Evet bir de o var tabi ki kendilerini haklı görecekler vs vs, iş istem geçtikten sonra kimin hakkımda ne dediği umrumda bile olmaz aslında. Bilmiyorum ki ne olacak ne bitecek , dardayım. İnanılmaz daralıyorum, kimsenin olmadığı bir şehirde bir başıma evliliğimi düşünmeye çalışıyorum ne yazik ki aynı özveriyi kocamdan asla göremiyorum, bunca zaman görmedim de . Bir yandan düşünüyorum hiç bir insan mükemmel değil e tabi ben de. Herkesin hataları var, oldu , olacak. Bilemiyorum hakkkmızda hayırlısı diyorum sadece çok sıkkınım ,Çocuğunu kendi uzantisini olarak gören ebeveynler onlarin her basarisini sahiplenirler şimdi sorsaniz kendilerine para yollanmasi gayet haklari çünkü bu yasa onlar getirdi büyüttü besledi vs. zaten yapilmasi gerekeni lütuf gibi sunup çocuklari sömürüyorlar eski erkek arkadaşımın ailesi de bu sekildeydi hatta ailesi istedigi istek yerine gelmezse hayirsiz evlat diye manipüle edip yaptiriyorlardi maddi manevi her islerini. Ayrica her ne kadar hakli olsaniz da bu boşanma konusunu agirdan almanizi tavsiye ederim bosanarak ailesine istedigini vereceksiniz aksine bi de kotu anacak herkes sizi karsi tarafi hakli bulacaklar maalesef
İnanılmaz bir daraltının içindeyim. Eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum