• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bir başkasına aşık:(

Aldatmanın bekarı evlisimi varki?? Kadın dediğin bekarda olsa evlide olsa gururlu olmalı. adam geceleri başkasını sayıklıycak, kız nişanlandı die ölüp bitecek ama olsun kızımızzz var bizim varsın başkasını sevsinnn

teşekkür ederim bunu bende gördüm elbette ama ne olursa olsun babadan uzak kalmak ya annenin yanında ya babanın yanında zor bir durum ben tamamıyla babadan uzağım 3,5 yıldır
hep böyle içim buruktur o yüzden başka küçükler üzülsün istemem ama bu durum düzeltilmicek birşey değil diye düşünüyorum tamam başkasına aşık biri aslında kalben aldatıyor ama sonuç olarak o kalbi kazanmak için çaba gösterilmeli diye düşünüyorum.

Bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum
çözüm aramak yerine yapıcı olmak yerine
hemen ayrılsın o zaman herkes hemen boşansın
çocuklar bu duruma gelsin öyle mi?
ben olsam sonuna kadar savaşırım çocugum için,, :43:
ayrıca evlilikte gurur olmaz bazı zamanlarda
eşinle konuşmalısın sıkıntılarını anlatmalısın.

Son düzenleme:
Hayyalcim kesinlikle sana katılıyorum...Bir arkadaş süslenin bakımlı olun falan demiş saygı duyarım tabiki ama .. eş pis de koksanız terli de olsanız makyajsızda olsanız sizi seven değilmidir ya öyle olması gerekmez mi.. bakımlı olmak tabiki güzel bişey ama ortada olmayan bir şeyi alevlendirmez yatağa mis gibi kokarak girdiğinde herşey değişecek mi bu iş gönülde en zor başededileni bu ve bu tarz stratejilerle başarı şansı çok çok az... kimileri de çocuğun var ayrılma demiş ama anne babası boşanmış birçok çocuk var günümüzde ve aile ilşkileri gayet iyiyse tertemiz bireyler olabiliyorlar toplum için.. çocuğunuz büyüdüğünde az çok aklı erdiğinde bu konuları bir şekilde öğrenecek o zaman annesini sevmemş babasının yıllarca annesine bu acıyı yaşatmış olmasına nasıl tepkiler verecek dersiniz

Teşekkürler, ben bu durumu bizzat gördüm yaşadım.
Çok ama çok yakın akrabam, nikahtan döndü nişanlısıyla.
Ona deli gibi aşıktı...
Sonra onu unutmak için 6 ay içinde başkasını buldu evlendi.
Sonuç mu?
Sevilmediğinden yakınan zavallı bir kadın, kadının iç huzursuzluğu yüzünden, babaları istediklerini yapmasına rağmen mutsuz çocuklar... :44:
Eş konuşmadı mı? Defalarca... Ama sonuç aynı aynı...
Olan çocuklara oldu, kadına oldu...
Ha adama ayrı üzülüyorum... O da istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kaldı...
Ayrılık mı? O da ne?!? :19:
Hiç olur mu?
YUVA KURMAK ZOR, NEDEN DEVAM ETTİRMEYELİM...
Araba yürümese de ittiren olsun yeter...
O arabaya binildi ne olsa...
Önemli olan keyifle rahatlıkla ilerlemek değil ne olsa... :24:
Araba rahatsızlık verse de elden gitmesin, kenarda dursun. Neme lazım sahip olan var olamayan var değil mi?
:20:

valla olan olmuş arkadaşlar ,,,arkadaşımız bile bile lades demiş zaten ..bundan sonra hakkında hayırlısı ne ise o olsun..ama eşine inşallah allah akıl fikir versin de o kızı unutsun..aklı onda olsa bile sanmıyorum ki bu saatten sonra kendi eşinden ayrılıp o kızla mutlu olacağını...

