bize sunulan sayısız duygudan biz gidip kişiliğimize uyanı alıyoruz aslında.oto kontrol sağlıklı bir sinir sisteminin göstergesidir.siz kendinizi yıpratsanız çocuğunuza olacak olan.yanlış birşey değil yaptığınız.bu kadar -kadercilik, payıma bu düştü- anlayışınıza saygı duymakla birlikte bunu ömrünüzün sonuna kadar taşıyabilmenizi temenni ediyorum sadece.yıllar sonra farkında olmadan harcadığımız yıllarımız "değecek şeyler" uğruna olmazsa işte asıl kötü olan o olur çünkü.
burada hayırlı olsun u duymanın sizin için bukadar önemli olduğunu farkedememişim.öyleyse:hayırlısı olsun
konunuz başından beri biz kadınları çok üzdü.karşımızda yıllarını adamış ama karşılığını alamamış bir hemcinsimiz vardı çünkü.çünkü hayat ne getireceği belli olmayan kimi zaman acımasız yüzü olan birşeydi.ben şaşkınlığımı ve kafamı kurcalayan şeyleri yazmayı tercih ettim. siz kararını vermiş ona göre 4 yılını geçirmiş biriydiniz kafanız yaptığınızın doğruluğu konusunda netti.yanılıyorsam düzeltin.eşinizle sonunda geçte olsa konuşmanız evet bir aşama.ama sizi rahatlatmamış bir aşama.hiç kimse burada boşanma topiği görmek istemez.sadist değiliz.ama eşinizinde sıkıntı çektiği açıkça belli olan bir konuda hayırlısının ne olacağı konusunda net bir durum yok ne yazıkki.benim yazdıklarım yine hoşunuza gitmeyecek o çok belli.ama bence gerçek bu
hayırlısı boşanmakta olabilir devam etmekte bunu bilemeyiz. sizinle anlaşıcaz ama birbirimizi daha iyi anladığımızda:) ben sizi anlıyorum umarım siz de beni anlıyorsunuzdur. hiç kimse yaptığı şeyin doğruluğundan emin olamaz ben de dahil. konuşma size göre geç olabilir ama ortamımı şartlarımı ve kendimi ben biliyorum. bana göre doğru zamanda ve doğru şekişlde oldu.
hayırlısı boşanmakta olabilir devam etmekte bunu bilemeyiz. sizinle anlaşıcaz ama birbirimizi daha iyi anladığımızda:) ben sizi anlıyorum umarım siz de beni anlıyorsunuzdur. hiç kimse yaptığı şeyin doğruluğundan emin olamaz ben de dahil. konuşma size göre geç olabilir ama ortamımı şartlarımı ve kendimi ben biliyorum. bana göre doğru zamanda ve doğru şekişlde oldu.
aslına bakarsanız sizin yaptığınız doğru.ama dışardan bakan birisi hem size hemde eşinize ne söyleyeceğini tam kestiremiyor.ben açık konuşayım sizden güç alarak:)) başlarda size daha çok kızmıştım.eşinize acımıştım hatta.sevmek ayrılmak onun suçu değil diye düşünmüştüm.bile bile niye evlendi zafer kazanmak içinmi demiştim.aslında hep bayanlardan yana olurum ama sizin yazım tarzınızdaki katılık beni böyle düşünmeye itmişti sanırım.burda hep üzüntüyle çok duygusal naif ağlamaklı yazılar görmeye alışmışız birden sizin ne dediğini bilen birazda sert tavrınız üzüldüğünüzü yazılarınızdan hissedememem zavallı adam ezilmiş galiba sevgisinin yüzünden gibi bir düşünceye itmişti beni.ama sonraları ya madem seviyordu başkasını niye evlendi niye başka bir kadının hayatını bu yükle geçirmesine neden oldu diye düşünmeye başladım.ama hala da eşinizle ilgili olumsuz birşey anlatmamanıza dayanarak ikiniz içinde hayırlısını bende kestiremiyorum.içimden bir his benimde sizinle iyi anlaşacağımı söylüyor.ama zamanla tabi
konunuzu en başından başlayıp bir çırpıda okudum
ve eşinizle 2. konuşmanıza çok sevindim
ben umut gördüm açıkcası
ileride daha güzel şeyler olacağı kanaatindeyim
vazgeçmek çok kolay bir şey bence ama siz elinizden geleni yapmaya karar vermişsiniz
bence çok da iyi etmişsiniz
keşke hepimiz sizin kadar sabırlı ve hoşgörülü olabilsek ilişkilerimizde
çok mutlu olmanızı dilerim.
konunuzu en başından başlayıp bir çırpıda okudum
ve eşinizle 2. konuşmanıza çok sevindim
ben umut gördüm açıkcası
ileride daha güzel şeyler olacağı kanaatindeyim
vazgeçmek çok kolay bir şey bence ama siz elinizden geleni yapmaya karar vermişsiniz
bence çok da iyi etmişsiniz
keşke hepimiz sizin kadar sabırlı ve hoşgörülü olabilsek ilişkilerimizde
çok mutlu olmanızı dilerim.
ne güzel söylemişsiniz o benim kocam kızımın babası diye bence 2 konuşmadan sonra oda kendini toparlıcaktır diye umut ediorum.sen yuvana bak canım ne aşkla evlenip ayrılanlar var tamam sana aşık değil ama sevior enazından nefrette etmiyor bence iyi şeyler düşünmeye devam et,o ortak arkadaşlar kafasını kurcalıyo olabilirler haber getiriylrsa durmadan bunuda düşün,zaten evlenince aşk bitiyo sevgi saygı geçim derdi başlıyo,kocan sana kızına kol kanat germiş sahip çıkıyo ezmiyo ezdirmiyo boşver geçmişi önce sen unut o kızı sonrada kocana unuttur şimdi o daha iyi konsantre olucaktır size emin ol kızınız için en iyisi neyse onu yapın hep mutlu olun inşallah..
