Benim eşim iyi bir eş aslında , 2 yıl peşimden koştu, sevgililik dönemimiz falan harikaydı çok fedakar bir adam lakin evlenir evlenmez ailesine yaranmaya çalışmaları başladı, benimkisi ailesi çok etkiliyordu babası zorbalıkla annesi de anneliğini kullanarak her anlamda bizi kendilerine bağımlı kılmak istediler , düşün evime alacağım eşyaya kadar haberleri olsun isteyen insanlardı, hergün gelip gitmek istediler ben gitmezsem onlar geldi sürekli, beni aşırı bunalttılar, evimin tadını çıkarmama izin vermediler, sürekli aramalar , pat diye görüntülü aramaları bitmedi asla sınırlarımız ve özel alanımız olmasını istemediler , eşim de babasından çok çekinir hep sustu idare etmeye çalıştı, ailesine karşı özellikle annesine acıması vardı durduk yere annem ev işi yaptı yoruldu , yok işte bunu biz yedik o yemedi gibi ne yapsak vicdan azabı çekmeleri vardı, eşim ailesi ile yapmış herseyi bekarken sürekli harçlık vermiş annesine , kardeşlerine evlenince düzen değişince hiçbiri buna alışamadı, ben ilk başta düzelir diye sakin kaldım ama bir yıla yakın bu sorunlar hiç bitmedi , eşim bana karşı iyiydi , tatillere de gittik , romantik yemeklere de götürdü bir erkek olarak karısına karşı romantik ve bağlıydı lakin aile noktasında tıkanıyordu çözümsüz kalıyordu, bir çocuk gibi hüzünlenip içine kapanıyordu , ben de aşırı hırçındım tahammülüm çok azdı, eşimi sevmeme rağmen evliliği bitirme kararı aldım ve bunu da atanma kutlaması yemeğine gittiğimiz gün güzelce konuştum, bitmesini istiyorum aşırı mutsuzum dedim , benimle sürekli ailesi için kavga eden adam öylece kalakaldı karşımda, yalvarıp yakardı bak atandım hersey bambaşka olacak dedi veeeeee yine denedim ama ailesi kara gölge gibi yine bizi bırakmadı hu sefer pılımı pırtımı toplayıp kendi ilime döndüm ve bu sefer ben atanmıştım , başka ile tercihler yazdım eşime de ben başka ilde tek başıma yaşayacağım sana ailenle mutluluklar dedim , eşim çılgına döndü kaybetme korkusu ile , çiçek yollamalar sürekli aramaları bitmedi , sonra ailesi ile konuştu herşeyi döktü ortaya benim boşanmak istediğimi , rahatsız olduğum herseyi söyledi, çok şükür ki ailesi aradan çekildi bizi rahat bıraktılar, eşim de ayağını denk alıyor artık, aslında bizi kurtaran eşimin sevgisi ve kaybetme korkusuydu bence, yoksa bizim de pek iç açıcı değildi yani, sevgi olmasa kesinlikle bitmişti ...