konuyu açmamdaki sebep bugünü daha iyi hale nasıl getirebilirim ki geleceğe yansıması daha güzel, daha aydınlık olsun.eşimle 2. konuşmayı yapabilmem konusunda öyle güzel cesaret veren yorumlar aldım ki bütün olumsuz yorumlara rağmen iyi ki açmışım diyebiliyorum. diyebiliyorum ki hala burdayım.
ne olup ne olmayacağını bilemem kimse bilemez. sadece hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum bütün çabalarım da bu yönde.
sağol güzel dileklerin için.
insan Hayatinda 1 kez aşık oluyor ..
Kimileri sansli oluyor aşık oldugu kadin/erkek ile evleniyor mesut bir sekilde.. icinde kalmiyor ukde olarak..
Ama birde ilk aşık oldugu,deliler gibi sevdigi kadin/erkek ile evlenemeyenler,ona kavusamayanlar var..
iste bu unutulmuyor ..
O zaman diyorsun ki, ben zaten onu kaybettim.. Kavusamadim..
cunku bir daha insan biliyor ki, bu duyguyu asla yasayamayacak bir baskasiyla,cunku aşk insanin basina sadece 1 kez gelen birseydi ..
O nedenle onu kaybedincede gozun artik birsey gormuyor..
Karsina ondan sonra kim cikarsa, razi oluyorsun birliktelige, evlilige.. Kocanizda bu mantikda gitmis olabilir fikrimce..
Ben sahsen boyle dusundum.. ilk aşık oldugum adamdan vazgecmek zorunda kaldim,sevgisini gomdum,birdaha kimseyi oyle deli gibi sevmem dedim. Suan evliyim,kocami cok seviyorum ama yinede onu dusununce icim bir tuhaf olur,gozlerim dolar..
Kavusulamamanin verdigi bir izdirap bu ... yasanilmamisligin verdigi bir Aci ..
Rabbim kimseye boyle bir his vermesin.. cok zor bu hislerle mucadele etmek ..
kadin olsun,erkek olsun hic fark etmiyor ... Duygu bu, his ..
"isterse 10 tane cocugum olsun,ben onu unutamam, evliligin veya cocugumun olmasinin o insani unutmamla alakasi olamaz ki" demisti erkek kuzenim bana...
sevgili umudumyok!
senin gibi güzel bir kadın, henüz reel hayatta tanımadım, umarım senin gibiler olur çevremde..
nasıl güzel bir sevgi, nasıl güzel bir şefkat..
sakinliğinle, sukunetinle birleşen kader (eşinin yurt dışına çıkmak zorunda kalması) sana güzel bir çözüm sunmuş..
bu süreç her ikiniz için de çok verimli olacak.. ikiniz de birbirinizi özleyecek, daha çok birbirinize bağlanacaksınız..
arkadaşlar yeterince yorum yapmışlardır, ben fazlaca yorum yapmayacağım..
sadece seni ve kayınvalideni tebrik etmek istiyorum. hem objektif bir şekilde sana destek olduğu için (ki zamanında onu dinlemediğin halde) hem de görüşlerinden ötürü (aşkla yapılan evliliklerin de çıkmaza girdiği vs)
eşini de tebrik edebilirim bir ölçüde.. çünkü belli ki sana karşı o kadar saygılı ve iyi niyetli ki, bu aşk açlığına rağmen, ona karşı sevginden birşey yitirmiyorsun.. bu aşktan kutsal, kaliteli bir bağlılık..
eşinin geçmişindeki kıza düşman olma.. onu sev.. öyle bir kızmış ki, eşinden kendisini aramamasını istemiş.. karakterli belli ki.. sadece sevmiş, sevilmiş.. bunun için horlanmayı hak etmiyor.. insan gerçekten severse, sevdiğinin sevdiklerini de sever.. sev onu..
keşke sen arkadaşım olsan da dertlerine yaren olsam.. ama uzak şehirlerdeyiz.. yine de kalpler için uzaklık yok.. senin için dua edeceğim.. senin için, eşin için, kızın için, kayınvaliden için, ve uzakta atan kalp (senden önceki kızcağız) için..
hayat inşallah size tüm istediklerinizi verir.çünkü siz bunu sonuna kadar hek ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?