İlla seni sevmiyorum demesini beklemelimiyiz? Diyene kadar kendimizimi avutmalıyız? kadınlar hisseder... kelama gerek kalmadan hisseder...
Öyle bir hal aldıki konuşmalar, sanki kolayca evlilik bitebilir diyoruz biz. ama kimse istemez evliliği bitsin elbette. ama ben nişanlıyım düşünüyorum aynı duruma koyupta kendimi, dayanamam ben ya. o kadar acı çekemem... hadi bitti güle güle derken içim acır, kanar.. ama başkasını seven biriylede yapamam.. gurur diil bu. nasıl paylaşayım ya? insan sevdiğini paylaşabilir mi??
Asla sevdiğimi baskasıyla ben de paylaşamam
ama biraz caba gösteririm evililik adına,
sevgim ve aşkım adına
ve de en çok sevip aşık olup evliğim kişi oldugu için,
ama çabalar olumsuzsa
yapacak birsey yoktur
evliliğiniz hastalanmış,ya tedaviyi deneyeceksiniz,ya da ölüme mahkum edeceksiniz.bence tedavi hakkı tanınmalı.tamam size aşık olmayabilir,evlenirken de değilmiş zaten bunu kabul etmişsiniz siz aşık olduğunuz için.tamam çok zor bir durum,geceleri ismini sayıklaması,araması görüşmek istemesi,kimse kabullenemez.ama anlattığınız kadarıyla da ben eşinizin psikolojik destek alması taraftarıyım.Ha bu terapi size aşık olmasını sağlar mı bilemiyorum,herşey daha iyiye gidebilir.Aşk,tutku evlilikte olunca eminim daha güzel olur,ama sevgi,saygı varsa aşk yok diye bir evliliğin bitirilmesi yazık değil midir?kaç kişinin evliliği dolu dizgin aşkla deva ediyor?vakit geçirmeden bu durumu eşinizle konuşup yardım almak için bir uzmandan randevu alın.eşinizin bir takım olumlu yönleri şansı hakediyor bence.sevgiyle kalın
Her insan psikoljik desteği kabul etmez. burada en kolay çözüm bu yönde. "psikolojik destek alsın." ben delimiyim ne saçmalıosun diye kendinden iyice uzaklaştırıcak adamı iyice. evet bi başkası var ve ben onu seviyorum beni doktora götürde kurtulayım mı diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?