Kocam bir başkasına aşık:(

Sonuna kadar okumadim konu acilali da epey olmus fakat hemen yazmadan gecemedim
Cok zor bir sinavdan geciyorsunuz. Gitmekle kalmak arasinda yasanan zorluklar. Hele bir de cocuk varsa tam bir cikmaza giriyorsunuz. Allah yardimciniz olsun ne denir ki bu durumda...
Sunu unutmayin siz bu yasadiklarinizi hak etmiyorsunuz. Ya sabirla bir gun sever diye beklersiniz ya da bosanir hayatiniza yeni bir yon verirsiniz. Keske bir cirpida soylendigi kadar kolay olsa
Esiniz size karsi bastan nasilsa sonuna kadar da oyle gidiyor aslinda. Gecen zaman oluyor, giden de sizden gidiyor.
Allah size dogru yolu gostersin

zor bir durum ama sonuçta evlisiniz.eşinizi kendinize aşık etmeye çalışın.sonuçta hem anne hem eşsiniz onun için.aşk süs püs değil içten gelen sevgidir.sabredin ve size aşık olmasını sağlayın

Size bir kere bile 'seni seviyorum' demeyen biri ile evlenmenize şaşırdım ben en çok..

Bariz belliymiş yani durum..

Boşuna dememişler ' Sevdiğinle değil seni sevenle ol ' diye..

Sizi ilk okuduğumdan beri merak ediyordum.
Olayların böyle gelişmesine çok sevindim.
Arasırada olsa burada güzel haberler duymAk iyi oluyor.
Allahım evlatlarınızı size sizide birbirinize bağışlasın.
Rabbim rahmetiyle ve sevgisiyle sizi kuşatsın inşallah.

umutsuzca başlayan ama sonu güzel biten bir hikayeyi okur gibi okudum konunuzu ve sizin adınıza çok mutlu oldum.. bebişinizide inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....

sizin hayatınız ve kişiliğiniz tüm bayanlara evliliklerinde örnek olmalı bence sabrın sonu selamettir...dahada mutlu olursunuz bebeğinizi kucağınıza alarak inşAllah.

Baştan sona okudum ve okurken size kalbimden dua ettim.. Bu nasıl sabırdır nasıl iyi niyettir hayran kaldım karakterinize.. Aranızın düzeldiğini okuyuncada gözlerim doldu çok sevindim.. Allah yavrularınızla ve eşinizle güzel bir hayat nasip etsin size inşallah..

allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin. mutluluğunuz kat kat artsın. en kötü zamanınız böyle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…