- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Esimide tanıyor canım onunda arkadaşı zaten duzelmicegini bildiği için öyle söylemiştir ama cidden şimdiki kızlar kimsenin kahrını çekmiyor yerimde başkası olsa belki boşanmıştıhepsi olur gider de bence siz boşan diyen arkadaşınızla görüşmeyin bir daha..
bizim de bir arkadaşımız var o adam benim kocam olsa gerçekten boşanırdım katlanılır gibi değil ama kıza gidip boşan demek ne kadar mantıklı? düzeltmeleri için fikir verip yolluyoruz..
Çekilecek çile değil valla böyle insanları anlayamıyorumYa zaten koparamazsnz ki ailesi sonuçta fazlaca düşkün demekki kimisi aramaz çok görmese kimisi arar yani ailesi iyiyse hele hiç kopamaz erkeklrin denge kuramama sorunu var ezelden beri sürekli oraya gitmek yerine pazardan pazara sizinle vakit geçirse bu kadar gözünuze batmayacak belki ama işte hamilesinz bide çok şey yapmayn eşiniz böyle bı insan demekki abimin ilk eşi hastaydı mesela gece 2 de falan annesigilin evinin önüne gidip ışıklarına bakıp getirirdi psikopatbeteri var yani
Esimide tanıyor canım onunda arkadaşı zaten duzelmicegini bildiği için öyle söylemiştir ama cidden şimdiki kızlar kimsenin kahrını çekmiyor yerimde başkası olsa belki boşanmıştı
Kocası mükemmel zaten dünya ahiret kardeşim olsun kadının bi dediğini ikiletmiyor her istediği önünde tabi sorunları vardır her ailede olduğu gibi ama eşimin yakın arkadaşı olduğu için tanıyoruz çok iyi şekilde adama kusur bulamam ama karısını bilmiyorum karısı biraz daha sert mizaçlı memnun olmuyor pek biseyden bende karısıyla arkadaşım zaten bosanirdim diyen arkadaşım şuan bahsettiğim bayan yaniarkadaşınızı savunuyorsunuz ama savunulacak gibi değil, yaptığı söylediği doğru değil.
ben konunuz da boşanacak - dert edecek bir sıkıntı göremiyorum.. burada neler neler yaşayan insanlar var ki eş ailesinden çeken üyelerden biri de benim bizler boşanmıyoruz da siz sırf gezmediğiniz için mi boşanacaksınız?
boşanmaya bahane aramayın, size boşan diyen arkadaşınız siz boşandıktan sonra anlatır ay kocam şöyle mükemmel böyle süper diye.. o zaman kalırsınız
Benim hatammi bu ? Elimden geleni yaptım evliligimin başından beri daha ne yapabilirim8 aylık evlilikte 5 aylık gebelik ve henüz yaşanmamış cicim ayları ve oturmamış bi evlilik
Kocası mükemmel zaten dünya ahiret kardeşim olsun kadının bi dediğini ikiletmiyor her istediği önünde tabi sorunları vardır her ailede olduğu gibi ama eşimin yakın arkadaşı olduğu için tanıyoruz çok iyi şekilde adama kusur bulamam ama karısını bilmiyorum karısı biraz daha sert mizaçlı memnun olmuyor pek biseyden bende karısıyla arkadaşım zaten bosanirdim diyen arkadaşım şuan bahsettiğim bayan yani
Onun demesiyle ayrılacak halim yok zaten ama esimde kendini torpulemiyorpeki tamam. siz kendi evliliğinize odaklanmak yerine arkadaşım boşan demekte haklı onun evliliği mükemmel deyin.
eğer bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız öncelikle olumsuzluklardan ve olumsuz kişilerden uzaklaşın
Evlenmeden önce belli etmezler zaten. Bide zaten aynı evdeydiler farketmemiş olabilirsin.Evlenmeden önce böyle değildi biz zaten uzun süre arkadaştık
Konuşuyoruz napcaz başka diyor paramı var diyor ama onlara gelince para oluyor mangal vs yapıyor hemen ailesiyle ben isteyince yok diyor hep ayrımcılık yapıyor bende bu yüzden istemiyorum gitmek kaç defa anlattım oflayip pufluyo işine gelmiyor konuşmak bileEvlenmeden önce belli etmezler zaten. Bide zaten aynı evdeydiler farketmemiş olabilirsin.
Peki neden seni ihmal edip gidiyor? Orası çok mu rahat daha mı huzurlu. Evinde bulamadığı ne olabilir ki?
Yakınsa eviniz gidip bikaç saate dönmesini teklif ettin mi? Yada o gün için başka planlar yapsan sana uyar mı?
Bu kadar rahatsız olduğunu sakince açıkca konuştunuz mu?
Senin ailene karşı nasılsınız? Onlar da yakın mı?Konuşuyoruz napcaz başka diyor paramı var diyor ama onlara gelince para oluyor mangal vs yapıyor hemen ailesiyle ben isteyince yok diyor hep ayrımcılık yapıyor bende bu yüzden istemiyorum gitmek kaç defa anlattım oflayip pufluyo işine gelmiyor konuşmak bile
Benim. Ailem yok canım bi annem var onunda pskolojisi bozuk nerde ne konuscagini bilmez zaten baştan beri eşimi istemiyodu tanışmadi bile eşim anneme gitmez yılda ayda bi ugrariz beraber o kadar genelde hep ben giderim annemeSenin ailene karşı nasılsınız? Onlar da yakın mı?
bu erkeklerin evlendikten sonra anne merakı ne allasen yaİyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Her zmana kızdığım nokta evlendikten sonra hemen hamile kalmak yahu evlendiniz tamam aradan bir sene 2 sene geçsin bi evlilik otursun oldu mu şimdi hamilesiniz eşiniz hep ailesinde ya tavır koyun yeter diye yada sizde kendi ailenize gidinİyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Öyle olucak bu gidişle ben gidince de pisman oluyor ama biliyor geri döneceğimi belkide ondan emin olduğu için yapmaya devam ediyoHer zmana kızdığım nokta evlendikten sonra hemen hamile kalmak yahu evlendiniz tamam aradan bir sene 2 sene geçsin bi evlilik otursun oldu mu şimdi hamilesiniz eşiniz hep ailesinde ya tavır koyun yeter diye yada sizde kendi ailenize gidin
Söylüyorum canım hep gezmek değil amacım sadece pazar günleri ama onuda para yok diye gecistiriyor başka zamanlar ben yorgun oluyorum işten.geliyorum nasıl gidicem yorgun argın diyor bahane hazır hepGezmeye para yok diyen adam bebek olunca ne yapacak ben en çok onu merak ettim.Sizi de anlamadım,gezelim demişsiniz de bebek olunca canınız istediğinde ''hadi çıkalım'' gibi bir lüksünüz olmayacak,bu kadar gezmeye istekliyken bebek neden ?
Neyse geçmişi değiştiremiyorsunuz sonuçta,bari bundan sonrası için kararlarınızı dikkatli verin.Eşinizle konuşun,birlikte zaman geçirmeyi teklif edin,ailesine haftanın başka bir günü gidersiniz,pazar günü size kalmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?