Kocam bir başkasına aşık:(

Amin Arkadasim
Hakkinizda en iyisi,en guzeli,en hayirlisi olsun insallah dilerim..

Bastan okudum ve sizi tebrik etmek istedim
bu kadar farkli bakis acisina ve olumlu olumsuz yazilan onca yoruma karsi
inceliginizden odun vermediginiz icin.. bunu ben sahsen beceremezdim
kendimi neden ifade edemiyorum neden anlamiyorlar diye kizardim..

Esinizle oturup aglamadan dramatize etmeden caninizi acitan sorulari
sormaniz ve ciddi bir konusma yapmaniz cok iyi oldu..
bence tum cevaplari aldiniz.. ve bence esiniz cokta samimiydi!
bir iliski bitmis ve iki ay icinde evlenmis esiniz sizinle..
bilinc altina yerlesmis ve gencligin verdigi coskuyla yasanmis bir ask vardi
bunun etkisiyle isim sayiklamis.. belki bir sarkida gozleri dolmus belki uzaklara dalmis..
bunlari sevgilisinden ayrilan ciftlerde olusan seyler oldugunu hepimiz biliyoruz
evet suclu yok hatalar var iki ayda evlenmeseydiniz bazi tatsizliklar olmayacakti
aradan uc sene gecipte evlenseydiniz o isim sayiklanmazdi misal..
dikkatinizi bir yere cekmenizi istiyorum ozellikle
esinize sordunuz: neden hissetmiyorum sevdigini
muhtesem bir cevabi vardi: onu bildigin icin..
evet sayet o insani bilmseydiniz esinizin size olan sevgisini soylememesine
yuzde altmis daha az uzulecektiniz sadece siradan bir sitem olacakti diye dusunuyorum..

Bakin ukalalik etmek istemiyorum ama unutmayin SEVGI EMEK ISTER
sizi benimsemis sizi bir gonul yarasi dahi olsa es olarak kendisine laik gormus
ve dort sene gecmesine ragmen SAYGI kavramini yitirmediniz
bu sevginin ve huzurun olusuyla meydana geldi..

herkes ulasamadiginin fakiridir..

esimle ben asiktik evlendik kavgalarimiz sevislerimiz siddetliydi
huzur kavramini yitirdigimi dusundum evliligimin birinci yili
cunku duygularda yogunluk vardi.. asiriliklar vardi.. bagimliydik birbirimize
saygiyi es gectigimiz zamanlar oldu.. daha cok acidi icimiz
neyseki evliligin ciddiyetinin farkina tez vardikki durulduk biraz
iyikide durulduk.. evlilik kör asiktan cok hayat arkadasi anlayan saygi gosteren
hayata karsi motive eden bir arkadas gerektiriyor..

emin olun siz onun en yakinisiniz o gecmis sevgiliden daha yakinsiniz artik..
ve bence inceliginiz yanisira tatli dille yaklasimlariniz onun su an istedigi seydir

bu kadar rahat yazmamin sebebi nedir biliyormusunuz
o eski sevgiliyi turk filimlerdeki gibi yada feodal aile yapilari gibi
kimse zorla esinizin elinden almadi.. mucadele etmeyecek kadar
kirgin bir sekilde ayrildilar.. ozgur insanlardi isteseler olurdu
olmadi olmadigi icin aci cekildi ve zaman iyilestirdi bu yarayi..

umarim dilediginiz mutlulugu yakalarsiniz.. en guzel dileklerimle

Arkadaşım okuyunca çok üzüldüm.İnşallah en yakın zamanda sorunlarınıza sünger çekip kaldığınız yerden devam edersiniz konunun tamamını okuyamadım ama sanırım 2.bi konuşma yapmışsın tamam mı devam mı konusunda ..Peki şuan ayrı mısınız aynı evde yaşamaya devam ediyor musnuz ?
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende eşimin önceki deliler gibi aşık olduğu Meral isminde bayan ile evlenmeden önce bayağı uğraşmıştım yani eşimin pşini bırakmıyordu ama eşim de ona karşı boş değildi.Sonra biz eşim bi şekilde bana yoğun duyglar besledi ve ben beni çok sevdiğini biliyorum ama aşık mı değil mi her zaman senin gibi şüpheye düştüm.Ama kesinlikle o bayanı aramadı arada sırada aklına geliyor mu diye çok sorguluyorum beynimi tabi hep kendime yapıyorum.Bir bayanın diğer bir bayanı bilmesi çok kötü bişey.Keşke benim o kızdan hiç haberim olmasaydı da bu düşünceleri aklıma hiç getirmeseydim.Ama maalesef biliyorum.Evlenmeden öncede eşimin annesinden yada akrabalarından o kız ahkkında bayağı bilgim olmuştu..Şimdi hep acaba onunla da bunları paylaşmış mıydı yok efendim acaba bu sözleri ona da söyledi mi diye hep düşünür dururum aradan yıllar geçmesine rağmen hiç unutmuyorum ve eşimi kafamda bile başkasıyla paylaşıyor olmam beni kahrediyor.Bazen onunda bana aşık olduğunu düşünüyorum bazen o kadar ilgisiz oluyor ki hiç sevmediğini düşünebiliyorum.Eşim benim önceki ilişkime dair hiç bişey bilmiyor ve ne kadar rahat ..keşke bende bilmeseydim ve keşke sende bilmeseydin
Hiç bişey takma canım gelen yorumlara da çok takılma..Seni sevdiğini düşün pozitif düşün her zaman.Bi çocuğunuz var insan sevmediği bir insandan çocuk yapar mı
Allahım hepimizin mutluluğunu , huzurunu daim etsin .. Sevgimiz uzun ömürlü oldun inş

