Kocamın aile bağı :/

Para yoksa neden cocuk istemis kendisi? Cocuga parayla bakiliyor. Yeni evlisiniz ve 10 yillik evli gibi davraniyor adam.
Belki biraz duzelir ama sen cok yipranirsin bu surede. Uzgunum

Haftanın bir günü aile ile birlikte bunda ne var anlamadım, siz diyin ki kahvaltıyı annenlerde yapalım ama sonra gezelim tüm günü geçirmeyelim. Tamamen kopması beklemeyin günü bölüşün.
Bu Arada tek maaşla çalışıyor ve bebek bekliyorsunuz adamın para hesabı yapması normal değil mi

Bebek yokken de aynıydı canım

İyide ben isteyince yok ailesine gidince mangal yaparız diyor onlara gelince yaratıyor bana gelince yok

Haftanın diğer günlerinde eve gelip yatıyor canım ya çok yalnız hissediyorum kendimi

Gitmiyor canım ya yok varsa yoksa ailesi

Yaşayan bilir konusu olmuş bu.
Bende de aynı modelin daha kötüsü vardı o bir de beni zorluyordu. İlla gideceğiz diye . Ama senden çok daha şanslı olduğum bir durum var ki benim çocuğum yoktu. Hatta burada ne konular açmıştım , ailesine gitmek için her haftasonu zorluyor diye. Artık öyle cozutmuştu ki Cuma dan gidelim diye zorluyordu. Gerçekten iğrenç bir imtihandı. Ben boşandım ama tabi tek sebep bu değildi . Bu bizim sürekli kavga ettiğimiz ama sonrasında beni sindirdiği sebeplerden bir tanesiydi. Allah yardımcın olsun. Sakın taviz verme ...

Ne desem olmuyo benide zorluyorki illa gel gel diye gerçekten bunaldım artık evlendiğime pişman ediyor

Arkadaşların yalan söylüyor ya da boşanırdım diye seni gaza getirmeye çalışıyor. Ben daha duymadım ki kocasıyla gezemiyor diye boşanan birini. Mesela ben de gezemiyorum, çok ama çok sinir bozucu bir durum. Bu yüzden boşanmayı hiç düşünmedim.

Haftada bir gün ailesini görmek istemesi normal tabi ki. Ama her tatil gününü ailesiyle gecirmek istemesi anormal. Hafta ici yada haftasonu bir aksam yemegine ugrayabilirsiniz sonucta.

Yeni evli ciftsiniz, dogal olarak gezmek, evde basbasa vakit gecirmek isteyeceksiniz. Tek yapacagin sık sık konusmak. Evde guzel aktiviteler bulup onunda hosuna gitmesini sagla. Cocuk dogunca degismeye baslayacagini dusunuyorum.

Benim ilk zamanlarıma benziyor evliliğin. 6.seneme gireceğim ilk sene her hafta sonu istisnasız kvdemlere giderdik kalmaya ki yakın oturuyoruz bizde. Sonra eşime güzelce söyledim bıktım ben bu durumdan hiç özel animiz yok diye. Çocuk olduktan sonra da gidip kalma gibi durumumuz olmadı zaten. İnşallah sizinde çocuk olduktan sonra düzelir. Arkadaşlarınıza uymayin hiç başka sebeplerden olmadıktan sonra boşanılır mı bunun için düzelmeyecek şey değil

Benim bunu söyleyen arkadaşım çok otoriter biri kocasına karşı çevreye karşı çok dili keskin o benim yaşadığımı yaşasaydı bosardi eminim

Düzelseydi iyi olurdu madem böyle yapcaklar niye evleniyolar anlamiyorum

hepsi olur gider de bence siz boşan diyen arkadaşınızla görüşmeyin bir daha..

bizim de bir arkadaşımız var o adam benim kocam olsa gerçekten boşanırdım katlanılır gibi değil ama kıza gidip boşan demek ne kadar mantıklı? düzeltmeleri için fikir verip yolluyoruz..

Ya zaten koparamazsnz ki ailesi sonuçta fazlaca düşkün demekki kimisi aramaz çok görmese kimisi arar yani ailesi iyiyse hele hiç kopamaz erkeklrin denge kuramama sorunu var ezelden beri sürekli oraya gitmek yerine pazardan pazara sizinle vakit geçirse bu kadar gözünuze batmayacak belki ama işte hamilesinz bide çok şey yapmayn eşiniz böyle bı insan demekki abimin ilk eşi hastaydı mesela gece 2 de falan annesigilin evinin önüne gidip ışıklarına bakıp getirirdi psikopat beteri var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…