4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyorsevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum
siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?
Asla ağlama güçlü ol kararlı dur.Tabiki kızınla asla birbirinizden uzaklaşmanızı istemiyorum diye özellikle belirt.Ben sonuna kadar inanıyorumki eşin senin bu kararlı tavrını görünce içindeki duyguları aşk zannettiği bu açmazı çözecek ama konuşurken bu konuşmanın ilk ve son olduğunu ona bir hafta gibi bir süre verdiğini onu sevdiğini ve mutlu olmasını istediğinide belirt.Bırak bir hafta düşünsün.Bu süredede asla üstüne gitme gerekmedikçe konuşma o konuşursa cevap ver düzeninizi bozma ama cinsellikte yaşama bırak bu bir hafta ona karşılaştırma için zaman tanısın kaybedeceklerini görsün tartsın.
Mutluluk sizinle olacak inanıyorum.İstediğin eşinin bedeniyle ruhuyla yanında olmasıysa eğer bunu denemek zorundasın.Allah yardımcın olsun.
yazışarak insanın kendisini ifade etmesi çok zor. eşimi tanıyor olsanız, ona sinir olmaz tam tersi üzülürdünüz:) hayat zor arkadaşım. doğru yaşamak niyetinde olanlar,empati yapmayı bilenler, düşünenler için daha da zor. hakkımızda hayırlısı.
Allah sabır versinnn diyorum yine
ve söze başlıyorum
ne kadar yardımcı olabilrim bilemiyorum
ama farklı bir pencereden bakmayı deniyelim isterseniz..
ilk önce eşiniz için zor bir durum sizi severim düşüncesiyle evlenmiş
ama düşündüğü gibi olmamış
bence fazla büyütülcek bir konu değil.
heleki bir kızınız varsa kıyamam ona..
ayrılmayı sakın düşünmeyin..
ve ben sizin yerinizde olsaydım
ilk önce ayrılma sinyallalleri VERMEden konuşurdum
yani normal bir şekilde rahatsız olduğum durumdan bahsederdim
üzüldüğümü söylerdim
sonra sessiz kalırdım
ama üzülmezdim aksine daha mutlu daha bakımlı
daha güzel onu kıskandıracak kadar alımlı
olmaya çalışırdım ilgisiz ve sanki artık o sevdiği değil sen sanki ulaşılmaz gibi
davranırdım ve hep güzelce süslenip güzel kokularla yatağa girerdim
ama bu süreç zarfında kesinlikle uzaktan yapıcaksınız herşeyi
sonra o size ulaşmaya çalışırken bir bakmış size bağlanmış..
yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar güzel fikir bence denemeye değer..
Kesinlikle güzel bir fikir :81:
yıkıcı değil,yapıcı olmak gerekir değil mi arkadasım?
evlilik sevgililik gibi olmuyor maaleseff
sonuçta karı koca oluyorsun ve bir de cocuk var kıyamam ona,,
inş düzelir
Hiç bir zaman normal bir evlilik olmamış ki düzelsin.
Normal hali var mıymış bu evliliğin?
Hiç olmamış zaten.
Biten bir şey bile tekrar başlamazken, hiç olmayan bir şeyi var edemezsiniz
Hayyalcim kesinlikle sana katılıyorum...Bir arkadaş süslenin bakımlı olun falan demiş saygı duyarım tabiki ama .. eş pis de koksanız terli de olsanız makyajsızda olsanız sizi seven değilmidir ya öyle olması gerekmez mi.. bakımlı olmak tabiki güzel bişey ama ortada olmayan bir şeyi alevlendirmez yatağa mis gibi kokarak girdiğinde herşey değişecek mi bu iş gönülde en zor başededileni bu ve bu tarz stratejilerle başarı şansı çok çok az... kimileri de çocuğun var ayrılma demiş ama anne babası boşanmış birçok çocuk var günümüzde ve aile ilşkileri gayet iyiyse tertemiz bireyler olabiliyorlar toplum için.. çocuğunuz büyüdüğünde az çok aklı erdiğinde bu konuları bir şekilde öğrenecek o zaman annesini sevmemş babasının yıllarca annesine bu acıyı yaşatmış olmasına nasıl tepkiler verecek dersiniz
Hiç olmamış değildir ya muhakkak olmuştur
münakaşaya girmek istemiyorum ayrıca,,
dedim ki arkadaşın fikrine katılıyorum
bu da bir görüş sonuçta hem de bırak kocanı al kızını ne hali varsa görsün
demekten iyidir,,
Değil mi?
evlenmek kolay mı ki biraz sıkıntıda hemen ayrılmak düşünülsün
sen bekarsın sanırım bi evlen sorunlar olsun ortada bir de cocuk da olsun ,
o zaman farklı gözle bakacagına inanıyorum
Aysızgokyuzu arkadaşım yaşadıklarını bilmiyorum tabiki yorum yapamam... ama bu arkadaşın eşi zaten babalık görevlerini yeterince yerine getiriyormuş dolayısıyla değişen sadece hanımefendinin ayrı yatakta uyuyacak olması ortada bir babasızlık söz konusu olmayacak.. ama sizi kırmak istemem sakın yanlış anlamayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?