Son düzenleme:
ben olsam bir dakka durmam beni sevmeyen birinin yaninda, isterse 5 cocugum olsun,
hele hele siz biliyormussunuz, nasil kabul edebildinizki size asik olmayan bir adamla evlenmeyi??
herkesin evveli oluyor, civi civiyi soker lafi sadece aska soguyunca gecerlidir, birini unutmak icin baskasiiyla evlenilmez, sahsen gururuma yedirmez o adami terk ederdim.
cocugumada pasa pasa bakardim, bundan eminseniz ..pes diyorum.
yoksa hassas davranip sizemi oyle geliyor?? madem size karsi iyi davraniyor, siz abartmis olmayasiniz?

eşinin evli bir bayanı sadece nasılsın merak ettim diye araması çok kötü
arkadaş olsalar tabiki normal
ama ona aşıkmış
bu evlilikte huzursuzluk sebebi
benim eşiminde çok aşık olduğu biri varmış biz evlenmeden önce
ama evliliğine adapte bilmem anlatabiliyormuyum anlatmak istediğimi
sen benim eşimsin ve benim için önemli lan bu der
o kızın adını bile anmadı
arkadaşın eşi hatalı bence çünki diğer bayanda artık evli
kendi evinde mutluluğu aramaya çalışmalı

Yuva kolay kurulumuyordur doğru ama bu evlenince bir şeyin tapusunu almış gibi sınıf atlamış gibi başkalrının kolay kolay sahip olamayacağı bişeyi elde etmiş ve ne olursa olsun bırakılmamalı gibi düşünmek niye...aşk var ortada aşkla başetmek zordur.. hem diyelim ki mücadele edildi kocamın yanımda yatarken başkasını sayıklaması unutulur mu bu affedilir mi içten söküp atılır mı.. kim ister ki bir çocuk babasından ayrı büyüsün ama evlilik merhamet üzerine değil aşk yoksa bile en azından sevgi üzerine kurulur ve çocuklar herşekilde bundan etkilenir.. babamız annemize bir kere gözümüzün önünde bağırsa bile nasıl içimiz acııyor kaldi ki bu çocuğun babası annesini sevmiyor ve bunu bilen başka insanlarda var Allah yardımcınız olsun

ben olsam bir dakka durmam beni sevmeyen birinin yaninda, isterse 5 cocugum olsun,
hele hele siz biliyormussunuz, nasil kabul edebildinizki size asik olmayan bir adamla evlenmeyi??

herkesin evveli oluyor, civi civiyi soker lafi sadece aska soguyunca gecerlidir, birini unutmak icin baskasiiyla evlenilmez, sahsen gururuma yedirmez o adami terk ederdim.
cocugumada pasa pasa bakardim, bundan eminseniz ..pes diyorum.
yoksa hassas davranip sizemi oyle geliyor?? madem size karsi iyi davraniyor, siz abartmis olmayasiniz?

Demek sadece ben bekarım diye öyle düşünmüyormuşum...
Evlenince medeni durumla beraber düşüncelerin de değişmemesi sevindirdi beni. :87:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlılık ıcın tabıykı mucadele olur..Hemen kımse kımsenın boşanmasını ıstemez..

Bır kadında evlılıgınde sevıldıgını hıssetmek ıster..

Eşınız karşınızda bır muzık dınlerken baska kadını dusunup gozlerı dolmasına hangı kadın dayanır..

Sız onu severken onun hala başkasını dusunmesı bu kadar yıla ragmen..

Eşınızın acınızı gorup kendını duzelme zamanı geldı cattı...

bunlari bile bile evlenmemeliydiniz
o kadinin ruhu sanki hep yaninizdaymis gibi
bile bile sanki eve baglamak icin cocuk yapmissiniz gibi geldi bana
üstelik konusuyolar hala
ben kaldiramam sahsen beni sevdigini söylemeyen bir insanla olmayi
evlenmeyi,:44: hayati paylasmayi

komiksiniz.. özellikle biri..
neyse şöyle birşey demek istiyorum
düşüncelerin yaşa veya medeni duruma bakmadığını düşünenlerdenim
ayrıca..
AŞK var ortada zor bir durum bende sevdim ama şimdi başka bir beraberliğim var çokta mutluyum
evlenmeyi düşünüyorum allahın izniyle :nazar:
amma velakinnn bu durum baş edilmicek birşey değil !!!!
ne kadar güzel savaşmadan vazgeçmek
kabullenmek
kalbiyle aldatıyor o yüzden olmaz demek
nasıl olsa babalık yapacak demesi ne kadar kolayy
yaşayan bilir arkadaşım..!!
o kadar süreç içerisinde unutmamış olabilir
ama bu saatten sonra unutmucak anlamına gelmez
yapmayın lütfen !!
pes edilmesin başka bir sayfadada dedim
ölüme çare yok bi
yoksa herşey basit bana göre
zor gelecek ama zamanla herşey düzelir bana göre !

