- 15 Şubat 2013
- 24.882
- 94.250
-
- Konu Sahibi sanayitostu
İyi de direkt ona silmiyoruz ki. Tuvalet kağıdıyla normal olarak silip pis tuvalet kağıdını tuvalete atıyoruz. En son ıslak mendille siliyorsun üstünde bişey olmuyo yani dediğin kokuyu yapması mümkün değilÖzellikle koklamasan da ortama kokuyu yayar.. Burda bir konu vardı seneler önce Kadının Doktor kaynı tuvaletlerine girince kovaya bol kakalı tuvalet kağıdı atıyordu. Kadında öğüre öğüre boşaltıyordu.
O konudan sonra fobim başladı
Kıl dönmesi çok ağrılı olur. Eşim çok ağrı çekti. Oturamaz bile. Doktorluksa gidecek o zaman. Hem sağlığı hem de etrafındaki insanların ruh sağlığı için. Gusülden bağımsız günlük duş alsa zaten ilişki öncesi sonrası da temiz olur. Rahatsızlığı varsa bilemem ama günlük duş konusunda da dr napsınkızlar gusul abdestini sorduğu için din dedim ama okumadan yorum yapıyorsunuz. Duş kısmı da kendisi depresif bir insan ve ağır depresyon dönemlerinde duşunu vs aksatıyor ondan dolayı seffaf olmak amacıyla diyorum. Yoksa elbette duşun öneminin biliyorum ve pis falan da değilim. Kokuyu nedenlendiremediğim için size sordum duş alsa bile kokuyor çünkü ama doktorlul bir durum gibi duruyor kıl dönmesi bile olabilir biraz kıllı çünkü. Kıl dönmesini bahane edip doktora götürmeyi düşünüyorum
Kıçımı da nası temizliğimi bilmeyen duymayan kalmasın koş ahali bu bilgi başka yerde yok bxbxbxbİyi de direkt ona silmiyoruz ki. Tuvalet kağıdıyla normal olarak silip pis tuvalet kağıdını tuvalete atıyoruz. En son ıslak mendille siliyorsun üstünde bişey olmuyo yani dediğin kokuyu yapması mümkün değil
Doktor olmak da zor iş beKıl dönmesi çok ağrılı olur. Eşim çok ağrı çekti. Oturamaz bile. Doktorluksa gidecek o zaman. Hem sağlığı hem de etrafındaki insanların ruh sağlığı için. Gusülden bağımsız günlük duş alsa zaten ilişki öncesi sonrası da temiz olur. Rahatsızlığı varsa bilemem ama günlük duş konusunda da dr napsın
Gaz sıkışması ile giden bir hasta bir anda doktorun üzerine gelecek şekilde tuvaletini yapmış sedyede. Tutamamış yani adam. O doktor da tanıdığım bi dr. Hep üzülürüm aklıma geldikçeDoktor olmak da zor iş be
O ne demek yahu bxbxbdb elimi lağıma sokaam kendi kendine dezenfekte mi oluyo şimdi bfhdhYav birkaç sene önce burada gene temizlikle ilgili konu açılmıştı. Biri de şey yazmıştı sağ mı sol mu hatırlamıyorum ama ellerden birinin kendi kendini dezenfekte etme özelliği var demişti. Ekşi sözlükte konu başlığı olmuştuk o konu yüzünden. Bu konu da öyle patlamaz inşAllah.
Sol el diye derler burda daYav birkaç sene önce burada gene temizlikle ilgili konu açılmıştı. Biri de şey yazmıştı sağ mı sol mu hatırlamıyorum ama ellerden birinin kendi kendini dezenfekte etme özelliği var demişti. Ekşi sözlükte konu başlığı olmuştuk o konu yüzünden. Bu konu da öyle patlamaz inşAllah.
Taharet olarak suyla temizlenmiyordur.iğrenc yaa k8p.vs eklenince migrem bulandıalmancı ailesi liseye kadar orda okumuş sonra buraya gelmişler işte. Aslen sivaslı
Öğrenmeyen kalmasın gene de yayalım mümkün olduğunca jdjdhsGaz sıkışması ile giden bir hasta bir anda doktorun üzerine gelecek şekilde tuvaletini yapmış sedyede. Tutamamış yani adam. O doktor da tanıdığım bi dr. Hep üzülürüm aklıma geldikçeo değil de acces kulüp olarak nasıl taharetlendiğinizi aşama aşama hepimiz biliyoz
Temizliğini düzgün yapmıyorsa kıl tüy vs kir ter duşu az alma tuvalette hijyene dikkat etmiyor iç çamaşırı düzenli değişmeyince fantastik bir koku çıkabilirkızlar açıkçası kaka değil daha farklı bir koku nasıl tarif edilir inanın bilmiyorum.
VallaO ne demek yahu bxbxbdb elimi lağıma sokaam kendi kendine dezenfekte mi oluyo şimdi bfhdh
Yediklerime yavaş yavaş dikkat edeyim diyordum artık iştah vs kalmadı
Döner ye aşkım sen hijyenik hxhxhx
Rica ederim.Döner ye aşkım sen hijyenik hxhxhx
Eki Görüntüle 3446386
Valla kim bilir ne pislikler ne pis ellerle hazırlanmış neler neler yiyip içiyoruz dünür.lanet olsun ki bu bende ki fast food aşkını hiç söndürmüyorRica ederim.
Yapma etme dünür.
Deme duş başlığı demeTuvalette lavabo musluğuna hortum mu takam napam yani hdhdhdj bu arada İran’da taharet muslukları duş başlığı gibi hortumlu ama ucu daha küçük bdbsh annem kullanmayı beceremeyip tuvaletten duş alarak çıkmıştı bu da böyle bir taharet anımdır hdjdjd