yok artık o kadar da değil, tamam kadın dediğin affeder erkek dediğin aldatır dedik durduk ama bu da pes doğrusu, ayrıl ayrıl ayrıl nokta .

Son düzenleme:
içimden bi ses bu sabrınızın mükafatını alacağınızı söylüyor.keşke bende sizin gibi sabırlı olsam.herşeyden şikayetçi olmasam.yemin ederim hayran kaldım size.sabrınıza,bu durumda bile eşinize böyle yaklaşmanıza.belki ben olsam surat asardım sinirlenirdim gurur yapar katlanmazdım.ama BELKİ.başıma gelmediği için şaşırıyorum.nasıl sakin olabiliyo bu kadın diye.cidden örnek aldım sizi.gerçi eskiden eşime çok gurur yapar küserdim.ama şimdi öyle değilim.aşık olduğum adama gurur yapmıycam diyorum.suçlu olsam da olmasamda ilk adımı atmaya çalışıyorum.gün geçtikçe olgunlaşıyorum.iyiki konuyu okumuşum.sayenizde bende sabırlı ve sakin olmayı öğrenicem.yoksa düşün düşün hasta oluyor insan.inşallah hakkınızda hayırlısı olur.çok sevindim eşinizin size seni seviyorum dmesine.herşey gönlünüzce olsunn:):):)

canım ya çok üzüldüm inan. benim eşim de bir kızı sevmişti. onu unutmak için kaç kızla çıkmıştı ama unutamamıştı. görücü usülü oldu bizimki de. nişanlandığımız gün oturup anlattı o kızı. eşimin ailesi istememediği için ayrılmışlar. sonradan kafama takıldı eşim niye beni görür görmez tamam dedi. sanki bi umutsuzluk içindeydi. 1 ay geçti. telefonla konuşurken tekrar aşık olacağımı söyleselerdi inanmazdım dedi. 7 aylık evliyiz bana hergün seni seviyorum diyor. gözlerinin içi parlıyor. o kızdan bahsettim birgün ayağının tozu olamaz dedi. kız hala eşime aşık. bizden kimi görse eşimi soruyor. evli çocuklu olduğu halde. kocasına acıdım ona daha çok acıdım. sevdiği adam benimleydi. benim ellerimi tutup benim gözlerime bakıp seni seviyorum diyordu. kocanı kazanabilirsin. kimsenin mutlu edemediği kadar onu mutlu et. hiç onun canını sıkacak imalarda bulunma. sürekli yanında ol. ona onu sevdiğini söyle her gün. sarıl ona. senden sonra mı yatağa giriyor. elinden tut sen götür onu yatağa. dışarı çıkın vakit geçirin beraber. ve tabi en önemlisi bakımlı olmayı sakın ihmal etme. ona hediyeler al. sevdiği yemekleri yap. birlikte televizyon izlerken sen sokul yanına. inan unutacaktır o kızı. aşk diye birşey yok. herşey senin elinde. erkekler saftırlar. çabuk kandırılırlar. umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Size evlendiğinizden beri bir güzel söz söylemeyen seni seviyorum demeyen bir kocadan nasıl çocuk yaptınız şaşırtıcı..Bile bile lades demişsiniz arkadaşım.Bunları göze almasaydınız bebek yapmazdınız en başta.Sonuçta eşiniz en başından beri size mesafeliymiş.Ayrıca inanılmaz üzüldüm evli bir erkeğin aklında başka bir kadın olmasına!Dayanması sabretmesi çok ama çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun inşallah.

konunun güncellediğini görünce gelişmeleri yazma gereği duydum.

