Kocamın aile bağı :/

Esimide tanıyor canım onunda arkadaşı zaten duzelmicegini bildiği için öyle söylemiştir ama cidden şimdiki kızlar kimsenin kahrını çekmiyor yerimde başkası olsa belki boşanmıştı

Çekilecek çile değil valla böyle insanları anlayamıyorum

Esimide tanıyor canım onunda arkadaşı zaten duzelmicegini bildiği için öyle söylemiştir ama cidden şimdiki kızlar kimsenin kahrını çekmiyor yerimde başkası olsa belki boşanmıştı

arkadaşınızı savunuyorsunuz ama savunulacak gibi değil, yaptığı söylediği doğru değil.
ben konunuz da boşanacak - dert edecek bir sıkıntı göremiyorum.. burada neler neler yaşayan insanlar var ki eş ailesinden çeken üyelerden biri de benim bizler boşanmıyoruz da siz sırf gezmediğiniz için mi boşanacaksınız?
boşanmaya bahane aramayın, size boşan diyen arkadaşınız siz boşandıktan sonra anlatır ay kocam şöyle mükemmel böyle süper diye.. o zaman kalırsınız

Kocası mükemmel zaten dünya ahiret kardeşim olsun kadının bi dediğini ikiletmiyor her istediği önünde tabi sorunları vardır her ailede olduğu gibi ama eşimin yakın arkadaşı olduğu için tanıyoruz çok iyi şekilde adama kusur bulamam ama karısını bilmiyorum karısı biraz daha sert mizaçlı memnun olmuyor pek biseyden bende karısıyla arkadaşım zaten bosanirdim diyen arkadaşım şuan bahsettiğim bayan yani

peki tamam. siz kendi evliliğinize odaklanmak yerine arkadaşım boşan demekte haklı onun evliliği mükemmel deyin.
eğer bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız öncelikle olumsuzluklardan ve olumsuz kişilerden uzaklaşın

Evlenmeden önce böyle değildi biz zaten uzun süre arkadaştık
Evlenmeden önce belli etmezler zaten. Bide zaten aynı evdeydiler farketmemiş olabilirsin.
Peki neden seni ihmal edip gidiyor? Orası çok mu rahat daha mı huzurlu. Evinde bulamadığı ne olabilir ki?
Yakınsa eviniz gidip bikaç saate dönmesini teklif ettin mi? Yada o gün için başka planlar yapsan sana uyar mı?
Bu kadar rahatsız olduğunu sakince açıkca konuştunuz mu?

Konuşuyoruz napcaz başka diyor paramı var diyor ama onlara gelince para oluyor mangal vs yapıyor hemen ailesiyle ben isteyince yok diyor hep ayrımcılık yapıyor bende bu yüzden istemiyorum gitmek kaç defa anlattım oflayip pufluyo işine gelmiyor konuşmak bile

Senin ailene karşı nasılsınız? Onlar da yakın mı?

bu erkeklerin evlendikten sonra anne merakı ne allasen ya
ve bu kadınlar neden evlilik oturmadan gebe kalıyor

8 aylık evlilikte para yok, çözülemeyen sorun dolu ama muhtemelen ilk günden beri korunmamıssınız. Böyle bir sorumsuzluga nasıl bir akıl verilmesini bekliyorsunuz bilmiyorum.

Her zmana kızdığım nokta evlendikten sonra hemen hamile kalmak yahu evlendiniz tamam aradan bir sene 2 sene geçsin bi evlilik otursun oldu mu şimdi hamilesiniz eşiniz hep ailesinde ya tavır koyun yeter diye yada sizde kendi ailenize gidin

Gezmeye para yok diyen adam bebek olunca ne yapacak ben en çok onu merak ettim.Sizi de anlamadım,gezelim demişsiniz de bebek olunca canınız istediğinde ''hadi çıkalım'' gibi bir lüksünüz olmayacak,bu kadar gezmeye istekliyken bebek neden ?
Neyse geçmişi değiştiremiyorsunuz sonuçta,bari bundan sonrası için kararlarınızı dikkatli verin.Eşinizle konuşun,birlikte zaman geçirmeyi teklif edin,ailesine haftanın başka bir günü gidersiniz,pazar günü size kalmış olur.

Öyle olucak bu gidişle ben gidince de pisman oluyor ama biliyor geri döneceğimi belkide ondan emin olduğu için yapmaya devam ediyo

Söylüyorum canım hep gezmek değil amacım sadece pazar günleri ama onuda para yok diye gecistiriyor başka zamanlar ben yorgun oluyorum işten.geliyorum nasıl gidicem yorgun argın diyor bahane hazır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…