Tüm bunları evlenmeden önce tartar biçerdim.
Evlendiysem de çocuk yapmadan önce 2-3 sene ya da her ne kadar vakit sürerse, evliliğe alışmaya, eşimi tanımaya, evliliğimizi bir düzene oturtmaya çalışırdım.
Eşimin yeni ilişkiden çıkışının hemen üzerine evlenmez, hemen de çocuk yapmazdım.
Bence de yüz yüze konuşun, paylaşın.
Bu ilişkinin üzerinden 4 yıl geçmiş, 3 yaşında bir çocuk var ve eski defterlerin sadece bir kuruntudan ibaret açılmasının o aileye zarar vereceğini düşünüyorum.En çok da her zaman olduğu gibi çocuk ya da çocuklara.
Kafan çok güzelmiş güle güle kullan.Aslına bakarsan boşanmak gerekir ama sanmıyorum boşanacağını bu yüzden kesinlikle çocuğu almadan tek başına uzak bir yerde bir otele gider bu sürede hem kafa dinler hem hayatı sorgular hemde eşinin ne durumda olacağını izle derim .Gerekirse bir dedektif tutup sen yokken ne yaptıgına emin ol. Bir yada iki ay sonra dön. ve gereken konuşmayı yap.Çok hırpalanmış gözlerinde özlem aşk dolu bir bakış varsa devam edersin. Ama yok herşey aynıysa birde onunla görüşmüşse bu yokluktan faydalanıp ayrılmalısın.yada hergünün bu şekilde azapla geçer. Kızını yanına alma diyorum çünkü senimi kızınımı özlediğini anlaman daha kolay olur. Yani eğer ayrılamam diyorsan bu şekilde yapabilirsin.
Aslına bakarsan boşanmak gerekir ama sanmıyorum boşanacağını bu yüzden kesinlikle çocuğu almadan tek başına uzak bir yerde bir otele gider bu sürede hem kafa dinler hem hayatı sorgular hemde eşinin ne durumda olacağını izle derim .Gerekirse bir dedektif tutup sen yokken ne yaptıgına emin ol. Bir yada iki ay sonra dön. ve gereken konuşmayı yap.Çok hırpalanmış gözlerinde özlem aşk dolu bir bakış varsa devam edersin. Ama yok herşey aynıysa birde onunla görüşmüşse bu yokluktan faydalanıp ayrılmalısın.yada hergünün bu şekilde azapla geçer. Kızını yanına alma diyorum çünkü senimi kızınımı özlediğini anlaman daha kolay olur. Yani eğer ayrılamam diyorsan bu şekilde yapabilirsin.
Kafan çok güzelmiş güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?