Ben de arkadaş gibi bir çırpıda okudum konuyu ve tamamen kendisine katılıyorum.
Eşiniz olsun, ailesi olsun son derece düzgün insanlar gördüğüm kadarıyla. Ayrıca yazdıklarınızdan eşinizin hassas bir insan olduğu sonucunu da edindim. Bence onun kalbi de size karşı sevgiyle dolu, ama geçmişte yaşadığı ile size karşı olan arasında bir fark olması çok normal. Bir kere artık yaş olarak daha olgun ve bu sevgi evlilik yaşamınız içinde, birbirinizin her halini görerek oluştu. Tam kelimelerle ifade edemiyorum ama bence tercih edilmesi gereken, bu tür bir sevgi.
Mutluluklar dilerim.
insan Hayatinda 1 kez aşık oluyor ..
Kimileri sansli oluyor aşık oldugu kadin/erkek ile evleniyor mesut bir sekilde.. icinde kalmiyor ukde olarak..
Ama birde ilk aşık oldugu,deliler gibi sevdigi kadin/erkek ile evlenemeyenler,ona kavusamayanlar var..
iste bu unutulmuyor ..
O zaman diyorsun ki, ben zaten onu kaybettim.. Kavusamadim..
cunku bir daha insan biliyor ki, bu duyguyu asla yasayamayacak bir baskasiyla,cunku aşk insanin basina sadece 1 kez gelen birseydi ..
O nedenle onu kaybedincede gozun artik birsey gormuyor..
Karsina ondan sonra kim cikarsa, razi oluyorsun birliktelige, evlilige.. Kocanizda bu mantikda gitmis olabilir fikrimce..
Ben sahsen boyle dusundum.. ilk aşık oldugum adamdan vazgecmek zorunda kaldim,sevgisini gomdum,birdaha kimseyi oyle deli gibi sevmem dedim. Suan evliyim,kocami cok seviyorum ama yinede onu dusununce icim bir tuhaf olur,gozlerim dolar..
Kavusulamamanin verdigi bir izdirap bu ... yasanilmamisligin verdigi bir Aci ..
Rabbim kimseye boyle bir his vermesin.. cok zor bu hislerle mucadele etmek ..
kadin olsun,erkek olsun hic fark etmiyor ... Duygu bu, his ..
"isterse 10 tane cocugum olsun,ben onu unutamam, evliligin veya cocugumun olmasinin o insani unutmamla alakasi olamaz ki" demisti erkek kuzenim bana...
Arkadaşım ne seni ne eşini eleştirmeyeceğim...çünkü böyle bir durumu yaşamadım,yaşatmadım o yüzden de ne demek olduğunu bilemiyorum...
Ama sadece tahmin yoluna gittiğim zaman bazı yazılanların çok acımasız olduğuna kanaat getirdim..
Sonuçta zamanı hiçbirimiz geriye çeviremiyoruz,evlenmeniz sizin de eşinizin de hatası olabilir...bunları eşeleyerek çözüm bulunamaz bu saatten sonra..
Sevmiş evlenmişsiniz,bir de bebeğiniz olmuş...ama maalesef bazı şeyler sabır gerektiriyor ki anlattığınız ve benimde anladığım kadarıyla bugüne kadar bunu başarabilmişsiniz...
Insanın sevdiği insan uğruna,sevgisi uğruna mücadele vermesi müthiş zor birşey,ama sonrasında güzel günlerin gelecek olması umudu bütün yorgunlukları,gönül kırgınlıklarını alıp götürüyor bence..
Benim içime doğanı söyleyeyim;sonunda siz eşinizi eşiniz de sizi kazanacak..bence bu hikayenin sonunda "happy end" yazacak...
Hayırlısı olsun canım,herşeyden önemlisi bu....
Sevgili Umudumyok;
O zaman niye bu konuyu actin ?
Neyi merak ediyosun yada ne dememizi istiyorsun bende bunu anlamadim ?
Sende kabullenmissin ki, kocan bir baskasini hala seviyor..Saygida duyuyosun sanirim bu duruma.
Sabir gosteriyorsun ..
Olan olmus diyorsun, biten bitmis diyorsun gecmisi hala kurcalamanin bir anlami yok diyorsun, ama sayfalardir kocanla o kizin askini konusuyor,yaziyorsun..
Demek ki, senin icinde bitmemis gecmis anlasilan ...
O zaman ne yapicaksin sende;
Oturup bir kosede kocanin seni sevmesini bekleyeceksin .. diyecegim ama kocanin seni sevmedigine kesinlikle inanmiyorum.. insan sevmedigi bir kadindan cocuk yapmaz birkere.. Kocan seni cok seviyor.. Ama benim anladigim su ki, sana bu az geliyor.. sen kocanin ASKI olmak isterdin.. seni yaralayan bu bence.. Onunda senin ona ASIK oldugun gibi ASIK olmasini isterdin.. senin hazmedemedigin,uzuldugun bu arkadasim nacizane fikrim.
Dilerim hersey gonlunce olsun.
Kocan ile arandaki bag gunden gune saglamlassin ve hic kopmasin .. Ayrica sana sunuda diyeyim, sen boyle olgun ve sabirli davranarak kocanin daha cok takdirini kazanirsin buna da eminim.. Hayirlisi olsun hakkinizda ..
sevgiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?