- 19 Haziran 2013
- 1.271
- 1.193
- Konu Sahibi sanayitostu
Belki adamın burnu koku almiyordurMantardan çekinen insan koktuğundan çekinmez mi sence ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki adamın burnu koku almiyordurMantardan çekinen insan koktuğundan çekinmez mi sence ?
Ne demek 4-5? Kendi kokusundan rahatsız olmuyor mu? Ablam biz işe giderken bi yıkanıyoruz gece terliyoruz diye işten gelince bi yıkanıyoruz. Kocam bazen abartıyor ben terledim deyip günde 7-8 kere suyun altına girip yıkandığı oluyor yaçok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
Ama ben sürekli cidden rahatsız olmuyo musun dedim kendinden şüphe ettirdim. Kişisel hijyene çok önem verir cidden. Adama ağda pazarladımAhahahah yalvarıyorum benimkine yapalım diye kabul etmiyor şu an çok kıskandım sizi
Günlük boşaltıyorum yıllandırmıyorum. Hobi olarak da gün içinde açıp koklamazsam sıkıntı olmuyorAyy çöp kovası kokmuyor mu? Suda iyi eriyen tuvalet kağıdı kullanmak daha iyi oluyor klozet de erir gider.
Ay napayım be hxhxhBizi temsil edemedin yani fransızlara rezil ettin öyle mi tuh sana
Dedim kaçırmışsın link kaydırmaktanDe kız linç loading kfjfkkf
Ahahahah kız çıksana madem niye kopamıyosunTam bir buçuk saattir bu bok kokan konunun içindeyiz arkadaşlar inanamıyorum
Üstelik konu sahibi de yokTam bir buçuk saattir bu bok kokan konunun içindeyiz arkadaşlar inanamıyorum
Konu boktan ama sohbetiniz sarıyor izliyorumAhahahah kız çıksana madem niye kopamıyosun
Konuyu biz daha çok sahiplendik çünkü 1,5 saattir aktif konuÜstelik konu sahibi de yok
Senelerdir yurtdisinda yasiyorum ve bu taharet muslugu yok yabancilar kokuyor dusuncesi kadar komik buldugum cok az sey var. Bizdeki temizlik anlayisi tuvaletten sonra taharetlenmek (onu da duzgun yapabilirlerse) ve sadece sevistikten sonra yikanmak oldugu icin, Turkiye'ye geldigimde aldigim kokunun %10'da birini buralarda almiyorum
çok iyi olay yaaAma ben sürekli cidden rahatsız olmuyo musun dedim kendinden şüphe ettirdim. Kişisel hijyene çok önem verir cidden. Adama ağda pazarladım
Empatik konuşmadınız ki kadınlaÜstelik konu sahibi de yok
Hemen akşam başlıyosun pazarlamayaçok iyi olay yaa
Piiiu diyene bakEmpatik konuşmadınız ki kadınla
Müslümanlıkla alakası yok, yabancılar da gayet duş alıyor ilişki sonrası. Sizin kocanız pismiş. Açık açık kokuyorsun deyin. Eşim veya ben terlersek duş almamışsak hemen uyarırız birbirimizi.ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Ben empatik konuştum, eşinizin nazik mabadı dedim daha ne diyim bdndhhPiiiu diyene bak
Bizde de böylemiss gibi paklan çıkTuvalette lavabo musluğuna hortum mu takam napam yani hdhdhdj bu arada İran’da taharet muslukları duş başlığı gibi hortumlu ama ucu daha küçük bdbsh annem kullanmayı beceremeyip tuvaletten duş alarak çıkmıştı bu da böyle bir taharet anımdır hdjdjd