Kocam bir başkasına aşık:(

4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyor:( sevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum:(

siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?

Yorumlara bakıyorum da herkes bi an durmam giderim boşarım falan....
Ben hiç sanmıyorum ki 3 yaşında çocuğu olan bir kadın bu kadar kolay bir şekilde evlilikten vazgeçsin.Her ne olursa olsun birşeyleri düzeltmeye çalışıyor arkadaşımız.
Ben inanıyorum ki bu adamın eski sevgilisinden yana içinde kalan bişeyler vardı ve terkedildiği için ve bu kıza ulaşamadığı için içinde kalmış.Yoksa eminim seni seviyordur.Belki sana onun kadar aşık değil ama sevgi daha önemli.Sen onun çocuğunun annesisin.Kendimi senin yerine koyuyorum.Evet çok acı bi durum gerçekten çok üzülürdüm,ama çekip gitmezdim.Onu kazanmak için elimden geleni yapardım.Aşk hakedenindir.
Benim de bazı erkek arkadaşlarım var ulaşamadığı için unutamadığı sevgilileri var ama birdaha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim,öyle zamanlar oldu ki ondan nefret de ettim ama şimdi onu çok seviyorum diyorlar.Biraz yapıcı olalım lütfen.Sonuçta bu adam kaç yaşına kadar bu kızın peşine gidecek.Evliliklerde bile bir süre sonra aşkın önüne geçen şeyler var.
Sonuçta herkesin eskiden yaşadığı aşkları oluyor.Bunlar akılda kalıyor.Sadece senin eşin ulaşılmaz olduğu için bu şekilde davranıyor bence.Sakın üzülme,sen onun için değerlisin.
Öyle olmasa seni ve çocuğunu üzmekten korkmaz bütün gemileri yakardı.
Çok üzerine gitme.O kızı unutturmaya çalış,ona inadına çok iyi davran.Kazanan sen olacaksın tatlım hiç üzülme :)

Bir kadın sevildiğinide hisseder.. sevilmediğinide.. Baştan hissetmişsinizdir ama aşık olduğunuz için görmek istememişsinizdir. belki kendinize "evlenince onu unutur beni sever" demişsinizdir. Erkekler bizlerden daha zor aşık oluyorlar ve olduklarında da tam oluyorlar...unutmaları daha zaman alıyor. Bir erkeğin bir kadın fiziksel aldatması affedilir birşey değil ama duygusal aldatma daha tehlikeli değilmi? çocuğum var ben eşiyim beni bırakmaz , bırakamaz demek bana biraz acizlik gibi geliyor. mecburiyet gibi.. Yanlış anlamayın amacım sizi üzmek değil elbet bunlarda benim kendi fikirlerim.. birinin adını sayıklayan, gözlerine baktığımda beni sevmediğini bir başkasına aşık olduğunu gördüğüm bir adamla aynı yatağı paylaşamam.aynı evde duramam.. hakkınızda hayırlısı...

Asla ağlama güçlü ol kararlı dur.Tabiki kızınla asla birbirinizden uzaklaşmanızı istemiyorum diye özellikle belirt.Ben sonuna kadar inanıyorumki eşin senin bu kararlı tavrını görünce içindeki duyguları aşk zannettiği bu açmazı çözecek ama konuşurken bu konuşmanın ilk ve son olduğunu ona bir hafta gibi bir süre verdiğini onu sevdiğini ve mutlu olmasını istediğinide belirt.Bırak bir hafta düşünsün.Bu süredede asla üstüne gitme gerekmedikçe konuşma o konuşursa cevap ver düzeninizi bozma ama cinsellikte yaşama bırak bu bir hafta ona karşılaştırma için zaman tanısın kaybedeceklerini görsün tartsın.
Mutluluk sizinle olacak inanıyorum.İstediğin eşinin bedeniyle ruhuyla yanında olmasıysa eğer bunu denemek zorundasın.Allah yardımcın olsun.

