• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bir başkasına aşık:(

Bende bir başkasına aşık olarak hiç sevmediğim birisiyle mi evlencem diye düşünüp duruyorum her gece

Onu çok seviyordum ama bitti ve şimdi onun gibi başkasını sevemem o benim aşkımdı diyorum

Ve her aklıma geldiğimde gözlerim dolu dolu oluyor evet ayrılalı 1 ay oldu ama ben dayanamıyorum ve o hariç her kim olursa olsun kimseyi o kadar sevemiycem :59:

üzülme kuzumm allah büyük:59:

çok üzüldüm allah kolaylık versin:59: biz kadınlar bazen çok sewdiğmiz için mantıklı düşünemiyoruz beynimizle değil kalbimizle hareket ediyoruz bence sende eşine o kızın konusunu açma aklında değilse bile aklına girebilir :50:

konunun ilk açılmış haliyle cevap vermişsiniz:) zamanınız olursa detayları okuyabilirsiniz. teşekkür ederim canım.

konunun güncellediğini görünce gelişmeleri yazma gereği duydum.

eşim yurt dışına giderken, kızımızla ilgili çok önemli konular dışında görüşmeme kararı almıştım. eşim bunu anlamlandıramasa da saygı göstermişti. 1 hafta önce iş dönüşü kızımı almak için k.valideme gitmiştim. k.validemle çok iyi anlaşırız kahve içip sohbet ederken telefon çaldı baktı eşim. k.validen özlediysen hopörleri açayım dedi ve açtı. eşim beni ve kızımı çok özlediğini bazı şeylerin kafasına dank ettiğini falan söylüyordu. çok mutlu oldum tabi ki:) eğer ben de onu hala istiyorsam önümüzdeki sene doktora yaptığı üniversitede y, lisans yapmasını teklif edicem dedi. ben hiç ses çıkarmadan anne oğulu dinledim. kızımızı bir süreliğine bırakmak zorunda kalabileceğimizi annesine kabul edip etmediğini sordu. aile yaşıycak şekilde ev bakıyorum anne falan dedi. k. validem siz karar verin ben tabi bakarım oğlu felan dedi. eşim telefonu kızımı ve karımı benim için çok öp anne diye kapadı.

galiba bu ayrılık bize iyi geldi ve gelecek:)

inşAllah canım benim,sabreden derviş muradına ermiş misali oldu senin durumun sanki canım di mi :70:

Bende bir başkasına aşık olarak hiç sevmediğim birisiyle mi evlencem diye düşünüp duruyorum her gece

Onu çok seviyordum ama bitti ve şimdi onun gibi başkasını sevemem o benim aşkımdı diyorum

Ve her aklıma geldiğimde gözlerim dolu dolu oluyor evet ayrılalı 1 ay oldu ama ben dayanamıyorum ve o hariç her kim olursa olsun kimseyi o kadar sevemiycem :59:

yok canım inanma sen buna. bir arkadaşım sevgilisini deliler gibi seviyordu. ayrıldılar ve kız başkasıyla evlendi. ama eşinden bahsedeceğine hep eski sevgilisinden bahsediyordu. sonra anlaşamadılar ayrıldı eşinden. 2. evliliğini yaptı bu sefer. eski sevgilisi umrunda bile değil. 2. eşi için ölebilir o kadar ki çok seviyor. bana dediği şey. umut (ilk eşi) tayfun'u (sevgilisi) bana unutturamadı. ama burak (2. eşi) herşeyi herkesi unutturdu bana. onu o kadar çok seviyorum ki keşke daha önce karşıma çıksaydı. yani canım senin de şansın varsa sevgilini unutturacak harika bir adam karşına çıkabilir. umudunu kesme :70:

konunuzu baştan sona okudum çok iyi bir kalbiniz var ama dikkat edin kendinize bu zamanda bu kadar iyi olmak :)))))

inanın mutluluğunuzun haberini okurken gözlerim doldu (ama iş yerimdeyim ) :))))))
Allahım bozmasın çok çok mutlu olun ve o güzel kalbinizle benim ve kızımın mutluluğu için dua edin

okurken çok etkilendim, netice güzel ancak önceki sayfalardaki yorumlarınızda takdire şayan, diğer kıza bile toz kondurmamışsınız, seviyenizi hiç bozmamışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin

tek bişey dicem baştan sona okudum sabrınıza hayran kaldım... herkesin yapamıcağı bişey yapmıssınız ALlah mesut etsin...

kızlar çoook teşekkür ederim. eşim hala y.dışında, arada geliyor ben zaten ona hep aşıktım, onun da bana aşık olduğunu gördüm. bu ayrılık bize çok iyi geldi. allah herkesin yuvasına dirlik düzen huzur versin.