eşim yurt dışına giderken, kızımızla ilgili çok önemli konular dışında görüşmeme kararı almıştım. eşim bunu anlamlandıramasa da saygı göstermişti. 1 hafta önce iş dönüşü kızımı almak için k.valideme gitmiştim. k.validemle çok iyi anlaşırız kahve içip sohbet ederken telefon çaldı baktı eşim. k.validen özlediysen hopörleri açayım dedi ve açtı. eşim beni ve kızımı çok özlediğini bazı şeylerin kafasına dank ettiğini falan söylüyordu. çok mutlu oldum tabi ki:) eğer ben de onu hala istiyorsam önümüzdeki sene doktora yaptığı üniversitede y, lisans yapmasını teklif edicem dedi. ben hiç ses çıkarmadan anne oğulu dinledim. kızımızı bir süreliğine bırakmak zorunda kalabileceğimizi annesine kabul edip etmediğini sordu. aile yaşıycak şekilde ev bakıyorum anne falan dedi. k. validem siz karar verin ben tabi bakarım oğlu felan dedi. eşim telefonu kızımı ve karımı benim için çok öp anne diye kapadı.

galiba bu ayrılık bize iyi geldi ve gelecek:)

Canım konunu takip ediyodum,çok mutlu oldum gözlerim doldu valla bu haberine

Ben böle olucanı biliyodum Allah daha iyi etsin maşalllaaaaah

canım konunu yeni farkettim ve çok güzel bir örnek teşkil ettiğinide gördüm. seviyeli birliktelikler, satgının bozulmadığı dejenere olmadığı evliliklerin her şeyin üstesinden gelebildiğini ne güzel açıklıyor yaşadıklarınız. bende en yakın arkadaşıyla mantığım evet dediği için evlenen biriyim ama bizim aramızda sevgi aşk sonradan başladı. biz aynı görüşleri düşünceleri apyalaşabildiğimiz için kabul etmiştik birbirimizi. fakat bu tarz bizim gibileri gördükçe bir şeyi daha iyi anlıyorum. tarafların birbirlerinin geçmişlerini bilmeleri yaralar doğursada sağlam ilişkilerde kurduruyor. çünkü karşımızdakinin neylere bağlı neler yaptığını biliyor en azından tahmin edebiliyoruz. sonucu okuyunca senin adına çok mutlu oldum inş. hakkınızda hayırlısı olur ve bundan sonraki yaşantınızda da aranızda bu açıklık ve güven hiç bozulmaz.

öncelikle çok üzüldüm kuzenımın başınada böle bır durum gelmıştı ama evlilik danısmanına gıderek sorunları cozdulr suan ıyıler onlrnda erkek cocukları var durumları gayet ıyı bılmıyrm ama evlık danısmanına gttıler bosanmak uzerydıler cnku ama kurtardılar 1 seneyı gectı bu olayın uzerınden

canım çok sevindim gelişmelere. inşallah daha da mutlu olursun. bundan sonrası senin elinde. eşine o kadını unutturabilirsin.

benim kocam da bir başkasına aşık olmuştu. 6 sene boyunca sevmişti onu. ne yani şimdi bana aşık değil mi? ama demişti ki: bana tekrar seveceksin deselerdi asla inanmazdım büyük konuşmamak lazımmış, Rabbime şükürler olsun ki senin sevgini bana verdi. o kızı kafaya takmıştım bi ara. sonra eşimle konuştum. eşim dedi ki: sen ondan daha güzelsin, daha zekisin, o asık suratlıydı erkek gibiydi ama sen çok tatlısın. o sadece çocukluk zamanımda yaşadığım birşeydi. aşk bile denemezdi. gözümü ilk onunla açtığım için ona takılı kaldım. o senin tırnağın olamaz demişti. ve o kıza en çok 6 sene boyunca 6 defa seni seviyorum demiş ama bana hergün seni seviyorum diyor. benden ayrı bi yere gitse gelir gelmez hemen sarılıyor ben bitanemi çok özledim diyor. hep küsen ben oluyorum gelip gönlümü alan o. yanındayken bile seni çok özlüyorum diyor. ve en önemlisi senden çocuğum olmasını çok istiyorum, çocuğumun annesi sen ol istiyorum demişti. buna rağmen eşim bana aşık değil mi yani. hayır bence aşk meşk yalan. o kızı unutturabildim ona. birçok kızla çıkmıştı onu unutmak için ama kimse unutturamamıştı. bunu ben başardım. bana bakarken bazen dalıp gidiyor. ne bakıyorsun dediğimde, dur nolur biraz seyredim seni, seni çok seviyorum diyor. bunları söylerken gözleri parlıyor o an yüzüm kızarıyor. biraz çabayla herkes sevdiğinin eski aşkını unutturabilir. belki de ben şanslı olanlardan biriyim bilmiyorum

sevgili umudumyok!