kesinlikle katılıyorum..
sabrınıza, olgunluğunuza hayran kaldım, çok ama çok zor.
ben kendimi sizin yerinize koyamadım..!!
Eşinize olan sevginiz olmasa ya da ortada bir çocuk olmasa farklı şeyler yazabilirdim.
ama emin olduğum bir şey var,
konuşmak, bu düşünceyle yaşamaktan, sabretmekten daha kolaydır..
iki ihtimal var,
siz konuştuktan sonra,
belki eşiniz neler kaybedeceğini anlar,
size hissetiremese bile sizin yokluğunuza katlanamayabilir..
bunun düşüncesi bile onu kendine getirmeye yetebilir.
ama tam terside olabilir,
o zaman size yapacak birşey kalmıyor maalesef..
mücadelenizi yeteri kadar vermişsiniz..
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş
Allah yardımcınız olsun..

böyle erkeklerede gıcık oluyom yani. hem ayrıl ötekini hayatını mahvet hem evlen bu kadının hayatını mahvet. sırf unutmak için başkasıyla evlenilirmi canım. ayrılınca böyle mecnun oluyolar o kızla evlenseydi kim bilir ne sorunlar yaşarlardı. evlenemeyince gözlerinde büyüttükçe büyütüyolar. ben ce açık açık konuş. kendini vesveselerle yiyip bitirme. hatta bana sorarsan buluştur onları derim.

çokmu deliyim ne :27:

allah kimsenin başına vermesin zor bir durum gerçekten ama ,arkadaşım besbelli o kızı sevmiş ve ondan ayrıldıktan sonra inat yapar gibi hemen sizinle evlenmiş sizde kabul etmişsiniz,hiç demediniz mi bu adam o kıza aşıktı birden bana niye evlenme teklifi etsin..büyük konuşmayım ama ben olsam kabul etmezdim aşkından ölsem bile o adamın ...eşin aklını başına toplar ve inşallah bulamadığınız mutluluğu yakalarsınız..

yazışarak insanın kendisini ifade etmesi çok zor. eşimi tanıyor olsanız, ona sinir olmaz tam tersi üzülürdünüz:) hayat zor arkadaşım. doğru yaşamak niyetinde olanlar,empati yapmayı bilenler, düşünenler için daha da zor. hakkımızda hayırlısı.

üzülmezdim, aynı şekilde düşünmüyoruz, insanlar aynı konuda farklı kararlar alırlar.

Cok zor bi durum ve can yakici((( ne denilir bilmem cocuk olmasaydi bosan derdim ama ortada bi cocuk var. Bence kocanizin kendine gelmesi lazim artik yoksa bi yerde kopck gibi(((

Sürekli iyi bir baba olduğundan bahsetmişsiniz.
İyi bir baba olabilir ya iyi bir eş?
İyi bir eş de demişsiniz...
Peki sevmeyen bir eş nolacak?
Aşkla bakmayan, şevkâtsiz bir eş?
Kusura bakmayın ama siz zaten en başından her şeyi kabul etmişsiniz.
Ya bu adamı böyle kabul edin ve devam edin.
Ya da ayrılın, o gene çocuğunuza baba olacak,çocuğunuzun gene ailesi olacak...
Şayet öyle bir durumda siz sadece aynı yatakta uyuyup aynı evi paylaşmayacaksınız.
Her gün ruhen huzursuz davranışlar içinde olan bir anne nasıl çocuğuna iyi bir anne baba olabilir düşündünüz mü?
Şu an kızınız küçük, ama biraz daha büyüdüğünde onun psikolojisi emin olun tahmin ettiğinizden daha çok etkilenecek...
Ama siz bunu görmek istemiyorsunuz.
Konuşacağım diyorsunuz.
Konuşsanız da bir şey değişecek mi sanıyorsunuz? :19:
O sizi minnetsizlikle suçlayacak....
Neyini eksik ettim, çocuğumun eksiklerini mi tamamlamadım ona sevgi mi göstermedim, evimin rızkını ona buna mı yedirdim gibi bahaneler bulacak...
Kısacası konuşmanın bir yol olduğunu düşünmüyorum... Çünkü böyle bir konunun cevabı yok.
Size zorla sevgi gösteremez farkındasınız zaten. :19:
Bu tarz adamlar ülkemizde dolu, dolu...!
Öyle örnek gördüm ki siz sadece birisiniz... :19:
Gerçeği görmezden gelenlerden sadece biri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabır versinnn diyorum yine
ve söze başlıyorum
ne kadar yardımcı olabilrim bilemiyorum
ama farklı bir pencereden bakmayı deniyelim isterseniz..
ilk önce eşiniz için zor bir durum sizi severim düşüncesiyle evlenmiş
ama düşündüğü gibi olmamış
bence fazla büyütülcek bir konu değil.
heleki bir kızınız varsa kıyamam ona..
ayrılmayı sakın düşünmeyin..

