O arkadaşların nerede yasıyorlar merak ettim dogrusu. Tam bir mutsuz insan modeli. Onlarin biraz karanlık defterlerini kurcalasan neler neler cikar
Kayinvalide kayinbaba ile haftada 1 kez görüşmek cok zor bisey olmamali yaa inanamiyorum
Hem esin seni zorlamiyorsa sende durumuna,musaitligine gore 10 gunde 15 gunde bir uğra en azindan gelmiyor hic demezler
Esinin maddi durumu sıkıntıdaysa baska seyler yapın. Yürüyüşe gidin,bir yerde bir kahve için. Evde film izleyin.
Benim kayinvalidem yalniz bir insan
Salı günü görüştük. Esime dedim ki yarina cagirsana anneni yemek yeriz yemek yaparim falan. Aradi annesinin plani varmis.
Haftaici de bizim doktor isimiz var mesela carsamba ya da persembee uğrayabiliriz ona mesela.ben iyi hissetmezsem kendimi,(rahim filmi cekilcem) esim tek gider.. bunlar ufak tefek seyler büyütme yani
Adam napsin annesini babasini terk mi etsin. Bu sacma sebep icin bazen cok yanlis dusunuyor insanlar. Hele boşanmak falan aşırı uç nokta birsey gülüm
bebisin de hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Sen dedigim gibi kendin plan yap esini dahil et o sana uysun. Mesela piknik gibi.