Bir başkasını sevipte onun hayalini kendi içinde yaşamıoki, birde eşine yaşatıyor. 3 kişilik bir hayat.. Insallah kalbinden söküp atıp ailesine döner sizde olanları unutursunuz diyim..

hayatımızdaki kararları mutluluk üzerine endeksleriz,öyle değil mi?

eşinizden ayrıldığınız da huzurlu,mutlu olabilecek misiniz bunu düşünün.

zaten canıma tak etti,dediğiniz noktada bu hayatı terketmek isteyeceksiniz.

aşk ilelebet devam eden bir şey gibi düşünüyor bazılarımız.

evlendikten sonra dostluk ve sevgiyle yer değiştirir....

kavuşulmayandır aşk,elde edilmediğinde gözümüzde büyüttüğümüz...

evlilikse bambaşka birşey,yıllar geçtikçe kilitlendiğiniz bir tutkudur...

eşin eğer çok büyük özlem çekse ve onunla olmak istese,sana iyi davranamaz.

evdeki varlığın onu boğar.

her hareketin batar.

acele bir karar verip seni bu yola sürüklediği için saygı duyup,koruyup gözetiyordur.

kız evlenmediği için hala onu sevdiğini düşünüyor olabilir.

belli ki anlaşamamış ve bitirmiş o kızla ilişkisini.

ama dönülmez bir yola girince kavrulmuş yüreği.

seninle yaşadığı 5 yıl senin farklı ve ondan daha değerli olduğunu göstermiş,saygısı ondan da olabilir.

sabretmek,en güzeli.

gemileri yakmaksa en kolayı...

aşkından ölüp bayılıp,evlenince düşman kesilen çok insan var....

ve aşkla evlenip,dost ve sevgiyle devam edenler de....

Son düzenleme:
komiksiniz.. özellikle biri..
neyse şöyle birşey demek istiyorum
düşüncelerin yaşa veya medeni duruma bakmadığını düşünenlerdenim
ayrıca..
AŞK var ortada zor bir durum bende sevdim ama şimdi başka bir beraberliğim var çokta mutluyum
evlenmeyi düşünüyorum allahın izniyle :nazar:
amma velakinnn bu durum baş edilmicek birşey değil !!!!
ne kadar güzel savaşmadan vazgeçmek
kabullenmek
kalbiyle aldatıyor o yüzden olmaz demek
nasıl olsa babalık yapacak demesi ne kadar kolayy
yaşayan bilir arkadaşım..!!
o kadar süreç içerisinde unutmamış olabilir
ama bu saatten sonra unutmucak anlamına gelmez
yapmayın lütfen !!
pes edilmesin başka bir sayfadada dedim
ölüme çare yok bi
yoksa herşey basit bana göre
zor gelecek ama zamanla herşey düzelir bana göre !

neyine savaşıcaksın. sizin bahsettiğiniz sevgi değil hırs. bir başka kadınla savaşmak için karşınızda adam olması lazım. ? Komiksiniz denmez katılmayabilirsin herkesin görüşüne ama komiksin denmez.

Şimdi esen77 ben size demedim bunu belirtmeliyim ;)
hatta düşüncenizide beğendim
ama benim anlıyamadığım konu niye pes ediliyor
neden bu kadar gurur var insanlarda ayrıca
hırs diye düşünmüyorum
ona bakılırsa aşk diye birşey yok
sonuçta elde edemediğin bir insanı düşünüp duruyorsun
alamadığın arabayı düşünmek gibi :)
yani eğer bu başlığı yazan hanımda birşeyleri değiştirirse işte o zaman
gerçek sevgiyi aşkı yaşarlar... bana göre....

