teşekkür ederim bunu bende gördüm elbette ama ne olursa olsun babadan uzak kalmak ya annenin yanında ya babanın yanında zor bir durum ben tamamıyla babadan uzağım 3,5 yıldır
hep böyle içim buruktur o yüzden başka küçükler üzülsün istemem ama bu durum düzeltilmicek birşey değil diye düşünüyorum tamam başkasına aşık biri aslında kalben aldatıyor ama sonuç olarak o kalbi kazanmak için çaba gösterilmeli diye düşünüyorum.
Hayyalcim kesinlikle sana katılıyorum...Bir arkadaş süslenin bakımlı olun falan demiş saygı duyarım tabiki ama .. eş pis de koksanız terli de olsanız makyajsızda olsanız sizi seven değilmidir ya öyle olması gerekmez mi.. bakımlı olmak tabiki güzel bişey ama ortada olmayan bir şeyi alevlendirmez yatağa mis gibi kokarak girdiğinde herşey değişecek mi bu iş gönülde en zor başededileni bu ve bu tarz stratejilerle başarı şansı çok çok az... kimileri de çocuğun var ayrılma demiş ama anne babası boşanmış birçok çocuk var günümüzde ve aile ilşkileri gayet iyiyse tertemiz bireyler olabiliyorlar toplum için.. çocuğunuz büyüdüğünde az çok aklı erdiğinde bu konuları bir şekilde öğrenecek o zaman annesini sevmemş babasının yıllarca annesine bu acıyı yaşatmış olmasına nasıl tepkiler verecek dersiniz
ben olsam bir dakka durmam beni sevmeyen birinin yaninda, isterse 5 cocugum olsun,
hele hele siz biliyormussunuz, nasil kabul edebildinizki size asik olmayan bir adamla evlenmeyi??
herkesin evveli oluyor, civi civiyi soker lafi sadece aska soguyunca gecerlidir, birini unutmak icin baskasiiyla evlenilmez, sahsen gururuma yedirmez o adami terk ederdim.
cocugumada pasa pasa bakardim, bundan eminseniz ..pes diyorum.
yoksa hassas davranip sizemi oyle geliyor?? madem size karsi iyi davraniyor, siz abartmis olmayasiniz?
komiksiniz.. özellikle biri..
neyse şöyle birşey demek istiyorum
düşüncelerin yaşa veya medeni duruma bakmadığını düşünenlerdenim
ayrıca..
AŞK var ortada zor bir durum bende sevdim ama şimdi başka bir beraberliğim var çokta mutluyum
evlenmeyi düşünüyorum allahın izniyle
amma velakinnn bu durum baş edilmicek birşey değil !!!!
ne kadar güzel savaşmadan vazgeçmek
kabullenmek
kalbiyle aldatıyor o yüzden olmaz demek
nasıl olsa babalık yapacak demesi ne kadar kolayy
yaşayan bilir arkadaşım..!!
o kadar süreç içerisinde unutmamış olabilir
ama bu saatten sonra unutmucak anlamına gelmez
yapmayın lütfen !!
pes edilmesin başka bir sayfadada dedim
ölüme çare yok bi
yoksa herşey basit bana göre
zor gelecek ama zamanla herşey düzelir bana göre !
Demek sadece ben bekarım diye öyle düşünmüyormuşum...
Evlenince medeni durumla beraber düşüncelerin de değişmemesi sevindirdi beni. :87:
Şimdi esen77 ben size demedim bunu belirtmeliyim
hatta düşüncenizide beğendim
ama benim anlıyamadığım konu niye pes ediliyor
neden bu kadar gurur var insanlarda ayrıca
hırs diye düşünmüyorum
ona bakılırsa aşk diye birşey yok
sonuçta elde edemediğin bir insanı düşünüp duruyorsun
alamadığın arabayı düşünmek gibi :)
yani eğer bu başlığı yazan hanımda birşeyleri değiştirirse işte o zaman
gerçek sevgiyi aşkı yaşarlar... bana göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?