Kocamın ailesi 👌

imdi bu pkurken çekilen kredilere yapılandırma geldi eşimin borcu var o ödenecek 15 binlira bende eşime dedimki ilk defa annenden iste onlarda para vardır yıllardır bi iğne almadılar evlenirkende yardım etmediler tamam ama onlarda carmı bilmiyorum dedi. İnanın istemicem paramız olsa ama şuan 2tane kredi ödüyoruz kış geldi doğalgaz en az 450 geliyor

kredi borcu var ise evlenmeden önce nasıl öderim diye düşünmeliydi

yani anne babaya mı güvenmiş onları ödemek için

ben şahsen utanırım sizde vardır benim taaa okurken yaptığın borcu ödeyin demeye

eve az eşya alıp bunları ödeseydiniz mesela, 450 TL lik değil daha az doğalgaz yakarım, yorgan üstü battaniye örter iki kat giyinirim ama Kv kp den bu parayı istemem

ama kv nin sizin adınıza aldım dediği hediyenin parasını da göndermem

bana mı sordun der geçerim, alacaksam ben alırdım diye de eklerim

Evet biraz karışık yazdım kusura bakmayın 😂 diğer çocuklarına emekli hediyesi diye kurutma makinası almaları ve ben bir kahve fincanı hatıralık istedim diye emekli parasında gözümmü kalmış oluyor ? Eşimin yeğenine zaten hediye almıştık internetten kv biz hediye aldık parayı gönderin demesi üzerine o hediyeyi iptal ettik. Kışın orası çok soğuk oluyor ve köy evini ısıtmak için hiç birşey yapmadılar 150 bin köyde ev yapmaltansa şehirde 1+1 ev alırım kendi evim der yaz kış otururum daha iyi bence
Size kahve fincanı alsa memnun olacak mıydınız gerçekten. Buna içten gelerek cevap verin. Kurutma makinasına karşılık kahve fincanı

Evet biraz karışık yazdım kusura bakmayın 😂 diğer çocuklarına emekli hediyesi diye kurutma makinası almaları ve ben bir kahve fincanı hatıralık istedim diye emekli parasında gözümmü kalmış oluyor ? Eşimin yeğenine zaten hediye almıştık internetten kv biz hediye aldık parayı gönderin demesi üzerine o hediyeyi iptal ettik. Kışın orası çok soğuk oluyor ve köy evini ısıtmak için hiç birşey yapmadılar 150 bin köyde ev yapmaltansa şehirde 1+1 ev alırım kendi evim der yaz kış otururum daha iyi bence
Bakın kullandığınız fiiller bile farklı onlara aldılar siz istemek zorunda kalıyorsunuz. Belki size de bir sonraki ay alacaklardır. Ya da belki hiç almayacaklar. Borçları olsa size haklısınız da hediye almadı diye insana küsülür mü? Yazarken bile komik.

Hediye konusunda biz almıştık onu siz verin deseydiniz ya da durumumuz olunca göndeririz deyip sizin siparişi iptal etseydiniz çok zorda kalmazdınız.

Ev konusuna gelince siz kendi emekli paranızla istediğiniz yerde evinizi alırsınız. Size gelin eve kömür odun taşıyın demiyorlar etmiyorlar. Ev konusunda fikirleriniz çok gereksiz gerçekten.

iyi de o adamın parası, adamın evi

şehirden 1+1 almak yerine köye ev yapmak emekliliğin şanındandır

annem emekli oldu, oğlum doğdu, bir sonraki yıl işsiz kaldım, bu süreçte bir gün dahi annemin emekli ikramiyesi ne oldu diye sormadım

kp in yatırım düşüncesi ile benimkinin aynı olmaması olağan değil mi

ayrıca da yakında olan ve bebeği olana hediye kurutma makinası alınır zira ihtiyaç

siz yeni evlisiniz ne hediye alsınlar yani bir fincan takımı alsa bize sadece fincan takımı almış öbür geline kurutma makinası aldı derdiniz

Size kahve fincanı alsa memnun olacak mıydınız gerçekten. Buna içten gelerek cevap verin. Kurutma makinasına karşılık kahve fincanı
Tabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.

Hala ve çocuk konusunda haklısıniz. Habersiz yatılı misafir sevmem bende.

