Kocamın ailesini üstün tutması yönlendirilmesi

Amin çok teşekkür ederim..Öyle noktalara getiriyor ki bazen hayat insani

Amin çok teşekkür ederim

sokma akıl kırk adım demişler.
anası babası bitmiş avukat arkadaşı sokmuş birde. keşke hazır gidiciyken bıraksaydınız gitseydi evi terketti diye boşanma davası açardınız.

Hepsino okuyamadım ama tanisirken belliymiş zaten. Evlenmeseydiniz madem. Hersey ortadaymiş. Eşyayi abim alacak demis adam bellikmis işi de bellidir. Ee evlenmeseydin derler

Ya keşke insanların yaşadıklarını bilmeden yargılamasanız..Yine de teşekkürler
Üzmek istemem ama başta şikayet ettiklerinizi kabul etmissiniz. Sonradan sizi zorla evlendirdiler gibi yazmaniz anlamsız. Eşyam vardı esya istemedim demissiniz. Sonra da zaten esya da almadilara gelmiş konu. Basta kabul ettiklerinizden dolayı karşıyı suclamaniz yersiz geldi bana. Es ailem dugunümde çop bile almadı ben dugunde bunu kabul ettimki evlendim. Şimdi aradan yillar gecmiş zaten dugunde de bişey almadilar diye soylenmenin faydası ne. O kadar önenli olsa evlenmemem lazimdı sonuçta. Kabul ettiklerinizden dolayi karsıyı suclamamaliyız ha kendinizi de affedin olan olmuş. Dün dündür yarın belli değil bugunlerinizlnize bakın. Saglıcakla

Teşekkür ederim

Degmeyen insanlar icin fedakarliklar yapmissiniz.suan en huzurlu sakin olmaniz gereken donemde size yaptiklarina bakin.gecmiste ne yasarsanzi yasayin esiniz su durumda sizi alttan almaliydi.sizi mutlu etmek stresten uzak tutmak icin ugrasmaliydi.
Teşekkür ederim..Benim tek istediğim eşimin farkında olması yoksa diğerleri yapmış yapmamış zerre umrumda değil..

Asıl problem ailedeki samar oglanlarin o psikolojiyi o kadar icsellestirmis olmalari. Cünkü O zaman ayni sekilde eslerinin ve cocuklarinin da bunu devam etmesini istiyorlar. Aksi takdirde evde huzursuzluk cikartiyorlar. Hic sasmas. Gücleri hep kadinlara ve cocuklara yetiyor. Keske konu tek alinmayan mobilyalar olsa

Allah şifa versin,umarım atlatırsınız. Abi vs hikaye,iş eşinizde bitiyor. Kimse kimseye yardim etmek zorunda degil,öncelik çekirdek ailedir.Kimseden beklentiniz olmasin,herkesin kendi ailesi var.Bu aile sizi tanımıyorsa,sizde onlari tanimayin.Kök ailesinden kopamamış, saygı duymak ayrı çekirdek ailesinden üstün tutmak ayrı...Bu adamdan bir cacık olacağını sanmıyorum,size değer vermiyor. 3'uncu kişileri unutun,sorun kocanızda.

Aynı fikirdeyim ..Ben zaten kendisine sürekli diyorum onların birsey bilmesine gerek yok sen bil yeter ..Onların yaptığı normal herkes kendini kendi ailesini kendi çocuğunu düşünüyor..Benim tepkim eşime zaten..Ayrıca şöyle bir algı olmasin ben bu zamana kadar kimseden birsey talep etmiş bir insan degilim.Cok şükür kazanıyorum..Şimdiye kadar her isimi kendim hallettim ..Mevzu verilen sözlerin yerine gelmemesi kardeşlerini bu kadar yok saymaları..Benim o koltuk takımına ihtiyacım yok ben eşime de söylüyorum inada bindirdim..Ceplerinden 5 kuruş çıksın istemiyorlar..Bu da kardes siz kendi geleceginize yatirim yaparken anne ve babasinin yaninda her ihtiyaclarinda hastaliklarinda sagliklarinda esim varmis ..4 ay babasinin yaninda hastanede kalmis bir kere dinlendirmemisler..Esimin hem maddi hem manevi hakki cok uzerlerinde.. Bize gelip biz bunu alamiyoruz soz verdik ama kusura bakma deselerdi ona da kabuldum ..Esyanin pesinde olsam bastan sifirdan alirdik bütün eşyaları ..Herkesin istediklerini düğün oncesi belirttiği bir dönemde yaşıyoruz..Ben istemedigim halde burda koltuk muhabbeti yapıyormuşum gibi söyleniyor..Kiminin kendisi alır, kiminin annesi babası yapar kiminin abisi yapar ..Benim kardeşim ev icin maddi yardımda bulundu annem babamda dahil..Niye ablası icin evlatları icin ..2 yasindaki kizim var onun icin..Onlarda yaptıkları tek bir igne olsa evlatları kardeşleri icin yapacaklar..Tabi ki yapmak zorunda değiller..Ama ortada verilen sözler var ..Benim onlarla yüz-göz olmak zorunda olmak eşimin yüzünden ..Ben üzülüyorum bu kadar hakkına girilmesine ..Bastan şunu bunu isterim deseydim eminim daha kıymetli olurdum..Evlenmeden once arkadaşlarım eşyaları aldınız mı dediğinde arkadaşlarıma zaten benim eşyam var gerek yok bir kaç eksik dışında dedim..Bana dediler ki yeni eve yeni eşya ister herkes ilk defa evleniyorsun insallah kıymetini bilecek biridir.. Burda amacım şikayet etmek de değil bir nebze olsun içimi rahatlatmak ..Psikologada gidiyorum hem hastalığımız ilgili hem bu problemle ilgili ..Psikolog haklı ya da haksız aramıyor..O sadece olaylarla başa çıkma yolunu söylüyor..Hakli olduğumu söylese beni daha çok karşı tarafa karşı kinlendirecek ..Isın o boyutu biraz daha profosyonel ..O kadar yazdığım şeyden koltuk takımının çekilip alınması da gerçekten acı.. Bu insanlar anneleri babalarına bile sıfır bir eşya almaktan geri duran sağdan soldan eşya toplayan insanlar ...Ve çalışmıyor değiller dediğim gibi memurlar..Bu arada sizin başlığın altına yazdım ama söylediklerim sizin icin degil.Affola .Yorumunuz icin teşekkür ederim

Kesinlikle oyle mevzu mobilya tabi ki degil ..Daha derin dediğin gibi ..Teşekkür ederim yorumun icin

Tesekkur ederim inanın hicbir beklentim yok ,ihtiyacım da yok..Sadece eşim değer bilsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…