Bende bir başkasına aşık olarak hiç sevmediğim birisiyle mi evlencem diye düşünüp duruyorum her gece
Onu çok seviyordum ama bitti ve şimdi onun gibi başkasını sevemem o benim aşkımdı diyorum
Ve her aklıma geldiğimde gözlerim dolu dolu oluyor evet ayrılalı 1 ay oldu ama ben dayanamıyorum ve o hariç her kim olursa olsun kimseyi o kadar sevemiycem
çok üzüldüm allah kolaylık versinbiz kadınlar bazen çok sewdiğmiz için mantıklı düşünemiyoruz beynimizle değil kalbimizle hareket ediyoruz bence sende eşine o kızın konusunu açma aklında değilse bile aklına girebilir
konunun güncellediğini görünce gelişmeleri yazma gereği duydum.
eşim yurt dışına giderken, kızımızla ilgili çok önemli konular dışında görüşmeme kararı almıştım. eşim bunu anlamlandıramasa da saygı göstermişti. 1 hafta önce iş dönüşü kızımı almak için k.valideme gitmiştim. k.validemle çok iyi anlaşırız kahve içip sohbet ederken telefon çaldı baktı eşim. k.validen özlediysen hopörleri açayım dedi ve açtı. eşim beni ve kızımı çok özlediğini bazı şeylerin kafasına dank ettiğini falan söylüyordu. çok mutlu oldum tabi ki:) eğer ben de onu hala istiyorsam önümüzdeki sene doktora yaptığı üniversitede y, lisans yapmasını teklif edicem dedi. ben hiç ses çıkarmadan anne oğulu dinledim. kızımızı bir süreliğine bırakmak zorunda kalabileceğimizi annesine kabul edip etmediğini sordu. aile yaşıycak şekilde ev bakıyorum anne falan dedi. k. validem siz karar verin ben tabi bakarım oğlu felan dedi. eşim telefonu kızımı ve karımı benim için çok öp anne diye kapadı.
galiba bu ayrılık bize iyi geldi ve gelecek:)
inşAllah canım benim,sabreden derviş muradına ermiş misali oldu senin durumun sanki canım di mi
Bende bir başkasına aşık olarak hiç sevmediğim birisiyle mi evlencem diye düşünüp duruyorum her gece
Onu çok seviyordum ama bitti ve şimdi onun gibi başkasını sevemem o benim aşkımdı diyorum
Ve her aklıma geldiğimde gözlerim dolu dolu oluyor evet ayrılalı 1 ay oldu ama ben dayanamıyorum ve o hariç her kim olursa olsun kimseyi o kadar sevemiycem
offfffffffffffff üç aşağı beş yukarı buna yakın şeyler yaşadım.şimdi bana ne kadar da sevdiğini söylese ona inanmıyorum asla inanmayacam4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyorsevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum
siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?
belki geçici bi duygu yoğunluğudur.bırak üstüne gitme derim ben
offfffffffffffff üç aşağı beş yukarı buna yakın şeyler yaşadım.şimdi bana ne kadar da sevdiğini söylese ona inanmıyorum asla inanmayacam
kızlar çoook teşekkür ederim. eşim hala y.dışında, arada geliyor ben zaten ona hep aşıktım, onun da bana aşık olduğunu gördüm. bu ayrılık bize çok iyi geldi. allah herkesin yuvasına dirlik düzen huzur versin.
kızlar çoook teşekkür ederim. eşim hala y.dışında, arada geliyor ben zaten ona hep aşıktım, onun da bana aşık olduğunu gördüm. bu ayrılık bize çok iyi geldi. allah herkesin yuvasına dirlik düzen huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?