Kocam bir başkasına aşık:(

eger eşin saa söylemiyorsa canım zaten onunk çaktırmadan beraber olmaktır.merak etme benimkide ölüyor bitiyor jeton düşene kadar alo diyene kadar sonra bidaha yok.aşk değil onunk,.cinsel dürtü

ölümü çok ansak şugeçici düna heveslerine kanmayız.boşşşş şeyler hepsi ağlamaya değmez hayat mahvetmeye günahlara girmeye değmez.şimdi herkez zina yapıyor .herkez birbirini aldatıyor.kendini bilen yapmaz benim gibi. kader beterin beteri var şu dünyada.ibret almalı ben öyle yapıyorum.iyi geliyor en azından ağlamıyorum artık

çok çok zor bir drum ama anlayamadığım yerler var. birincisi; sana karşı hiçbir şey hissetmiyorsa evlenmek için neden seni seçti hayatına herhangi birini, bir başkasını alarak da o kızı unutabilirdi. ikincisi; evlilik çok önemli bir karar siz bu kararı vermeden önce eşinizin ayrılık sebebini öğrenmek istemediniz mi çünkü bu sebep sizin kararınızı yönlendirecekti, üçüncüsü kız hem terketmiş hem hala eşinize aşık eşiniz kıza hala aşık cidden neden ayrılmışlar veya bu derece aşk varsa bunu yaşamakya çalışıyorlar mı tekrar acaba?

konu sahibinin konularına baktım da 2. bebğini dünyaya getirmiş arkadaş demkki her şey yoluna girmiş ya da umarım girmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…