Sizin adınıza çok sevindim,nihayet aşkınıza kavuşmuşsunuz:103:Allah bozamasın, maşallah

belki geçici bi duygu yoğunluğudur.bırak üstüne gitme derim ben

Son düzenleme:
4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyor:( sevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum:(

siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?
offfffffffffffff üç aşağı beş yukarı buna yakın şeyler yaşadım.şimdi bana ne kadar da sevdiğini söylese ona inanmıyorum asla inanmayacam

belki geçici bi duygu yoğunluğudur.bırak üstüne gitme derim ben

offfffffffffffff üç aşağı beş yukarı buna yakın şeyler yaşadım.şimdi bana ne kadar da sevdiğini söylese ona inanmıyorum asla inanmayacam

Arkadaşlar en azından son sayfayı okursanız meselenin sonunu anlayabilirsiniz:34:

evet ama en azından doğru tahmin etmişim:)
istersen site yöneticilerine söyle madem sorun çözüldü kapatsınlar.

kızlar çoook teşekkür ederim. eşim hala y.dışında, arada geliyor ben zaten ona hep aşıktım, onun da bana aşık olduğunu gördüm. bu ayrılık bize çok iyi geldi. allah herkesin yuvasına dirlik düzen huzur versin.

konunuzu baştan sona okudum sabrınız gerçekten takdire şayan. inşallah hep mutlu olursunuz.
beni yanlış anlamayın. ben yaklaşık on beş gün önce sevgilimden ayrıldım sebep saygısızlık ve kıskançlık. gerçekten onu çok seviyorum. yanında o kadar mutluydum ki. ben istedim bitmesini böyle gitmez diye. bilmiyorum bundan sonra başkasını sevebilir miyim. en önemlisi onu unutabilir miyim. içim acıyor ama direniyorum. konunuzu okuyunca ne yalan söyleyim benim sevdiğim adam da beni ömür boyu unutamaz mı acaba diye düşündüm hatta unutmasın diye:17: çünkü ben onun ilk aşkıyım. üç seneye yakın bir geçmişimiz de var. beni unutmaması benim nasıl acıyorsa onunda acısın diyerek istediğim bir şey. ama böyle bir şeyin olacağını düşündüğümde de gerçekten istemem. nasıl istemem sevdiğim adama değil de onun eşine üzülürüm. çünkü onu çok seviyorum ve sadece bana yaşattıkları için kıskanç davranışları ve yaptığı saygısızlıklar için ondan ayrıldım. eğer onlar olmasaydı ben onun için her mücadeleye hazırdım. annem bile bazı şeyleri öğrenince sen ona nasıl dayandın bize hiç hissettirmeden diyor. insan hakkaten sevince her şeye katlanıyor. ama tabiki bir yere kadar..
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. ve o son yazdıklarınızı okuyunca ben mutlu oldum heyecanlandım sanki bana ne oluyorsa:27::9:

Çok güzel bir mutlu son olmuşşş umarım ortak sorunlarla karşı karşıya olan tüm kadınların da sonu böyle mutlu olur... :)

Bende baştan sona okudum :)
Çok zordur eminim yaşadıklarınız.İnşaAllah bu sabrınızın karşılığını kat kat fazla alırsınız:))
Allah bu sabrı sizden almasın bütün zor durumda olanlarada sabır versin :)
Bütün olumsuzlukları unutturacak , eşinizle çok güzel günler geçirmeniz dileğiyle..

sabrınızın ve temiz kalbinizin mukafatıbnı buldugunuza çok sevindim yazdıklarınız benide etkiledi rabbim mutlulugunuzu bozmasın inşallah

Sevgili umudumyok,
sanırım artık umudun var:)hatta bir aşkın da var:)

sabrın,teslimiyetin,üslubun,hanımlığın takdire şayandı..

Allah yuvanı 2 cihandada aziz kılsın..sevgiler..

Back
X