senin gibi güzel bir kadın, henüz reel hayatta tanımadım, umarım senin gibiler olur çevremde..

nasıl güzel bir sevgi, nasıl güzel bir şefkat..

sakinliğinle, sukunetinle birleşen kader (eşinin yurt dışına çıkmak zorunda kalması) sana güzel bir çözüm sunmuş..

bu süreç her ikiniz için de çok verimli olacak.. ikiniz de birbirinizi özleyecek, daha çok birbirinize bağlanacaksınız..

arkadaşlar yeterince yorum yapmışlardır, ben fazlaca yorum yapmayacağım..

sadece seni ve kayınvalideni tebrik etmek istiyorum. hem objektif bir şekilde sana destek olduğu için (ki zamanında onu dinlemediğin halde) hem de görüşlerinden ötürü (aşkla yapılan evliliklerin de çıkmaza girdiği vs)

eşini de tebrik edebilirim bir ölçüde.. çünkü belli ki sana karşı o kadar saygılı ve iyi niyetli ki, bu aşk açlığına rağmen, ona karşı sevginden birşey yitirmiyorsun.. bu aşktan kutsal, kaliteli bir bağlılık..

eşinin geçmişindeki kıza düşman olma.. onu sev.. öyle bir kızmış ki, eşinden kendisini aramamasını istemiş.. karakterli belli ki.. sadece sevmiş, sevilmiş.. bunun için horlanmayı hak etmiyor.. insan gerçekten severse, sevdiğinin sevdiklerini de sever.. sev onu..

keşke sen arkadaşım olsan da dertlerine yaren olsam.. ama uzak şehirlerdeyiz.. yine de kalpler için uzaklık yok.. senin için dua edeceğim.. senin için, eşin için, kızın için, kayınvaliden için, ve uzakta atan kalp (senden önceki kızcağız) için..

sakinliğime kızanlar, hayret edenler, takdir edenler ve saygı duyanlar oldu. beni ya da eşimi ya da o kızı suçlayanlar oldu. hepsini normal karşılıyorum, çünkü herkesin olaylara bakışı ve olaylar karşısındaki tepkisi farklıdır. insanlar birbirinden farklıdır. bunun yanında akıl vermekten çok yol gösterenler oldu. olumlu, olumsuz yorum yazan, çözüm odaklı düşünen, ya da dua edip destek olan herkese zaman ayırdıkları için, sizin yorumunuz vesilesiyle teşekkür ederim.

insan bazı duyguların üzerinden birine, ya da kendisine kızarak gelebiliyor. o kıza bazen kızdım, kendime de kızdım. bazen o kızdan nefret ettim, bazen kendimden de nefret ettim. gelir geçer bir çok his yaşadım. ama çok şükür sahip olduğum insan sevgisi sayesinde asla ve asla bu kızgınlıklarım kine dönüşmedi. o kıza acıdığım oldu, kendime de acıdığım oldu. o kızda merhamet ettiğim ve saygı duyduğum, takdir ettiğim de oldu. hatta olumlu duygularım çok daha fazlaydı. allah herkese huzur versin.

tam artık pes etmek üzereydim ve eşimin yurtdışı mecburiyeti çıktı. bu da allah tarafından bize açılan bir kapıydı.en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. kvalidemden, k.pederimden ve görümcemden allah razı olsun. objektif, akıllı uslu , düzgün hayatları olan insanlar yine doğru güzel şeyler söylüyor. onlar olmasaydı iç dünyam bu kadar çalkantılıyken üstesinden gelemezdim.

hep hayırlısını diledim, kimseye karşı kötü düşünce beslemedim, beddua etmedim. akıllı olmaya çalıştım fevri çıkışlar yapmadım, ne burda ne reelde. söylenen herşeyi öenmsedim ve payıma düşeni almaya çalıştım. allah sonumuzu hayır etsin. herkesin sonunu hayır etsin.

tekrar herkese teşekkür ederim.

Bende bir başkasına aşık olarak hiç sevmediğim birisiyle mi evlencem diye düşünüp duruyorum her gece

Onu çok seviyordum ama bitti ve şimdi onun gibi başkasını sevemem o benim aşkımdı diyorum

Ve her aklıma geldiğimde gözlerim dolu dolu oluyor evet ayrılalı 1 ay oldu ama ben dayanamıyorum ve o hariç her kim olursa olsun kimseyi o kadar sevemiycem

çok üzüldüm allah kolaylık versin biz kadınlar bazen çok sewdiğmiz için mantıklı düşünemiyoruz beynimizle değil kalbimizle hareket ediyoruz bence sende eşine o kızın konusunu açma aklında değilse bile aklına girebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…