ve ben sizin yerinizde olsaydım
ilk önce ayrılma sinyallalleri VERMEden konuşurdum
yani normal bir şekilde rahatsız olduğum durumdan bahsederdim
üzüldüğümü söylerdim
sonra sessiz kalırdım
ama üzülmezdim aksine daha mutlu daha bakımlı
daha güzel onu kıskandıracak kadar alımlı
olmaya çalışırdım ilgisiz ve sanki artık o sevdiği değil sen sanki ulaşılmaz gibi
davranırdım ve hep güzelce süslenip güzel kokularla yatağa girerdim
ama bu süreç zarfında kesinlikle uzaktan yapıcaksınız herşeyi
sonra o size ulaşmaya çalışırken bir bakmış size bağlanmış..

yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar güzel fikir bence denemeye değer..

Allah sabır versinnn diyorum yine
ve söze başlıyorum
ne kadar yardımcı olabilrim bilemiyorum
ama farklı bir pencereden bakmayı deniyelim isterseniz..
ilk önce eşiniz için zor bir durum sizi severim düşüncesiyle evlenmiş
ama düşündüğü gibi olmamış
bence fazla büyütülcek bir konu değil.
heleki bir kızınız varsa kıyamam ona..
ayrılmayı sakın düşünmeyin..

ve ben sizin yerinizde olsaydım
ilk önce ayrılma sinyallalleri VERMEden konuşurdum
yani normal bir şekilde rahatsız olduğum durumdan bahsederdim
üzüldüğümü söylerdim
sonra sessiz kalırdım
ama üzülmezdim aksine daha mutlu daha bakımlı
daha güzel onu kıskandıracak kadar alımlı
olmaya çalışırdım ilgisiz ve sanki artık o sevdiği değil sen sanki ulaşılmaz gibi
davranırdım ve hep güzelce süslenip güzel kokularla yatağa girerdim
ama bu süreç zarfında kesinlikle uzaktan yapıcaksınız herşeyi
sonra o size ulaşmaya çalışırken bir bakmış size bağlanmış..

yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar güzel fikir bence denemeye değer..

Kesinlikle güzel bir fikir :81:
yıkıcı değil,yapıcı olmak gerekir değil mi arkadasım?
evlilik sevgililik gibi olmuyor maaleseff
sonuçta karı koca oluyorsun ve bir de cocuk var kıyamam ona,,
inş düzelir :46:

Kesinlikle güzel bir fikir :81:
yıkıcı değil,yapıcı olmak gerekir değil mi arkadasım?
evlilik sevgililik gibi olmuyor maaleseff
sonuçta karı koca oluyorsun ve bir de cocuk var kıyamam ona,,
inş düzelir :46:

Hiç bir zaman normal bir evlilik olmamış ki düzelsin.
Normal hali var mıymış bu evliliğin?
Hiç olmamış zaten.
Biten bir şey bile tekrar başlamazken, hiç olmayan bir şeyi var edemezsiniz :23:

Hiç bir zaman normal bir evlilik olmamış ki düzelsin.
Normal hali var mıymış bu evliliğin?
Hiç olmamış zaten.
Biten bir şey bile tekrar başlamazken, hiç olmayan bir şeyi var edemezsiniz :23:

