Kocam bir başkasına aşık:(

Şunu da eklemek isterim benim demek istediğim aşkın sonsuza kadar süreceği falan değil aşk zaten bir elde edememe duygusudur ama kuvvetlidir atması zordur o ayrı... demek istediğim şu ki 4 yıl birlikte olduğu bir çocuk sahibi olduğu kadını şimdiye kadar sevemediyse bir erkek artık yapamaz diğer bayana hisseettiğini sandığını duygu adı aşk sa herneyse bitse bile eşine karşı hissettiği artık merhametten öteye geçmez olsa şimdiye kadar kesinlikle olurdu 4 yıldan bahsediyoruz eşiyle uyuduğu uyandığı yaşadığı ortak bir çocuğa sahip olduğu ve bunca şeye rağmen hissedemediği bir sevgi

Evlilikte gurur olmaz
al kocanı karsına konuş bence
sıkıntılarını problemlerini
ve uzlaşın ne olacaksa o olsun
hakkınızda hayırlısını diliyorum
tabi mutlu olmanızı umuyorum yavrunuzla birlikte...,,

ilk bir iki sene unutamadı diyelim normal derim..
ama beş yıl bu dile kolay
neler unutulmuyoki
5 yıl az bir zaman değil
saplantımı yapmış acaba eşiniz
olumlu evlilik kolay kurulmuyo
5 sene birde çocuk var
ama eşinizde artık bunu anlamalı
anlamak istemeli
bu yönde konuşmalar yapın
bana kalırsa
ama yok ben vazgeçmem diyorsa
sizinde bir onurunuz gururunuz ve kalbiniz var..
ne istiyorsun diye karşınıza alıp konuşun..

evet önce konuşmalı.. sonra gözlemlemeye devam. ama önce çocuk için sağlıklı bir evlilik. yok eğer sağlıksız ise yaşanılanlar, yine çocuk için ayrılık...

bencede onun olmayan cezbedici geliyor sanki

evet gerçekten kızdım düşüncelere saygılıyım hepiniz başımın tacısınız hepinizi ben çok seviyorum
beni anlamaya çalıştığını söylemiştin beni az da olsa anlıyabildin diye düşündüm
ama komik gelecek birşey daha :)
ben şimdiki sevdiğime gelmeden önceki sevdamda karşılıksızdı ve sonunda beni sevmesini başardım ama bu seferde yanlışını görünce ben bıraktım çok karışıktı ama gerçekten sevmiyordu...
çok acılı çok gözyaşılı zamanlardı ama evlilikte daha kolay olur diye düşünüyorum canım yinede daha fazla uzatmak istemiyorum benim fikrim budur öptüm saygılar :)

Insanlar dünden bugüne zaaflarınının esiri olmuş zaten. Bu kızda evlenmiş bi adamı neden arar yani!! biten bitmiş zamanında yaşanmış ne diye görüşüyorsun dimi?? baktın adamın sana hala zaafı var uzak dursana!! erkekler kadar kadınlarda da suç var!!

evet önce konuşmalı.. sonra gözlemlemeye devam. ama önce çocuk için sağlıklı bir evlilik. yok eğer sağlıksız ise yaşanılanlar, yine çocuk için ayrılık...

İşte ben buna kızıyorum
her noktada hemen ayrılık
hemen gel boşanalım
evlilik böyle olmamalı diye düşünüyorum
biraz olumlu düşünülmeli,
konu sahibesi zaten üzgün mutsuz
biraz destek diyorum ve susuyorum artık.!

düşüncenize katılıyorum evlilik özveri fedakarlık ödün vermede gerektiriyor
karşılıklı olmak şartıyla bence
ama eşimi karşıma alıp konuşsam
ve bana ben seni istemiyorum kalbim başkasına ait bu böyle yürümiycek derse
asla ısrar etmem

evet katılıyorum bu yoruma.
bile bile enkaz devralmışsınız.size sevdiğini söylemeyen bir adamla geçmişini bildiğiniz halde evlenmişsiniz.bende yakınımda yaşanmış, gördüğüm bildiğim bir aşk (ilişki bitse bile) varsa eğer, yaşanmışlığına hürmeten araya girmez evlenmezdim. zor bir durum

haklısın canım ama tartışmaya girmem zaten ama şimdi şöyle birşey daha var bir zaman sonra elde etmeye dönüşüyor bu ve dediğin gibi yasaktan dolayı başka duygular araya giriyor aşk aşk olmaktan çıkıyor kanımca

ben rahmetli annem ve babam tartıştıklarında ayrılmalarını isterdim

adam konustuktan sonra hala devam ediyorsa ne yapıcak peki? görüşüyorsa , dalıyorsa, üzülüyorsa, sayıklıyorsa, ilgisizse? siz olsanız ne yapardınız?

en kötüsü o değilmi? Tutku ve hırs..

Konuşunca 'aaa peki doğru ya benim bir eşim vardı evet evet onunla 4 sene evliyim, unutmuşum' mu diyecek eşi?
4 senede farkedemediği eşinin kadınlığını o an mı farkedecek?
Kusura bakmasın kimse ama çok masalsı bir düşünce bu.
Ben demiyorum ki hemen evi terketsin boşansın...
Konuşsun ama konuşulunca sanmasın ki eş 'doğru aşkım haklısın sana bundan sonra seni seviyorum diyeceğim' desin...
Görünen köy kılavuz istemez.
Bence konu sahibi eşinin ruhsal durumunu göre göre ona bu kadar şevkât gösteriyorsa, yaptıklarını görmezden geliyorsa bu en büyük fedakarlıklardan biridir...
Herkes kendince haklı bu evlilikte ama ortak yan yok...
Bu evlilik yeni olsaydı uğraş, çabala düzelt ben de derdim ama ortada 4 sene var.
Bunu göz ardı etmeyin...

Ewet ben de konuşup söyleyeceklerimi söyleyip
çabalarımı gerçekleştirdikten sonra
herseyi bir kenara atıp
''ben seni sevmiyorum basından beri sevmedim zoraki ya da baska bi sebeple seninle evlenmiştim''
diyen bir erkekle bir ömür geçirir miyim bilemiyorum geçiremem tabi kii
yolundan çekilirdim sanırım,,

ve bizim bir komşumuz vardı eşi bir başkası ile görüşüyormuş sevgili gibi
ve evlerinde sürekli tatsızlık çıkıyormuş
boşanma kararı almışlar
13 yaşında kızları vardı
ona dedimki üzülüyorsan ben konuşabilirim annenle
konuşmayın dedi ben ayrılmalarını istiyorum tartışmalarından bıktım...
ve boşandılar
2 çocuğa rağmen..

Konuşsun taraftarıyım bende
ama sonra sussunn ufak bir konuşma
ayrılma sinyalleri VERME den konuşulmalı..
az öncede bahsettim
o fikrimi yine beyan ediyorum
sonrasında sessiz kalınmalı erkek kendi içerisinde
sorgulamaya başlar rahatsız olmaya başlar
sonra bayana bakar
o bayan ilgisiz mutlu bakımlı güzel
ee tabi bunlar zamanla olacak..
sonra erkek yaklaştıkça siz kaçacaksınız sonra o kişiyi düşünemicek duruma gelicek bence...

İlla seni sevmiyorum demesini beklemelimiyiz? Diyene kadar kendimizimi avutmalıyız? kadınlar hisseder... kelama gerek kalmadan hisseder...

Kadınlar hisseder.... ama ortada bedenen aldatma yok olurmu bilememde
ama kalben olan birşey kalben de düzelir bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…