Kocamın ailesi 👌

Sanki sizde biraz fenaymissiniz gibi geldiniz vallahi kizmayinda fesatlik gibi hani

Sende calis?! Ikinci uni’yi okuyacagina en azindan part time calis? 2. Kredi diyorsun bide. Butcene gore yasa ozaman. Kaynanan ve kayinbaban isterlerse paralarini cope atarlar sanane! Ister koyde yapar evini ister sehirde isterse yaylada. Dua etmiyorsun bana yük olmuyorlar diye. Sukret ya

bacim gozun yok tamam da bu ne beklenti.. gercekten boyle beklentilerle ne sen mutlu olabilirsin ne aile mutlu olur.. cunku kimse kimsenin beklentisini karsilamak icin el pence divan durmuyor. ne kadar az beklenti o kadar rahat kafa.

nedense halalar meselesi de abarti geldi bana. bir keyif cayi ic rahatlarsin.

Cümlenin basinda yok ben istemem öyle biri değilim falan gibi konusmussun ama tamda oyle birisin resmen cephe almışsın size birşey almadılar diye kimse kimseye birşey almak zorunda değil isteyen kendi parasını istediği yere harcar onlar köye evi uygun görmüş carcur etmemişler aksine bu düşüncelerinden kurtulmazsan daha cok kendini yersin oturduğun yerde

Cok ince düşünüyor kendinizi yoruyorsunuz.

Genel anlamda hak verdim size 1 kızım var 2.torun diye baskılanıyorum yıllardır yapmadım çocuk lafından midem bulanıyor artık....emekli ikramiyesiyle evet ufak bir hediye alabilirlermiş sonuçta hiçbirşeyinize yardim etmemişler ama düşünceli olmak bazı insanların tabiatında yok maalesef....üstelememek gerek
Dolar in faiziyle ev yapmaları mantıklı gelmedi orada bir yanlışınız var sanırım yada yanlış duyum almışsınız çünkü ülke şartlarında dolara çok düşük bir mebla faiz olarak ödenir mevduat hesabında... mesela 4 yıl önce 17 bin dolara 12 dolar aylık faiz veriyordu bizim banka ...o muhtemelen düşükten almış doları yükselince satmış mantıklı olanı yapmış yani neyse konu buda değil..
Halaları konusunda haklısınız gereksiz yani gelip yeğenlerinde kalmaları çok saçma
Diğer çocuğa kurutma makinası almışlar...maalesef ayrım her ailede var benim babam kardeşime 400 binlik ev bakıyor başka evleri olmasına rağmen sırf kendi ürüne olsun diye kardeşim 24 yaşında bu arada bana gelince bin liralık bir eşyayı çok gördü almadı...annemin yüzüne vurdum bunu kötü oldum...görüşmüyoruz
Yada k.v.eltime yaptığının yarısını bana yapmadı ama ondan kazık yedikçe bana yöneldi çünkü her işine koşan ben...şimdi ne alırsa ikimize de alıyor
Haketmediğini söyleye söyleye sözde ayrım yapmıyor...
Yani demem o ki ayrı şehirlerde olmanıza şükür edin.ya dibinizde olsalardı aynı binada falan...beterin beteri var

calcifer dediğine aynen katılıyorum. Tamam çocuk çocuk demeleri çok saçma o iki kişiyi ilgilendirir sadece, halaları falanda neden bir hafta kalıyorlar kalmasınlar, hadi geldiler diyelim bir gece kal git, ne işin var genç çiftin evinde. Ama onun haricinde sanki kocanın ailesine biraz haksızlık yapıyorsun gibime geliyor. Adam bunca yıl çalışmış emekli olmuş, emekli parasını ne yapacağını kendisi bilir. Köyde yaşamak istemiştir köye ev yaptırmıştır. Maddi yardıma gelince hiç bir anne baba çocuklarına sonsuza dek bakmak zorunda değildir. Doğanın kanunu bu; doğur, büyüt, hayatı öğrenince at..Ayrıca düğünde sen kendin hiç bir şey istememişsin o zaman şimdi de bunu dile getirmemen gerekir. Kötü bile olsalar eviniz ayrı, şehriniz ayrı bu kadar takacak ne var ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…