-
- Konu Sahibi sanayitostu
Ciddi olamazsınız yaa. Birlikte olduktan sonra yıkanmadan işemi gidiyor? Umarım toplu taşıma kullanmıyordur.ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Bişey dicem beni taşlayacaklar demiyorumOh oh içim rahat ettierkekler oralarının kılını kesip genital jel ile foşur foşur yıkasalar ne kadar güzel olur demi
Kız link atsana bulursankız amazonda var ben geldiğim gibi taktırdım. müthiş rahatlık..
Sen hiç Çinli kabileye denk geldin mi ?
Konu senin işine yaradı işte gördün mü her şer de bi hayır ahaKız link atsana bulursan
Ah hayatım ne kadar iyimser ve bilimsel bir açıyla bakıyorsun olaya
Ayy ne biliyim kızlar arkası yazınca ilk aklıma o geldiKıl dönmesi çok ağrı yapar durdurmaz 4 ay önce eşim oldu ordan biliyorum.
İşte bu medeniyetsizliktirHıı benim öyle bir anım var. İstanbul' da yaşadığım zamanlarda otobüsle gidiyordum. Kadının biri iğrenç derecede kokuyordu keskin ter kokusu. Kusucam o derece sonra kadına dedim ki kusura bakmayın ama koku sizden geliyor sanırım dedim. Bana bağırdı araba al o zaman kendine gerizekalı dedi. Çok üzülmüştüm.
Kadının kocasının gerisinin derdi bana yaradı ebet hxhdhdhKonu senin işine yaradı işte gördün mü her şer de bi hayır aha
Tükürüklerini saçarak kızdı bide.İşte bu medeniyetsizliktirben araba almak zorunda değilim ama senin özgürlüğün insanların 5 duyu organını taciz ediyorsa sen kendine çeki düzen vereceksin. Bi haber vardı hatırlayan var mıdır bilmem. Kadının teki kocasını kişisel bakımlarını yapmıyor dişini fırçalamıyor diye boşadı. Mahkeme de kadına hak verdi
Kız yoksa sende mi almıyosun. Ay ben lazerden çözüm alamayınca ağdaya başladım 2 hafta ele hoj kiBişey dicem beni taşlayacaklar demiyorum
Çünkü burda insanlar mutlaka sabah kalkıp duş alıyor. Hatta eşimin ailesiyle Noel için bi ev tutmuştuk kalabalık. İlk sabah iğrenip duş almadığım için bütün ailesinin ıy tiksinç diye alttan alta süzen bakışlarının üstüne yetmezmiş gibi eşimin kuzeninin kocası gelip sen tatillerde hiç mi duş almıyorsun yani diye abuk subuk sorularına maruz kalmıştım. Ama sen de kıçını yıkamıyorsun diye misilleme yapmadım keşke yapsaydım
Ayy çöp kovası kokmuyor mu? Suda iyi eriyen tuvalet kağıdı kullanmak daha iyi oluyor klozet de erir gider.Bizde de yok taharet musluğu, ıslak mendil koyarım her zaman, kullanan çöp kutusuna atar. Yapacak bişey yok
Bizi temsil edemedin yani fransızlara rezil ettin öyle mi tuh sanaÇünkü burda insanlar mutlaka sabah kalkıp duş alıyor. Hatta eşimin ailesiyle Noel için bi ev tutmuştuk kalabalık. İlk sabah iğrenip duş almadığım için bütün ailesinin ıy tiksinç diye alttan alta süzen bakışlarının üstüne yetmezmiş gibi eşimin kuzeninin kocası gelip sen tatillerde hiç mi duş almıyorsun yani diye abuk subuk sorularına maruz kalmıştım. Ama sen de kıçını yıkamıyorsun diye misilleme yapmadım keşke yapsaydım
Evet bizde gelir gelmez ilk iş bir tane popo duş almıştık eveBiz evimize taktırdık
Burdaki Türklerin evlerindede hepsinde vardır
Kııııız tövbe de ahabahhaja. Eşimin koltuk altına da ağda yapıyorum çünkü rahatsız oluyor jilet ertesi gün çıktığı için.Kız yoksa sende mi almıyosun. Ay ben lazerden çözüm alamayınca ağdaya başladım 2 hafta ele hoj ki
Hayır kıçını yıkamayan adamla da evlenmezsin yaaAyy ne biliyim kızlar arkası yazınca ilk aklıma o geldi
Meğer adam yıkanmıyormuş
Konu sahibi de bir alem, kıçını başını yıkamıyorsa tabi ki kokar
De kız linç loading kfjfkkfBişey dicem beni taşlayacaklar demiyorum
Ahahahah yalvarıyorum benimkine yapalım diye kabul etmiyorKııııız tövbe de ahabahhaja. Eşimin koltuk altına da ağda yapıyorum çünkü rahatsız oluyor jilet ertesi gün çıktığı için.