- 22 Aralık 2020
- 3.890
- 12.040
6 yıllık evlilik icin bu sebep bahaneden öteye gidemez.Sevmiyor demek ki,zorla da yürümez istemiyorsa yapacak birşey yok kendi hayatınıza yönlenin bir sekilde.Arkadaslar sorun bu, ikimizde calisiyoruz ama esim isten sonra gezmek tozmak istiyo benim bazen gucum kalmiyodu istemiyodum gitmek. Ailevi problemler oluyodu bazen ben gitmiyodum onunla oda ailesine karsi saygisizlik olmus oluyo diye cekiniyodu bosanma sebebi bu baska hicbise yok kendiside dedi zaten
12 yıllık a planından b ye geçis yapmıs demek ki..Yani 12. yılda durduran ne oldu tam olarak. Neden 12. yılda anladı onu da anlamış değilim.
Ay beni istemeyeni ben hiç istemem ayol.
Hic bilmiyorum bende sastim kaldim neyapcam bilmiyom cok uzgunum yillarim herseyim cope gittiYani 12. yılda durduran ne oldu tam olarak. Neden 12. yılda anladı onu da anlamış değilim.
Ay beni istemeyeni ben hiç istemem ayol.
Yok tum ailesi bana destek oluyo hepsi esime sirt cevirdi arada bi atisiyoduk oyle buyuk problemler yokGezmek dedigi akraba gezmesi ise ailesinin lafına bakmıştır. Çocuk da olmadığı için ailesi cahil birileriyse zaten kısır bize de gelip gitmiyor bizi benimsemedi boşa demişlerdir
12 yıllık a planından b ye geçis yapmıs demek ki..
Ben de istemem kendim acardim davayı.
Cok zor cunku hala seviyorum esimi6 yıllık evlilik icin bu sebep bahaneden öteye gidemez.Sevmiyor demek ki,zorla da yürümez istemiyorsa yapacak birşey yok kendi hayatınıza yönlenin bir sekilde.
Zordur tabii..Bu durumlarda ısrarcı olmak hepten iter ama akısına bırakın hayatınıza yonlenin şayet durum sadece size bahsettigi gibiyse farkına varır hata yastığının belki?Cok zor cunku hala seviyorum esimi
Hic bilmiyorum bende sastim kaldim neyapcam bilmiyom cok uzgunum yillarim herseyim cope gitti
Beni sucluyo senin yuzunden boyle olduk diyo hala idrak edemiyo ama dedigin gibi belki zaman ise yarar..Zordur tabii..Bu durumlarda ısrarcı olmak hepten iter ama akısına bırakın hayatınıza yonlenin şayet durum sadece size bahsettigi gibiyse farkına varır hata yastığının belki?
27Yaşınız kaç?
Cok zor cunku hala seviyorum esimi
Bikac aydir boyle ondan once bi problem yoktu 12 senedir boyle degilkiYahu ablam senin durum ne biliyon mu ortada bir cenaze var siz bugün mü gömsek yok yarın mı gömsek diye diye 12 sene beklemişsiniz..
Kendi kendine çöp poşetine koydun yıllarını.
Malumun ilanı yani yaşadığın durum.
Dimi yaa sen kim köpek derdim. Elin oğlu gelecek bana istenmeyen tüy muamelesi yapacak hey gidim hey
Beni sucluyo senin yuzunden boyle olduk diyo hala idrak edemiyo ama dedigin gibi belki zaman ise yarar..
Bikac aydir boyle ondan once bi problem yoktu 12 senedir boyle degilki
ANA VANGA nın dedigini es gecme gulkizi..Asıl senin yüzünden boşanıyoruz davayı acıyorum sen zahmet etme desen belki daha erken cark edecek.
15 yaşında tanışmışsınız. Büyük bir alışkanlık var ortada. Allah yardımcınız olsun, ve sizin için en hayırlısı olsun bu süreçte.
Böyle bir b.k çuvalınin nesini seviyorsunuz acaba ?ben bu hemcinslerimi anlamıyorum kendilerine çöp muamelesi yapan adamlara bayiliyorlar yaCok zor cunku hala seviyorum esimi
15 yaşında tanışmış, gözünü onla açmış. Terkedilmiş. Napsın kadın?Böyle bir b.k çuvalınin nesini seviyorsunuz acaba ?ben bu hemcinslerimi anlamıyorum kendilerine çöp muamelesi yapan adamlara bayiliyorlar ya