Kocamın ailesini üstün tutması yönlendirilmesi

Okudukça delirdim
Bir koltuk takımı alamadınız ailem sana 100 bin lira verdi ev alasın diye
Daha konuşuyormusun düdük deseydiniz.
Senin eşin gibisine iyilik yaramaz, ailesi gibi ezeceksin elinde bir lira bırakmayacaksın sersefil olacak o zaman boynunu büker oturur.
Bulmuş sen ve ailen gibisini horozlanmaya başlamış.

Ailem o kadar çok şey yapıyor ki sürekli arkamızdalar maddi manevi ..Ona bunları dile getirdiğimde yapmasınlar diyor ya da yapmasaydılar diyor ..Allah razı olsun diyeceği yerde..Çünkü alışmış yokluga ..Seni düşünen olmamış sen evladını düşün onun icin birşeyler yap ama insan ailesinin aynası..Özellikle evlenene kadar onlardan hic ayrılmadıysa

Eşine sen bilirsin ben elimden geleni senin için yaptım ama hep kötüyüm madem tamam git ailene daha fazla yıpratma kendini de.Ailesine bu kadar ölüp bitiyor madem madem ki sensin sorun yapacak şey onun bir şeyleri anlaması için ailesine bırakıp arkanı dönmen.Pesinden gelirse ne âlâ gelmezse kendisi bilir.Deger bilmeyene ne yapabilirsin ki başka?

Zor oldu ama hepsini okudum. Bu tip aileci eşlerden olmuyor. Zaten hastaymışsın, (geçmiş olsun bu arada) ben olsam ne parami verirdim ne de daha fazla cekerdim. Dunyaya bir kere geliyoruz deger mi? Her yönden sömürmüş seni zaten. Bu saatten sonra kendini düşün.

Ne olur nerde hatalıyım söyleyin .Dolaylı da olda yuvama sebep oluyorlar Allaha havale etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Tüm mesajınızı okudum, öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa vakitte sağlığınıza kavuşun.
Fakat şu son yazdığınıza takıldım. "Yuvama sebep oluyorlar"...
Yuvanızı aile değil, kocanız yıkıyor. Sınır bilmeyen, ailesinden kopup birey olmayı başaramamış, beceriksiz, basiretsiz bir adam. Kendi beceriksizliğinin suçunu da hep size yüklemiş, siz de gönüllü üstlenmişsiniz maalesef.

Neden evleniyoruz? Bir hayat ortağımız olsun, yoldaşımız olsun, iyi günde kötü günde bi elimizi tutan olsun diye.
Adam size bunların hiçbirini olmamış.
Neden hala evlisiniz?

Gözü kapalı bir evlilik daha.Evlenirken biraz mantıklı davranmak gerekiyor.Ailenin en akılsız ve uydum akıllısı ile evlenmişsiniz.Aileye bakmak için okula gitmemek falan.Verilen sözler hep yalan,bile bile kendinizi yakmışsınız.O kadar mı seviyordunuz kendine hayrına olmayan kişiyi.Fazla fedakarlık hiç bir zaman iyi sonuçlanmaz.Bu yükü hep taşıyacaksınız,abiler size satmış ,çekilmiş kenara.

Aileler yüzünden eşinizle aranız acılmış düzelsin diye tüm aileyi topluyor eteklerinizdeki tası döküyorsunuz. Şaka mı?

Aileler yüzünden eşinizle aranız acılmış düzelsin diye tüm aileyi topluyor eteklerinizdeki tası döküyorsunuz. Şaka mı?
Aileri toplayan ben değil esim siz saka misiniz ??Kendi kendine sorun cozemeyen bir es ve beni ailesiyle defalarca yuz goz eden bir es ..Herkes etegindeki taslari doksun diyen bir esim var benim !!

Tam da dediğin gibi oldu bana sattılar doğru tabir ..Iyi niyetle yaptığım herşeye pişman ettiler ..Teşekkür ederim

Çok haklısınız ailesine bileniyorum ama asıl sorun kocam maalesef .Teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…