- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 123
- 36
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Hamilelerin de canı sıkılır ve haftada bir gün de olsa gezmek isterler. Bunda kötü bişey yok ki zaten.Söylüyorum canım hep gezmek değil amacım sadece pazar günleri ama onuda para yok diye gecistiriyor başka zamanlar ben yorgun oluyorum işten.geliyorum nasıl gidicem yorgun argın diyor bahane hazır hep
git dönme madem ailesine o kadar düşkün evlenmeseymiş yanlarında dursaymşÖyle olucak bu gidişle ben gidince de pisman oluyor ama biliyor geri döneceğimi belkide ondan emin olduğu için yapmaya devam ediyo
Aynen öyle sonuçta hepimizin ailesi var biz kadınlar daha çok muhtacız ailemize ama onların yaptığı gibi yapmıyoruz bizde bı aile olucaz evlilik bambaşka dünya ama anlamıyor bunu bazı erkeklergit dönme madem ailesine o kadar düşkün evlenmeseymiş yanlarında dursaymş
Canım zaten öyle yapıyorum beni hep ailesine birakip kendi giderdi sanayiye arkadaşlarına arabayla uğraşırdi ben mal gibi pineklerdim onu beklerdim evde durcam dediğimde bırakmazdı hiç bikere öyle yaptım üstüme kapı kitleyip gitti adam zorla gelceksin benle anama diyor ya beraber mangal yapcaktik bizimkilerle yaparız diyor ya ne anlamı var ki ben başbasa istiyorum anlamıyor işte aklı hep orda ne yapsak orda kalıyorSiz gitmek istemedikce işi inada bindirip daha çok gidiyor gibi hissettim..
Ve bebekten sonra da gitmeye devam edecektir maalesef ki.. siz de evde ağlayan bir bebek ile tek başıma ne yapacağım ben temalı yeni bir konu açacaksınız...
Tabi bunun olmaması için ne yapmak gerek onu düşünün... Kocanizi madem tanıyor tanıyarak evlendiniz, bilmeniz gerekir nelerden hoşlanır. Nasıl davranmak gerekir..
Gitme demek çözüm değil belli ki.. o zaman git diyeceksiniz.. onu bazen tek yollayacaksinjz.. aaa tabi hayatım git sen, benim de zaten işlerim vardı rahat hallederim diye güler yüzle gönderin..
Bazen sizde ona eşlik edin aaa tabi hayatım gidelim hayde diye...
Gitme yapma etme ters tepki veriyor.. o zaman git- gidelim...
Güzellikle bu işi çözmeyi deneyin...
Kendi dünyaniz olsun.. tek başınıza dışarı çıkıp gezebilir olur.. tamam benim canım dolaşmak istiyor biraz hava alacağım diyin...
Güzellikle yapın her ne yapacaksaniz..
Onu ailesinden koparıyormus gibi hissettirmeyin.. artık ailesi siz olduğunu hissettirmeye çalışın..
Lafta para yok diyo isteyince parayı cikariyo buluyo gezmeye vermek istemiyo adam sorun bu tabikide farkında bebeğe parayla bakcak yeterki istesin para bulur oParam yok diyen adama neden cocuk yaptiniz? Gazoz kapagiyla buyumeyecek o cocuk. Para lazim.
