- 17 Ocak 2020
- 27.757
- 40.183
ÇiçeğimBelki akımı başlatan benimdir, bilemessin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇiçeğimBelki akımı başlatan benimdir, bilemessin
Hiçbir erkek karım gezmiyor diye evi terketmez zaten. Genel olarak erkekler düzenim bozulmasın diyenlerden düzenli yemek ve ev hayatı yeter onlara. Sizin adınıza üzüldüm ama erken öğrenmeniz iyi olmuş yoksa kendinizi suçlayacaktınız. En azından sizlik bir durum yok. O herkese yalan bahaneler sunuyormuş ya siz de beni aldatıyor diye söyleyebilirsinizArkadaslar ogrendim baskasi varmis hayatinda aylardir iliskisi varmis kendinden 7-8 yas buyuk kadinla, oda orospunun tekiymis evli adamlarla geziyomus surekli
Nasıl öğrendiniz?Arkadaslar ogrendim baskasi varmis hayatinda aylardir iliskisi varmis kendinden 7-8 yas buyuk kadinla, oda orospunun tekiymis evli adamlarla geziyomus surekli
Çok belliydi. Haklarını al ve bas tekmeyi, üzüldüğüne deymezArkadaslar ogrendim baskasi varmis hayatinda aylardir iliskisi varmis kendinden 7-8 yas buyuk kadinla, oda orospunun tekiymis evli adamlarla geziyomus surekli
Ortak arkadasimiz soyledi anlatti herseyi, yurt disinda yasiyorum burda zina suc degil malesef ben calisiyorul zaten param var ona muhtac degilimNasıl öğrendiniz?
İspatlayıp hemen dava açın
Arkadaslar ogrendim baskasi varmis hayatinda aylardir iliskisi varmis kendinden 7-8 yas buyuk kadinla, oda orospunun tekiymis evli adamlarla geziyomus surekli
Hicbi zaman kabul etmemO kadin baska yagli kapi bulunca esinizi șutlar. O zaman size dönmeye calissa sasirmayin
Ne mi yapman lazım ? Yat kalk dua et kurtulduğuna. Hele böyle bir adamdan çocuğun olmadığına göbek atmalısın. Başka da yapacağın bir şey yok. Akıllı bir insan gerçekten biraz mantık yönünde bakar sana acı verse de kolay olmasa da adam gitmiş yani bu bahanenin arkasına sığınıp aldattım demiyor da seni b*kluyor etrafa ne hayırlı eş.12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazim cocuk yok..