Aysızgokyuzu arkadaşım biri derken kimi kastettin bilmiyorum ama arkadaşım!! diyerek kişiye özel cevap vermişsin karşılıklı tartışma yasak bu birincisi.. ikincisi seni anlamaya çalıştığımı söylemiştim ve yaşadığını bilmediğimden asla yorum yapmam demiştim sen babasızlığın ne demek olduğunu biliyorsan bende beni sevmeyen biriyle yaşamanın bunu sevdiğim için bunu sindirmeye çalışmanın bunun bana verdiği acıyı yaşadım katlanılacak gibi değil.. evleneceğin kişiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim Allah bozmasın ama sadece 1 an düşün sana bakarken seni değil bir başkasını düşünüyor sana sarılırken başkasının kokusunu içine çekiyor sağlıklı psikolojiye sahip bir eş ve anne olabilirmisin.. başka bir yorum yapmayacağım konuyla ilgili herkesin düşüncesine saygım sonsuz.....

Demek sadece ben bekarım diye öyle düşünmüyormuşum...
Evlenince medeni durumla beraber düşüncelerin de değişmemesi sevindirdi beni. :87:

guzelim, benimde esimin eskiden fanfinileri olmus, asklari olmus, fakat adam beni gorunce ' ben bunu neden daha once gormedim'diye vurulmus...
ben ona gecmisini bildigim icin aylarca pas vermedim, guvenmedim, adam pesimi birakmadi, bana asik oldugunu herturlu ispat ettide telefon numarami ''eh hade bakalim hayirlisi, gorelim askini'' diye verdim,,,,iiyikide vermisim,,, kac yildir evliyim adam hala tapar (yani kendileri oyle der)
tmm , bende cadilik edip bi ara bi soru isareti caktim ( buda benim manasiz hassasiyetimden , onuda yasadigim baska trajik olaydan oturuye bagliyorum, esimle alakasi dahi yok) fakat onuda yok etti bitanem...
ben Rabbimin 1 oldugundan ne kadar eminsem, kocamin bana duydugu ask'tanda o kadar eminim,,,, eger olmasam , askimdan gebersemde , gozlerinde kendimi goremiyeceksem, aklinin baskasinda oldugunu dusuneceksem, birakirim !!! istemez kalsin !!
sizin durumu dusunmek benim icin kaldirilmaz bisey....iyi dusunun , yada kocanizi kendinize asik edin.
ben yinede sizin kuruntu ettiginizi dusunuyorum.Rabbim sasirtmasin.

her iki tarafin evlenmeden önce fanatikleri isteyenleri olmus olabilir normal bunlar
ama evlendikten sonra böyle önemli bir adimdan sonrra artik her iki tarafinda
bu olaylarin üzerine bir perde cekmesi gerekir madem bu kadar asikmis neden sizinle evlenmis
cok büyük haksizlik

Şimdi esen77 ben size demedim bunu belirtmeliyim ;)
hatta düşüncenizide beğendim
ama benim anlıyamadığım konu niye pes ediliyor
neden bu kadar gurur var insanlarda ayrıca
hırs diye düşünmüyorum
ona bakılırsa aşk diye birşey yok
sonuçta elde edemediğin bir insanı düşünüp duruyorsun
alamadığın arabayı düşünmek gibi :)
yani eğer bu başlığı yazan hanımda birşeyleri değiştirirse işte o zaman
gerçek sevgiyi aşkı yaşarlar... bana göre....

ben üstüme alınmadım ama komiksiniz denmez. bir tartışma forumundayız herkes görüşlerini saygı çerçevesinde söylemek istiyor ve en doğal hakkı. bu tip kelimeler kavgayı tetikler. amaç kavga değil, bu arkadaşımıza bi nebze olsun yardım etmek.. ben insanları meta gibi görmüorum. araba almak için hırs yaparım çunki parayla sahip olabileceğim birşey ama sevgiyi satın alamam. onun eşinin yaşadğı geçmişe ait anılarıyla yaşama gibi bişey değil. bir aşk acısı... ve insanların yasağa zaafları var biliosunuz.. dahada tutkuya çevirebilme olasılığı yüksek.. işte o zaman o bayan arkadaşım dahada üzülecek. ve durum o şekilde olmasa burda konu açmazdı... demekki baya kötü giden bieşyler var. anlık geçici bişeyler değil..

Back
X