-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
imdi bu pkurken çekilen kredilere yapılandırma geldi eşimin borcu var o ödenecek 15 binlira bende eşime dedimki ilk defa annenden iste onlarda para vardır yıllardır bi iğne almadılar evlenirkende yardım etmediler tamam ama onlarda carmı bilmiyorum dedi. İnanın istemicem paramız olsa ama şuan 2tane kredi ödüyoruz kış geldi doğalgaz en az 450 geliyor
İnşallah sizin gelin değildir konu sahibi o zaman
Size kahve fincanı alsa memnun olacak mıydınız gerçekten. Buna içten gelerek cevap verin. Kurutma makinasına karşılık kahve fincanıEvet biraz karışık yazdım kusura bakmayındiğer çocuklarına emekli hediyesi diye kurutma makinası almaları ve ben bir kahve fincanı hatıralık istedim diye emekli parasında gözümmü kalmış oluyor ? Eşimin yeğenine zaten hediye almıştık internetten kv biz hediye aldık parayı gönderin demesi üzerine o hediyeyi iptal ettik. Kışın orası çok soğuk oluyor ve köy evini ısıtmak için hiç birşey yapmadılar 150 bin köyde ev yapmaltansa şehirde 1+1 ev alırım kendi evim der yaz kış otururum daha iyi bence
Bakın kullandığınız fiiller bile farklı onlara aldılar siz istemek zorunda kalıyorsunuz. Belki size de bir sonraki ay alacaklardır. Ya da belki hiç almayacaklar. Borçları olsa size haklısınız da hediye almadı diye insana küsülür mü? Yazarken bile komik.Evet biraz karışık yazdım kusura bakmayındiğer çocuklarına emekli hediyesi diye kurutma makinası almaları ve ben bir kahve fincanı hatıralık istedim diye emekli parasında gözümmü kalmış oluyor ? Eşimin yeğenine zaten hediye almıştık internetten kv biz hediye aldık parayı gönderin demesi üzerine o hediyeyi iptal ettik. Kışın orası çok soğuk oluyor ve köy evini ısıtmak için hiç birşey yapmadılar 150 bin köyde ev yapmaltansa şehirde 1+1 ev alırım kendi evim der yaz kış otururum daha iyi bence
Evet biraz karışık yazdım kusura bakmayındiğer çocuklarına emekli hediyesi diye kurutma makinası almaları ve ben bir kahve fincanı hatıralık istedim diye emekli parasında gözümmü kalmış oluyor ? Eşimin yeğenine zaten hediye almıştık internetten kv biz hediye aldık parayı gönderin demesi üzerine o hediyeyi iptal ettik. Kışın orası çok soğuk oluyor ve köy evini ısıtmak için hiç birşey yapmadılar 150 bin köyde ev yapmaltansa şehirde 1+1 ev alırım kendi evim der yaz kış otururum daha iyi bence
Tabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.Size kahve fincanı alsa memnun olacak mıydınız gerçekten. Buna içten gelerek cevap verin. Kurutma makinasına karşılık kahve fincanı
Maddi beklentiler insanı yorar. Bundan vazgeçtiğiniz anda daha huzurlu olursunuzTabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.
Tabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.
Bir de yukarda bir yorumda yazdı ki.. Eltinin çocukları oldu kayınpeder de emekli olunca hediye aldı demiş kayınvalidi.Hediye çocuk olduğu için mi alında yoksa emekli olduğu için mi ? . Konu sahibi denemek için bir çocuk yap istersenSize kahve fincanı alsa memnun olacak mıydınız gerçekten. Buna içten gelerek cevap verin. Kurutma makinasına karşılık kahve fincanı
Çocuk doğduğunda zaten odasını ve bebek arabasını almışlardı yani bebek hediyesi değil kurutmaBir de yukarda bir yorumda yazdı ki.. Eltinin çocukları oldu kayınpeder de emekli olunca hediye aldı demiş kayınvalidi.Hediye çocuk olduğu için mi alında yoksa emekli olduğu için mi ? . Konu sahibi denemek için bir çocuk yap istersen
Tabiki de olacaktım neden olmayım ki ben parasında değilim düşüncesindeyim. Hiç bir zaman ona fazla yaptı bana yapmadı demedim ben hepiniz beni yanlış anladınız belkide ben sinirden yanlış anlattım kendimi ben hiç birşeyin parasında değilim.
E çocut odası bebek için kurutma makinesi anne için doğum hediyesi olarak alındı belki..Çocuk doğduğunda zaten odasını ve bebek arabasını almışlardı yani bebek hediyesi değil kurutma
E nasıl maddi beklentim yok diyor peki. konunun her yerinden TL'ler çıkıyorBir de yukarda bir yorumda yazdı ki.. Eltinin çocukları oldu kayınpeder de emekli olunca hediye aldı demiş kayınvalidi.Hediye çocuk olduğu için mi alında yoksa emekli olduğu için mi ? . Konu sahibi denemek için bir çocuk yap istersen