvett dubaininkiler de böyleEki Görüntüle 3446427
Ay bende söylerim be insanız bende yeri geliyor ter kokuyorum felan oda kokarsa bir duş al hayatım kokmuşsun derimBilgi oldu hejshs
Konu sahibi çekingen olduğu için eşi üzülür diye eşine söylemeden önce buraya danışmak istemiş. Böyle konuları herkes rahat konuşamıyor. Ben eşime her iş dönüşü hadi duşa diyorum ama herkes diyemiyor demek ki anormal gelmedi bana çekinmesi