- 30 Aralık 2009
- 4.270
- 16.519
-
- Konu Sahibi sanayitostu
Benim anlık oluyor tiksinmem sonra geçiyor.Valla kim bilir ne pislikler ne pis ellerle hazırlanmış neler neler yiyip içiyoruz dünür.lanet olsun ki bu bende ki fast food aşkını hiç söndürmüyor
Kız sana yemin ediyorum nxnxnxn hatta Azerilerinki de öyle ahanda Infinit’e sorDeme duş başlığı deme
Tamamen opsiyonelValla-Bibli yazdı solmuş. Sen dene reis oluyorsa arkandan geliriz bizde.(Şüpheli,tedirgin)
Konunun başından itibaren duş başlığı hiç aklımdan çıkmadı.Deme duş başlığı deme
Arkadan gelmeyelim kokuyorValla-Bibli yazdı solmuş. Sen dene reis oluyorsa arkandan geliriz bizde.(Şüpheli,tedirgin)
Duş musluğu değil hortumlu duş musluğu hdhdhs
Üşendim yazmayaDuş musluğu değil hortumlu duş musluğu hdhdhs
Bu sıcakta 5 gün yıkanmayan turşu olur zaten, doktora niye gidilecek psikiyatre olabilir ancakçok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
Doktor da bi koklasaydıBu sıcakta 5 gün yıkanmayan turşu olur zaten, doktora niye gidilecek psikiyatre olabilir ancak
Emin miyiz? Sonra test etmek zorunda kalmayalım bak.Tamamen opsiyonel
Aman Allah’ım tabii ki kokar. Bu sıcakta helek ki çalışıyorsa… iş arkadaşlarına Allah sabır versin iğrenç yaçok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
Doktorların da işi zor. Her çeşitle uğraşıyorlar manyağı, saldırganı, arka tarafı kokanı..Doktor da bi koklasaydı