- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
- Konu Sahibi sanayitostu
Bizde de yok taharet musluğu, ıslak mendil koyarım her zaman, kullanan çöp kutusuna atar. Yapacak bişey yok
Biz evimize taktırdık
Burdaki Türklerin evlerindede hepsinde vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de yok taharet musluğu, ıslak mendil koyarım her zaman, kullanan çöp kutusuna atar. Yapacak bişey yok
Bi de roll on kullanma alışkanlıkları da çok yok bence sabah duş alsan da roll on kullanmadıysan akşama kadar gene terliyorsun gene kokuyosunBuralarda ne otobüs ne mağazalarda ter kokana denk gelmedim
TR de insanın burnunu direği kırılıyor bazı yerlerde
Ama sorsan temizlik imandan gelir diye nutuk atarlar
Pisler işte çok basit
Hemen özele gel ahahahajaAynı kişiden bahsediyor olabilir miyiz acaba
iğrenç yaYa ben benzetiyorum nedense, çalıştığım okulda bir öğretmen arkadaş vardı aynı öyle kokuyodu, hemde poposunu da yıkamıyodu tuvaletten sonra
Tesettürlü ve baş harfi A mıHemen özele gel ahahahaja
Tuvalette lavabo musluğuna hortum mu takam napam yani hdhdhdj bu arada İran’da taharet muslukları duş başlığı gibi hortumlu ama ucu daha küçük bdbsh annem kullanmayı beceremeyip tuvaletten duş alarak çıkmıştı bu da böyle bir taharet anımdır hdjdjdTaharet musluğunun değerini bu konu da daha da iyi anlamış oldum
Bi de roll on kullanma alışkanlıkları da çok yok bence sabah duş alsan da roll on kullanmadıysan akşama kadar gene terliyorsun gene kokuyosun
Eşinizin kuyruk sokumunda kıl dönmesi olabilir mi? İltihaplanma varsa kokabilir.aslında günübirlik değiştirir ama aksam geldiğinde koku olmuş oluyor. Havalar soğukken bu kadar değildi açıkçası sıcakla arttı sanki son günlerde
Bence deiğrenç ya
Hayııır erkektiTesettürlü ve baş harfi A mı
Ah hayatım ne kadar iyimser ve bilimsel bir açıyla bakıyorsun olayaEşinizin kuyruk sokumunda kıl dönmesi olabilir mi? İltihaplanma varsa kokabilir.
Iyy bi de sevişiyonuz mu bunla, enfeksiyon olursunuz be. Oral zaten düşünmeyin bu herife.ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Biz daha 2 sene oldu geleli varsa öyle bişey alayım ya Fransa’daBiz evimize taktırdık
Burdaki Türklerin evlerindede hepsinde vardır
Kıl dönmesi çok ağrı yapar durdurmaz 4 ay önce eşim oldu ordan biliyorum.Eşinizin kuyruk sokumunda kıl dönmesi olabilir mi? İltihaplanma varsa kokabilir.
Yabancı sevgilim oldu adam mis gibi kokuyordu. Günde 2 kere duş alırdı. Evdeyse 3 kez aldığını biliyorum. O yüzden bu temizlik pislik kokusunun sadece taharetten geldiğini düşünmüyorum.Ya Avrupalialr taharet almıyor yani wclerinde taharet musluğu yok. Onlar silip kalkinca kokmuyor mu acaba
Amazonda var amaBiz daha 2 sene oldu geleli varsa öyle bişey alayım ya Fransa’da
Biz daha 2 sene oldu geleli varsa öyle bişey alayım ya Fransa’da
Sevgilin benden temizmiş helal olsun. Evdeyken 3 kere yıkanmıyorumdaYabancı sevgilim oldu adam mis gibi kokuyordu. Günde 2 kere duş alırdı. Evdeyse 3 kez aldığını biliyorum. O yüzden bu temizlik pislik kokusunun sadece taharetten geldiğini düşünmüyorum.
Oh oh içim rahat etti erkekler oralarının kılını kesip genital jel ile foşur foşur yıkasalar ne kadar güzel olur demiHayııır erkekti
Yarın gidiyorum Türkiye’ye alam gariAmazonda var ama
Bulamasanız TR den getirin apartları, taktırmak çok basit