Keşke hediyenin parasını yollamasaydiniz. ben olsam biz hediye aldık, boşa zahmet ettin anne, kendi adina ver derdim.

Maddi konularda haksizsiniz kimsenin nerede ev yapacağı sizi ilgilendirmez. İkinci üni okumak sizin tercihiniz.

Az beklenti çok mutluluk....

Tabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.
Maddi beklentiler insanı yorar. Bundan vazgeçtiğiniz anda daha huzurlu olursunuz 👌

Hiçbir şeyin parasında değilsiniz ama konunun her yerinden para akıyor. Sürekli beklentim yok ama bunu almadılar, istemiyorum ama sormadılar, gözüm yok ama yapmadılar... Parasında olmayan insan zaten bunları belirtmez.

Bir de yukarda bir yorumda yazdı ki.. Eltinin çocukları oldu kayınpeder de emekli olunca hediye aldı demiş kayınvalidi.Hediye çocuk olduğu için mi alında yoksa emekli olduğu için mi ? . Konu sahibi denemek için bir çocuk yap istersen 😜😜

Maddi beklentileriniz dışında haklısınız. Adam onca yıl çalışmış emekli olmuş, aldığı toplu parada sizin 1₺ bile hakkınız yok. Çok merak ediyorum kendi ailenizden de böyle maddi beklentileriniz var mı? İnsanları hem yolunacak kaz olarak görün hem de sevmeyin ne güzel :işsiz:

Bir de yukarda bir yorumda yazdı ki.. Eltinin çocukları oldu kayınpeder de emekli olunca hediye aldı demiş kayınvalidi.Hediye çocuk olduğu için mi alında yoksa emekli olduğu için mi ? . Konu sahibi denemek için bir çocuk yap istersen 😜😜
Çocuk doğduğunda zaten odasını ve bebek arabasını almışlardı yani bebek hediyesi değil kurutma 🤗

Valla hepsini okuyamadım.misafir konusunda haklısiniz sadece. Adamın parasının kahyası olmuşsunuz resmen.

mesela "Şehirde kendi evleri yok eşimin dedesinin evinde kalıyorlar yarın öbür gün ölse dedesi ev mirasa girecek ve evden çıkmak zorunda kalacaklar bunu kendileride biliyorlar kaç kere konuştuk. Buna ramen emekli parasıyla gittiler 150bine köye ev yaptılar ve asla işçi parası vermediler eşimin babası kendi kendine yaptı evin herşeyini yol yere havaya attılar parayı anlayacağınız. Şehirde evleri yok ama köyde harika evleri var köyde tam köy yani incin top oynuyor 10tane hane yoktur bile neyse. "

bu neden sizin için sorun oldu

yani adam kendi çalışmış işçi parası vermemiş neden sıkıntı

köyde az hane varsa var size gel burada yaşa demiyorlar ki

şehirde evleri olup olmaması neden önemli

dedenin evinde oturuyorlar paylaşılınca belki farkı verip alırlar ya da kirada otururlar

yılın 8 ayı oturacak belki

parayı neden havaya atmış oluyor ben cidden anlamadım

şehirde ev alsaydı kiraya verseydi mi diyeceğiz adamın yatırım ihtiyacı yok, o köyünde mutlu mesut olmak istiyor demek ki

kv 40 yılık şehir hayatı sonrasında köyde TOKİ aldı

sonra hastalık geldi vs gidemedi borcu bize kaldı, ben bu kadar dertlenmiyorum, ödenir ne olacak diyorum

adamın kendi parası isterse yoldan geçene dağıtır, köyde emek emek yaptığı ev neden boşa gitmiş olsun

E nasıl maddi beklentim yok diyor peki. konunun her yerinden TL'ler çıkıyor

Cogunda haksizsiniz gecinemiyorsaniz evlenmeyecektiniz kimse size yrdim etmek zorunda degil paralarini nasil harcayacaklarini kendileri bilirler. Tek hakli oldugunuz konu akrabalarin yatiya gelmesi ve cocuk baskisi gerisi sizi ilgilendirmiyor. He birde elti o mesaji attiginda biz hediyesini almistik deyip para gondermeyecektiniz bukadar basit.

X