Hiç olmamış değildir ya muhakkak olmuştur
münakaşaya girmek istemiyorum ayrıca,,
dedim ki arkadaşın fikrine katılıyorum
bu da bir görüş sonuçta hem de bırak kocanı al kızını ne hali varsa görsün
demekten iyidir,,
Değil mi?
evlenmek kolay mı ki biraz sıkıntıda hemen ayrılmak düşünülsün
sen bekarsın sanırım bi evlen sorunlar olsun ortada bir de cocuk da olsun ,
o zaman farklı gözle bakacagına inanıyorum

Son düzenleme:
Hayyalcim kesinlikle sana katılıyorum...Bir arkadaş süslenin bakımlı olun falan demiş saygı duyarım tabiki ama .. eş pis de koksanız terli de olsanız makyajsızda olsanız sizi seven değilmidir ya öyle olması gerekmez mi.. bakımlı olmak tabiki güzel bişey ama ortada olmayan bir şeyi alevlendirmez yatağa mis gibi kokarak girdiğinde herşey değişecek mi bu iş gönülde en zor başededileni bu ve bu tarz stratejilerle başarı şansı çok çok az... kimileri de çocuğun var ayrılma demiş ama anne babası boşanmış birçok çocuk var günümüzde ve aile ilşkileri gayet iyiyse tertemiz bireyler olabiliyorlar toplum için.. çocuğunuz büyüdüğünde az çok aklı erdiğinde bu konuları bir şekilde öğrenecek o zaman annesini sevmemş babasının yıllarca annesine bu acıyı yaşatmış olmasına nasıl tepkiler verecek dersiniz

hep yıkıcı niye oluyoruz ?
insan ız dimi sonuçta
hani pembe gözlüklerle bakıyorum veya bakılmasını istiyor olabilirm
bende bekarım
ama evliliğin babasız kalmanın yalnız olmanın
zorluklarını benden iyi kimse bilemez diye düşünüyorum
20 yaşında olduğum halde
fikrimin güzel olduğunu düşünüyorum
ve kurnazlıkla çok güzel şeylerin olacağına inanıyorm
o güzel yavru için ve evlilik için denemeye değer... başka güzel fikri olan varsa
beyan etsin bizde fikir edinelim..

saygılar..

Hayyalcim kesinlikle sana katılıyorum...Bir arkadaş süslenin bakımlı olun falan demiş saygı duyarım tabiki ama .. eş pis de koksanız terli de olsanız makyajsızda olsanız sizi seven değilmidir ya öyle olması gerekmez mi.. bakımlı olmak tabiki güzel bişey ama ortada olmayan bir şeyi alevlendirmez yatağa mis gibi kokarak girdiğinde herşey değişecek mi bu iş gönülde en zor başededileni bu ve bu tarz stratejilerle başarı şansı çok çok az... kimileri de çocuğun var ayrılma demiş ama anne babası boşanmış birçok çocuk var günümüzde ve aile ilşkileri gayet iyiyse tertemiz bireyler olabiliyorlar toplum için.. çocuğunuz büyüdüğünde az çok aklı erdiğinde bu konuları bir şekilde öğrenecek o zaman annesini sevmemş babasının yıllarca annesine bu acıyı yaşatmış olmasına nasıl tepkiler verecek dersiniz

Bzı yerlerde haklı olabilirsiniz
ama bu da bir ihtimal ya düzelirse?
umarım bu evlilikte ayrılık sonuç olmaz diyorum
düzelir diye umuyorum ben deevli ve bir anne olarak,,

Son düzenleme:
Hiç olmamış değildir ya muhakkak olmuştur
münakaşaya girmek istemiyorum ayrıca,,
dedim ki arkadaşın fikrine katılıyorum
bu da bir görüş sonuçta hem de bırak kocanı al kızını ne hali varsa görsün
demekten iyidir,,
Değil mi?
evlenmek kolay mı ki biraz sıkıntıda hemen ayrılmak düşünülsün
sen bekarsın sanırım bi evlen sorunlar olsun ortada bir de cocuk da olsun ,
o zaman farklı gözle bakacagına inanıyorum

