• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aile bağı :/

alamoyoruz ama bakalim ben çok mutlu oluyorum deyin. ben üç haftalık hamileyken vitrinlere bakiyodum :KK70: iki aylık hamileyken bebege hediyeler gelmeye başlamıştı. ve al al bitmiyo temel şeyleri almaya baslayin ufacık da olsa benim tavsiyem.

30 lira 50 lira ne gecerse elinize. ben de sizin gibi sona biraktim ama çok hediye gelmesine ragmen zorlandim maddi olarak. bide biz kari koca memuruz. marka pahali vs demeden uygunlarini aldik.
Ben aldim bı kaç tane var zibinlar takımlar battaniyede aldim yavaş yavaş alıyorum evet herşey çok pahalı bende nerde uygun bulursam onu alcam başka türlü altından kalkilmiyor

Bu konu hakkında bağır çağır al çantanı çık annenlerde kal 1 hafta
Tatile geldim yanınıza dersin
Ne bu böyle tatil günlerini hep orda geçirmek
En fazla cumartesi akşam gider bi çay içersiniz dönersiniz pazar gününü beraber geçirirsiniz
Eşin abartmış sende susmuşsun alışkanlığa dönüşmüş
Çocuk olunca da kaynananlar sana yerleşir ya da annemlerde kal der eşin sana

Daha az önce aynı konuyu konuştuk eşimle hâlâ bildiğini okuyor yok diyor başka kimim var onlardan başka diyor ya tamam diyorum git ama her hafta olmaz diyorum ne zaman gitcem başka diyor. Herkes evli senin gibimi yapiyolar diyorum laf bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor boşanmak değil ama güzel bi ders verebilirim
Bu durum yeni evli erkeklerde de kadınlarda da olabiliyor maalesef. Bekarken arayıp sormadıkları aileleri birden kıymetli oluyor. Haklısın ama sürekli konuşunca iyice o tarafa kayıyorlar.
Ne kadar ise yarar bilmem ama ters psikoloji yapmayı dene. Sürekli gitme demek yerine hafta da bir gün az bence iki ya da üç kere git de. Ama ısrarla söyle. Insanoğlu dediğinin tersini yapar ya o hesap. Hatta sen de git ama burunlarından getir . Hamilesin ya mesela sürekli aşer ,oy belim bacağım oy oy .... şeklinde hepsini bunalt. Üçüncü de sana gelme derler. :rolleyes:

Back