Evim asla yeni gelin evi olmadı kusura bakmayın yeni gelin evlerinden 10 parça nevresim takımından nefret ederim bilmem kaç parça yemek takımım konsolum setim falanda yok. 10lik kredi kartımız var onunla alıp 10 ay taksit yaptırdık 10ay doluncada yenisini aldık böylelikle3 yılda 30ay 30 binlira yapıyor anlatabildimmi ?
tamam o zaman gayet minimalist bir yaşamınız var
kp in emeklisine güvenmemişsiniz de
misafir ve bebek işinde haklısınız da adamın parası, ona buna aldığı vs vs bizi ilgilendirmiyor
bakın ben size kendimi anlatıyorum
kp emekli olmuş eltim ve kaynım o zaman sevgili
baba bize yardım eder misiniz demişler tabii demiş
sonra yaşadığı şehirden ev almış vs para bitmiş
bu esnada üniversite okuyan iki de çocuk var
bizimkiler Doğtaş'ın en gözde ve pahalı olduğu dönemde Doğtaş tan salon takımı ve koltuk takımı alıp Kp e ödetmiş taksit taksit yıllarca ödemiş
sonra 4 tane bilezik alıp nişanda takmışlar
nikah diye gidince bilezikleri merasimde takalım demişler olmaz ayrı takı takın, bunu biz akrabalara gösterdik demişler vs
kv beni istemeye geldi ve tek bir şey takmadı
anneme öbürüne 4 bilezik taktım nişanda ama buna takmıyorum o burnumuzdan getirdi dedi
düğünde bana kv kp birer bilezik taktı
onlarla yaşayan çalışan görümcelerim de birer tane taktı etti 4
evimde tek iğneleri dahi yok, beklentim de yok
kendi ailemin de yok zira biz kendimiz yaparız modunda idik
çocuklara eşitlik vs hikaye zaten şartlar değişiyor
ama biz evlenirken durum kesinlikle onlar evlenirken olan durumdan iyiydi zira okuyan çocuk vs yoktu
lakin insanların gözü açılmıştı, yağdırınca da takdir edilmediklerini fark etmişlerdi
ev aldım hediye aldı, bebeğim oldu altın taktı ama hiç ona ne aldı bana ne aldı moduna girmedim
gerek yok ama cidden emekli olanın hediye alması gibi bir uygulama yok, parası olduğu için alabilir ama bu da benim emekli paramla hatıra olsun diye bir beklenti sizi üzmekten başka şeye yaramaz