Bekar olup evli olmakla ne alakası var söyler misiniz fikrimin?
:1:
Bu yetiştirilme tarzıyla alakalı bir şey.
Olmamış konu sahibi kendi söylemiş zaten. Bugüne kadar tek bir defa bile 'seni seviyorum' dememiş.
Ayrılmasın o zaman tabii evet, koca zor bulunan bir nimet değil mi?
Boşananlar da bu nimetin kıymetini bilmediğinden boşanıyor zaten :3:
Boşanmak için sanki dayaktan bitap düşmek, aldatılmaktan cümle elaleme rezil olmak gerekiyor sanki... :53:
Duygusal tatminsizlik, sevilmemek, ilgi görmemek yetmiyor değil mi? :61:
Doğru, bir yuva kolay kurulmuyor neden böyle BASİT nedenlerden dolayı yıkılsın değil mi? :79:
Kaybetmesin aman mazallah yoksa biz bekarlar gibi olur :23:

Aysızgokyuzu arkadaşım yaşadıklarını bilmiyorum tabiki yorum yapamam... ama bu arkadaşın eşi zaten babalık görevlerini yeterince yerine getiriyormuş dolayısıyla değişen sadece hanımefendinin ayrı yatakta uyuyacak olması ortada bir babasızlık söz konusu olmayacak.. ama sizi kırmak istemem sakın yanlış anlamayın lütfen

Aysızgokyuzu arkadaşım yaşadıklarını bilmiyorum tabiki yorum yapamam... ama bu arkadaşın eşi zaten babalık görevlerini yeterince yerine getiriyormuş dolayısıyla değişen sadece hanımefendinin ayrı yatakta uyuyacak olması ortada bir babasızlık söz konusu olmayacak.. ama sizi kırmak istemem sakın yanlış anlamayın lütfen

teşekkür ederim bunu bende gördüm elbette ama ne olursa olsun babadan uzak kalmak ya annenin yanında ya babanın yanında zor bir durum ben tamamıyla babadan uzağım 3,5 yıldır
hep böyle içim buruktur o yüzden başka küçükler üzülsün istemem ama bu durum düzeltilmicek birşey değil diye düşünüyorum tamam başkasına aşık biri aslında kalben aldatıyor ama sonuç olarak o kalbi kazanmak için çaba gösterilmeli diye düşünüyorum.

Çok zor bır durum sızın kısı..
Hiçbir kadı bu durumda olmasını istemez...

Aşıktınız sızde eşınız gıbı nasıl eşınız aşkını unatamıyor dıye kızıyorsak sızde aşkınızda gozunuz kor olmuş bıle bıle bu evlılıge gırmışşınız.

aşkları kımse unutmaz arada zaman gecer bır şarkıda bır fotarafta hatırlar ama

eşının annesıyle uyurkan baska kadının adını sayıklamak cok olagan bır durum değil...

Kız bıtırmış anladığım kadarıyla eşınız kavuşamadıgından ıcındekı aşkı buyutmuş o hayalle yaşıyor..

Keske sızın ıcın kızınız ıcın yardım alsaydı.....Geçmişi unutup gelece baksaydı...

Eşınızı hala aşıksanız bu durumu bıle bıle evlendınız devam edın..

Aşkınız artık bıtmeye başladıysa eşınızın bu hareketlerı sızı uzmeye başlamış..

gucunuzu toplayın eşınızla neler hıssettıklerınızı açık açık konusun..

Eşınızın bana zaman verın demesınız beklemeyın 4 yıl ne demek..

Evlılıgınız ılgılı ya herseye ragmen devam ya tamam kararı almanızın zamanı geldı

Maşallah herkes boşamaya dünden razıymış ya da nasıl dört dörtlük evlilikleri varsa bu kocadan bişey olmaz diyebiliyolar.Bence hayır kesinlikle mücadele etmelisin.Eşinin durumu kesinlikle geçici.
Bir de çocuğun psikolojisi bozulur falan demişler.Bu çocuğu döven annesini döven bağıran çağıran sorumsuz bir baba yok ortada arkadaşlar.Gayet de çocuğuna sahip çıkan biri olduğunu söylüyor arkadaş.Annesine aşk cümleleri söylemiyor diye hiçbir çocuğun psikolojisi bozulmaz.Biraz mantık lütfen :28:

Back
X