Kocamın aile bağı :/

Söylüyorum canım hep gezmek değil amacım sadece pazar günleri ama onuda para yok diye gecistiriyor başka zamanlar ben yorgun oluyorum işten.geliyorum nasıl gidicem yorgun argın diyor bahane hazır hep
Hamilelerin de canı sıkılır ve haftada bir gün de olsa gezmek isterler. Bunda kötü bişey yok ki zaten.

Siz gitmek istemedikce işi inada bindirip daha çok gidiyor gibi hissettim..

Ve bebekten sonra da gitmeye devam edecektir maalesef ki.. siz de evde ağlayan bir bebek ile tek başıma ne yapacağım ben temalı yeni bir konu açacaksınız...

Tabi bunun olmaması için ne yapmak gerek onu düşünün... Kocanizi madem tanıyor tanıyarak evlendiniz, bilmeniz gerekir nelerden hoşlanır. Nasıl davranmak gerekir..

Gitme demek çözüm değil belli ki.. o zaman git diyeceksiniz.. onu bazen tek yollayacaksinjz.. aaa tabi hayatım git sen, benim de zaten işlerim vardı rahat hallederim diye güler yüzle gönderin..
Bazen sizde ona eşlik edin aaa tabi hayatım gidelim hayde diye...

Gitme yapma etme ters tepki veriyor.. o zaman git- gidelim...
Güzellikle bu işi çözmeyi deneyin...
Kendi dünyaniz olsun.. tek başınıza dışarı çıkıp gezebilir olur.. tamam benim canım dolaşmak istiyor biraz hava alacağım diyin...
Güzellikle yapın her ne yapacaksaniz..

Onu ailesinden koparıyormus gibi hissettirmeyin.. artık ailesi siz olduğunu hissettirmeye çalışın..

Canım zaten öyle yapıyorum beni hep ailesine birakip kendi giderdi sanayiye arkadaşlarına arabayla uğraşırdi ben mal gibi pineklerdim onu beklerdim evde durcam dediğimde bırakmazdı hiç bikere öyle yaptım üstüme kapı kitleyip gitti adam zorla gelceksin benle anama diyor ya beraber mangal yapcaktik bizimkilerle yaparız diyor ya ne anlamı var ki ben başbasa istiyorum anlamıyor işte aklı hep orda ne yapsak orda kalıyor

Param yok diyen adama neden cocuk yaptiniz? Gazoz kapagiyla buyumeyecek o cocuk. Para lazim.

Daha evlilik oturmamis,sizin arkadaslarinizin bile esinizin davranislarindan haberi var,bu kosullarda her pazar kaynana ziyareti gayet normal geldi bana

Kv ile organizasyon yap

Atıyorum Çarşamba Kv ye gidilecek diye konuş eline de annen yemek yapmış çağırıyor gideceğiz de

Bir sonraki hafta perşembe giyin dobra cuma

Yani hafta sonu gidemesin yeni gittin zaten denecek Zaman olsun

Sonra Bebek olunca bu her hafta gitmek de azalır zaten

Tatlım keşke hamile kalmadan önce düşünseydin bunları. Paranız yok diye gezmeye çıkmayabilir eşin. Bende yeni evliyken dışarı çıkalım canım sıkıldı diyordum o beni ailesine götürüyordu bir gün patladım yeter ben evden sıkılıyorum sen gezme diye buraya getiriyorsun diye çıkıştım cvp olarak ‘imi pirim yik biriyi gilinci piri hircimiyiz’ demişti. Saldım ipini ne yaparsa yapsın. Daha da sıkıldım demedim kendim takılıyorum siz de öyle yapın.

Param yok diyen adama neden cocuk yaptiniz? Gazoz kapagiyla buyumeyecek o cocuk. Para lazim.

Daha evlilik oturmamis,sizin arkadaslarinizin bile esinizin davranislarindan haberi var,bu kosullarda her pazar kaynana ziyareti gayet normal geldi bana
Lafta para yok diyo isteyince parayı cikariyo buluyo gezmeye vermek istemiyo adam sorun bu tabikide farkında bebeğe parayla bakcak yeterki istesin para bulur o

3-4 aylık hamilelik de böyle konuların olmazsa olmazı.

Boşanmayı mı düşünüyorsun?
Daha az önce aynı konuyu konuştuk eşimle hâlâ bildiğini okuyor yok diyor başka kimim var onlardan başka diyor ya tamam diyorum git ama her hafta olmaz diyorum ne zaman gitcem başka diyor. Herkes evli senin gibimi yapiyolar diyorum laf bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor boşanmak değil ama güzel bi ders verebilirim

bebeğin eksiklerini artık almamiz lazım beraber almak istiyorum deseniz de mi para yok gelmem der.

ilk yıl ailesini hiç görmemiş gibi davraniyolar erkekler. sonra zamanla degisiyo çoğu. kavga etmeden cozmeye calissaniz. yarim saat disarda isim var onu halledelim ordan gecelim annenlere deseniz mesela. zamanla süre artar araya planlar sokulur falan değişir.

Bebegin eksiklerini haziranda alcaz kilosunu ogreniyimde zaten öyle oluyor yarım saat dolanıp gidiyoruz anasına bütün günü orda geçiyor bi kıymeti kalmıyor ki ne anladım bu işten zaten bütün hafta evde tekim bi pazar istiyorum ki vakit geçirelim oda zıkkım oluyor kaynanamla konuscam artık oğlunla konuşsun gerçi hiç sanmıyorum konuscagini ama

canım tatlı cekti annenlere giderken de eli bos gitmeyelim deyin, canım şundan istedi alalim hep beraber içelim vs deyin... süreyi sizin uzatmaniz lazım. bide battaniye vs gibi seyler icin kilo beklemenize gerek yok. hem de piyasa araştırması yapmanız gerekmez mi. ne kadar para ayirmak lazim. ne nerde ne fiyata. bebeğe neler aliniyo falan diye. yani biraz naz biraz bebek hevesi falan siz bu isi halledersiniz bence.

Arastiyoruz.tabi canım biz hepsini beraber alcaz kıyafetleri eşyalarını falan o yüzden birazda para koycaz kenara diyor yazın işleri daha çok açılıyor ek iş falanda denk geldiği için o yüzden haziran başı alicaz

alamoyoruz ama bakalim ben çok mutlu oluyorum deyin. ben üç haftalık hamileyken vitrinlere bakiyodum iki aylık hamileyken bebege hediyeler gelmeye başlamıştı. ve al al bitmiyo temel şeyleri almaya baslayin ufacık da olsa benim tavsiyem.

30 lira 50 lira ne gecerse elinize. ben de sizin gibi sona biraktim ama çok hediye gelmesine ragmen zorlandim maddi olarak. bide biz kari koca memuruz. marka pahali vs demeden uygunlarini aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…