Daha evlilik oturmamis,sizin arkadaslarinizin bile esinizin davranislarindan haberi var,bu kosullarda her pazar kaynana ziyareti gayet normal geldi bana
Nasil buluyor isteyince anlamadim. Esnaf mi maasli calisan mi?Lafta para yok diyo isteyince parayı cikariyo buluyo gezmeye vermek istemiyo adam sorun bu tabikide farkında bebeğe parayla bakcak yeterki istesin para bulur o
3-4 aylık hamilelik de böyle konuların olmazsa olmazı.İyi geceler 8 aylık evliyim evlendigimizden beri eşim her pazar annesine gidiyor görmeye oturmaya hiç bı sosyal aktivitemiz yok toplasak 6 7 kere çıkmışizdir gezmeye 5 buçuk aylık hamileyim belki zamanla değişir dedim ama yok bu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlarım benim eşim böyle olsaydı bosanirim diyor bende artık bunaldım kızlar gencim sonuçta bütün gün evdeyim sürekli para yok diyor bahane ediyor biyere gitmeyelim diye az kaldı canıma tak etti bu durum ailesinden kopamıyor artık evli kaç defa konustum yok bi pazarda evde durmaz kahvaltıyi yediği gibi ailesine akşam gelmiş pazar günü gidelim onlara hem babamın arıları var onları dağa goturcez diyor o kadar sıkıldım ki artık ne yapicam
Boşanmayı mı düşünüyorsun?Benim bunu söyleyen arkadaşım çok otoriter biri kocasına karşı çevreye karşı çok dili keskin o benim yaşadığımı yaşasaydı bosardi eminim
Maaşlı çalışan ama ihtiyacı olduğunda alıyor içerden mesela ben beraber bişe yapmak istesem para yok der ama o annemlere gidelim mangal yakarız der onlara gelince para var bana gelince yokNasil buluyor isteyince anlamadim. Esnaf mi maasli calisan mi?
Daha az önce aynı konuyu konuştuk eşimle hâlâ bildiğini okuyor yok diyor başka kimim var onlardan başka diyor ya tamam diyorum git ama her hafta olmaz diyorum ne zaman gitcem başka diyor. Herkes evli senin gibimi yapiyolar diyorum laf bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor boşanmak değil ama güzel bi ders verebilirimBoşanmayı mı düşünüyorsun?
Daha az önce aynı konuyu konuştuk eşimle hâlâ bildiğini okuyor yok diyor başka kimim var onlardan başka diyor ya tamam diyorum git ama her hafta olmaz diyorum ne zaman gitcem başka diyor. Herkes evli senin gibimi yapiyolar diyorum laf bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor boşanmak değil ama güzel bi ders verebilirim
Bebegin eksiklerini haziranda alcaz kilosunu ogreniyimde zaten öyle oluyor yarım saat dolanıp gidiyoruz anasına bütün günü orda geçiyor bi kıymeti kalmıyor ki ne anladım bu işten zaten bütün hafta evde tekim bi pazar istiyorum ki vakit geçirelim oda zıkkım oluyor kaynanamla konuscam artık oğlunla konuşsun gerçi hiç sanmıyorum konuscagini amabebeğin eksiklerini artık almamiz lazım beraber almak istiyorum deseniz de mi para yok gelmem der.
ilk yıl ailesini hiç görmemiş gibi davraniyolar erkekler. sonra zamanla degisiyo çoğu. kavga etmeden cozmeye calissaniz. yarim saat disarda isim var onu halledelim ordan gecelim annenlere deseniz mesela. zamanla süre artar araya planlar sokulur falan değişir.
Bebegin eksiklerini haziranda alcaz kilosunu ogreniyimde zaten öyle oluyor yarım saat dolanıp gidiyoruz anasına bütün günü orda geçiyor bi kıymeti kalmıyor ki ne anladım bu işten zaten bütün hafta evde tekim bi pazar istiyorum ki vakit geçirelim oda zıkkım oluyor kaynanamla konuscam artık oğlunla konuşsun gerçi hiç sanmıyorum konuscagini ama
Arastiyoruz.tabi canım biz hepsini beraber alcaz kıyafetleri eşyalarını falan o yüzden birazda para koycaz kenara diyor yazın işleri daha çok açılıyor ek iş falanda denk geldiği için o yüzden haziran başı alicazcanım tatlı cekti annenlere giderken de eli bos gitmeyelim deyin, canım şundan istedi alalim hep beraber içelim vs deyin... süreyi sizin uzatmaniz lazım. bide battaniye vs gibi seyler icin kilo beklemenize gerek yok. hem de piyasa araştırması yapmanız gerekmez mi. ne kadar para ayirmak lazim. ne nerde ne fiyata. bebeğe neler aliniyo falan diye. yani biraz naz biraz bebek hevesi falan siz bu isi halledersiniz bence.
Arastiyoruz.tabi canım biz hepsini beraber alcaz kıyafetleri eşyalarını falan o yüzden birazda para koycaz kenara diyor yazın işleri daha çok açılıyor ek iş falanda denk geldiği için o yüzden haziran başı alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?