- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Ondan önce siz plan yapın ayrıca her şey parayla yapılmıyor. Ben de şuan hamileyim eskiden daha çok gezip tozardik şimdi enerjik yetmiyo ama evde termosa çayı koyuyorum yanımıza kuruyemiş meyve buzluğa börek atmissam ondan alıyoruz çıkıyoruz oturuyoruz yürüyoruz gayette güzel oluyor ekonomikte .İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Daha 8 aylik evlisin canim neelr okuyoruz neler duyyoruz esin ailesine gidiyor. Bazen cok sey ariyoriz sukredelim halimize. 10 yillik evliligimin sadece su son 2 yilini gezmeyle gecirebiliyorum. Ben de senin gb gezdrmiyor die bosandm. Sonra pisman oldum geri evlendimSizi götürmüyorsa bence boş verin gitsin dursun. Ben de eşimin ailesinin yanına uğramasına bir şey diyemem sonuçta haddim de değil. ama bir plan yaptıysam ve ya bana vakit ayırması gerekiyorsa araya onları sokarsa çok kızarım. O yüzde ilk yıldan sonra daha biz odaklı yasamaya başladık. Güzel vakit geçirmenin parayla alakası yok. Niyeti olan çıkar 1 saat yürüyüş de yapar eşiyle. Hem hamileymişsiniz hiç mi naziniz geçmiyor. Ailesi de esin nerde sabahtan gelip aksama kadar burda ne işin var demiyorlar heralde. Onların da canına minnet. Erkeği oglus diye değil de birey olarak yetiştirmek çok önemli ya.
Kesinlikle size öyle akıl veren arkadaşlarınızdan uzak durun. Asla ama asla özelinizi anlatmayın.İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Borcumuz yokYaşının genç olduğu çok belli
Madem yaşın küçük çocuk ne diye yapıyorsun?
Annesine gitmesi doğal
Yeni evli olduğu için borcu var parası olmayabilir
Sen evlenirken gözlerini bağladınmi?
Yoksa koca buldum deyip hop evlendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?