Başkasını bulmuş bence, bu nasıl bahane?12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazimcocuk yok..
12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazimcocuk yok..
1,5 aydır söylediğinde blöf mü yapıyor zannediyordunuz? Yolunda gitmeyen bir durum varmış ki bu cümleyi sarfetmiş.Bundan sonraki hayatında12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazimcocuk yok..
O kadar yıldır sorun olmayan şey şimdi mi olmuş? Bir de mesela siz hiç mi evinize gitmiyorsunuz? O sizinle hiç konusmadi mi? Başkası ile gitmiş olabilir mi?12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazimcocuk yok..
Gezmeyi sevmeyen konu sahibiymiş. Gezmeyi seveni bulmuş olabilirKocan kendine fazla gezmeyen birini bulmuş.
1.5 aydır evde yok terk ettiyse tüm konuların bebek üzerine ve en son 29 ağustosta tüp bebek konun var o nasış oluyo?12 yildir beraberiz, 6 yildir evliyiz kocam 1,5 aydir seni bosicam diyo terk etti beni 1,5 aydir evde yok. Herseyi silmis atmis ailesiyle konustu beni bir hic ugruna yari yolda birakti, neymis fazla gezmeyi sevmiyomusum bahaneye bak.. cok uzgunum neyapmam lazimcocuk yok..
Gezmeyi sevmeyen konu sahibiymiş. Gezmeyi seveni bulmuş olabilir
1.5 aydır evde yok terk ettiyse tüm konuların bebek üzerine ve en son 29 ağustosta tüp bebek konun var o nasış oluyo?
konu gerçekse başkasını bulmuştur veya siz sorun yok diyorsunuz da mutlaka bir sorun vardır. Boşanmak isteyeni zorla tutamazsın
Birlikte bu yola baskoyduk kendiside istiyodu sonra duzelir diye bekledim ama duzelmediBebek yapıp bağlayacaktı adamı zaar.
Birlikte bu yola baskoyduk kendiside istiyodu sonra duzelir diye bekledim ama duzelmedi
12 yılda anca idrak etti herhalde.Küresel ısınma var biz artik sogumalıyız dese yerinde bahane olur gibi..Kocan kendine fazla gezmeyen birini bulmuş.
12 yılda anca idrak etti herhalde.Küresel ısınma var biz artik sogumalıyız dese yerinde bahane olur gibi..