Kocamın ailesi 👌

Ben yolunacak kaz gibi görüyorum ? 50liralık bir hediye isteyerek ? Şakamısınız siz şuan kyk kredisini ödemek zorundayız nakit bir şekilde ödersek faizi %90 a kadar siliniyor elimizde nakit para olmadığı için ödeyemiyoruz napalım çalalımmı para. Kendi ailemden bir beklentim yok çünkü benim ailem evimde eksik gördüğü herşeyi bize alır. Belkide benim ailem fazla düşünceli her özel şeyde buna alışmışım hepimiz düşünürüz hediye alırız yada kutlarız. Ben böyle büyüdüm onlar bunu bana karşı düşünmeyince garipsedim.

Sen öyle yaşadın gördün ve büyüdün diye dünya üzerinde herkes böyle değil... Herkes bu şekilde yaşayacak diye bir kural.yok ki..

Hemsire bu hayat sizi yormuyor mu boyle?Herseyin cetelesini tutmak,onu bunun aldisinin verdisinin hesabini yapmak..hayat kisa sadece kendi hayatiniza odaklanmaya ne dersin..su kadar satirda ki negatiflik cok yorucu..ben gelinim suan ilerde gelinimde oldugunda benim birikimlerimin tasarruflarimin hesabini bana SORAMAZ ..hediye gonul isidir zorla da olmaz..

Emekli hediyesi ilk defa duyuyorum kusura bakmayın ama çok saçma bi beklenti. Maddi olarak sürekli beklenti içindesiniz, kimse size yardım etmek zorunda değil. İster köye ev yaparlar ister aya, o da sizi ilgilendirmez. Herhalde köydeki evin size miras kalmasındansa şehirde ev yapıp miras bırakmalarını tercih ediyosunuzdur:)
Haklı olduğunuz konu çocuk meselesi bir de davetsiz misafir.

Aynen öyleymiş ben ve ailem fazla düşünceliymişim herkes değilmiş malesef
Bunun düşünceyle ne alakası var ki ? İnsanların günahını alıyorsunuz. Yaşayış şekli geçmişten gelen hayat akışları bu şekilde demek ki.. İnsanlar hediye almayı akıl edemyorsa veya hayat standartlarında hediyeleşmek yoksa bu onları düşüncesiz kalıbı içerine sokmuyor.. Belki sizin çocuğunuz olunca size de alınacak hediyeler. Nereden biliyorsunuz...

Kim olursa olsun günler öncesinden haber vermeden müsaitlik öğrenmeden o kadar uzun süre kalmaya gidilmez bunda haklısınız, kayınpederiniz istediği yerde ev yaptırır isterse dağbaşında olsun anca yorum yapabilirsiniz herkesin kendi fikridir baksanıza şu dönemde en iyi yerler köyler yani şehirden uzakta olsak diye bakıyoruz, emekli olduğu için bişey beklememişsiniz bunda da haklısınız diğer çocuğuna alıp size bişey almaması ayıp ya eşit olucak ikisinede makul bişey alıcak içinden geliyorsa mecbur değil tabiki ya da kimseye bişey almıcak ,faiz konusunda da haklısınız siz yaparken tüü kaka onlar yaparken gülmesi de kv resmen alay ediyo yani demek fikirler değişebiliyormuş,çocuk yapma konusuna gelince bi bezle büyüyorsa çocuk yapayım deseydin sende ne ayıp ya sıkıntılı bi durumun var öncelik olan senin sağlığın yani, bide başkasına sizin adınıza o kadar pahalı bi hediye alıyosa gösteriş merakı belki sizin bütçeniz yok hayret bişey ya sana sorup aldı sanki , ayy kendi kv ve eltim aklıma geldi çok fazla sen siz karışık yazdım sinir oldummmm

Dolarin getirdigi sey faiz degil kurun yukselmesinden dolayi saglanan kar. Bununla alakalı laf sokmak enteresan olmus.
Ayrica emekli oldum diye birine hatıra olacak hediye almayi da ilk defa duydum.
Destan yazmissiniz ama hepsi para uzerine resmen.

Konuda hakli oldugunuz tek sey hala/teyzelerin cumbur cemaat habersiz gelmesi. Ben esimin anne/babasinin kardeslerinin cogunu tanimiyorum bile. Bir haftaligina gelmeleri tuhaf geldi.

Herşeyimizi kendimiz yaptıktan sonra sırf çocuğum oldu diye bana 7binlik çocuk odası aldırmam ben kimseye benimde düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…