Kocamın ailesini üstün tutması yönlendirilmesi

Çok basiretsizce bir yorum olmuş..Ben burda sadece belli başlı durumları anlattım.. Hayatınızda görebileceğiniz en alçak gönüllü insanlardan biriyimdir ben..Kindarlık da o kadar uzak ki bana !!Bunları şimdi aciklasamda anlamayacaginiz için kötü niyetinizle başbaşa bırakıyorum sizi! Yaptığınız sadece klavye delikanlılığı!

Kötü niyet mi? Ben de aynılarını yaşadım dedim size. Kocam 5 parasızdı hatta borçlarıyla evlendik. Hala bu şekilde devam ederseniz kendinizi hasta edersiniz niyetim kötü değil. Bakın ben de sisin gibi düşünsem şuan kocamla evliliğim çok kötü olurdu sülalesiyle aram çok kötğ olurdu yataktan her uyandığımda düşmanlarım varmış hissiyle uyanırdım. Kanser denilen illet biz içimizi yiyip bitirdiğimizde bağışıklığımızı yitirmemize sebep olarak en acılı dönemimizde zıplar. Kaynanam da kanset oldu annem de kanser oldu. Hayatımı size baştan sona anlatamam ama sizi anlamayan biri değilim

Yani sen bile bile lades yapmışsın.
Baştan zaten renkleri belliymiş.
Süper kahraman olmak yerine keşke istediklerin olana kadar evlenmeseydin.

Çok geçmiş olsun. Eşinizin ailesine karşı mesafeli olun, ne onlar için birşey yapın ne de onlardan birşey bekleyin. Bekarken oğlunun sırtından geçinen aileler oğlu evlendikten sonra geline tepkili oluyorlar. Kendi eşimde dahil olmak üzere defalarca gördüm bunun örneğini. Eşiniz kazancını onların eline veriyordu, ama şimdi siz varsınız diye veremiyor. Siz resmen o ailenin altın yumurtlayan tavuğunu kestiniz. Sizi sevmeleri değer vermeleri mümkün değil. O yüzden onları bosverip kendi hayatiniza bakın.

Ailenize geçmiş olsun ..Etrafınızda kanserle savaşan biri varsa hassasiyetlerimizi de anlayabilir biraz daha nazik olabilirsiniz.Yanlis anlamışız birbirimizi o zaman ..Ama bazı sözcükleri gerçekten hakrtmedigim için çıkış yaptım ..Dediginiz gibi boşvermek lazım özellikle bu hastalığa sahipseniz ama yapı meselesi iste

Öncelikle geçmiş olsun . Sorun eşinizin ailesi ve kendi aileniz ile fazla iç içe olmanız bence. Bakın eşiniz ve kendiniz için bir kez bile aile olarak yazmamışsınız. Nacizane tavsiyem ikinizin ailesinden de olabildiğince uzakta durun gerekiyorsa taşının.Ben kendi ailemden uzakta duruyorsam sen de duracaksın deyin.Para ise olay ihtiyaç olan bütçe üçe bölünsün. Baktınız ki oralı olmuyor sizi ailesi olarak görmüyor önceliği farklı demektir. O zaman da ayrılın. Bence aile demek bir evde en değerlilerinle yaşamak demektir değerli zamanınızı da boşuna harcamayın.Değerli olmadığınız bir yerde de durmanın anlamı yok.

Kız tarafı ne kadar mütevazı olursa erkek tarafı baskın çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…